Lorena Voskamp 28 april 2022 1 Minuten leestijd

DNZ in Emerce100: de beste bedrijven in e-business 2022

De Nieuwe Zaak is voor het twaalfde jaar op rij uitgeroepen in de Emerce100 tot één van de beste full service bureaus van Nederland! We hebben dit jaar weer een mooie beoordeling van 5 sterren gekregen, een prestatie waar we dan ook erg trots op zijn.

Jurriën Kerstholt (directeur):
“Twaalf jaar geleden is De Nieuwe Zaak voor het eerst opgenomen in de Emerce100. Sindsdien zijn we elk jaar vertegenwoordigd. Eerst in de categorie e-commerce, maar hebben nu officieel de stap gezet naar full service digitaal bureau. We zijn enorm trots dat we jaar naar jaar worden gewaardeerd door onze klanten. Samen gaan we digitaal verder!”

Over het onderzoek

In deze zeventiende editie wordt weergegeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen, verdeeld over 53 categorieën. Er werden dit jaar 950 bedrijven onderzocht in dit onafhankelijke imago onderzoek door onderzoeksbureau Motivaction. De criteria waarop de resultaten zijn gebaseerd zijn: ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Ook werd dit jaar de Net Promotor Score (NPS) van een bedrijf meegenomen, wat een belangrijke KPI is voor klanttevredenheid en klantloyaliteit.

Johan Keurentjes (directeur):
“Onze sterke focus op de eindklant wordt al sinds de oprichting gewaardeerd door onze retail, groothandel en merkfabrikant klanten. Het is een mooie prestatie dat we al 12 jaar op rij in de lijst met beste digitale bureaus van Nederland staan. Ik ben trots op al mijn collega’s die iedere dag vanuit werken om onze klanten de volgende stap te laten zetten.”

avatar

Lorena Voskamp

Als Sr. Content Specialist bij De Nieuwe Zaak houdt Lorena zich bezig met alles rondom.. content!

Hulp nodig met jouw volgende stap?

Even verder praten kan geen kwaad.
Contact opnemen