Contact
Contact
Brainstorm bord

Over De Nieuwe Zaak.

De veranderingen van nu komen samen in de digitale wereld. We helpen onze klanten doordacht met hun digitale dilemma’s en volwassenheid.

De Nieuwe Zaak brengt je digitaal verder.

Bak met ervaring

De Nieuwe Zaak
bestaat 17 jaar!

De Nieuwe Zaak is een Nederlands en onafhankelijk digitaal bureau. In 17 jaar tijd zijn we gegroeid van vier personen naar ruim tachtig digitale regisseurs en digitale experts. Vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle helpen we klanten in heel Nederland. Gezellig, open, nuchter en af en toe met een knipoog ;). Precies zoals we zijn!

17jaarervaring
Kijk verder

Groothandels

Groothandels

De rol van groothandels in de keten veranderd. Klanten vragen om meer gemak, selfservice en advies. Omzet is vaak nog niet digitaal en ook groothandels moeten werken aan hun merk. De Nieuwe Zaak helpt groothandels met hun digitale transformatie.

Meer over groothandel oplossingen

 

Kijk verder

Merkfabrikanten

Merkfabrikanten

Merkfabrikanten zijn o.a. bezig met directe kanalen, hoe hun merk gekoppeld kan worden aan performance en met de rol van marketplaces. De Nieuwe Zaak helpt met deze digitale transformatie.

Meer over merkfabrikant oplossingen

Kijk verder

Retail

Retail

Grote concurrentie, groeiende digitale kanalen, marketplaces en meer aandacht voor personalisatie en merk. Zo maar een paar retailuitdaingen. De Nieuwe Zaak brengt retailers digitaal verder.

Meer over retail oplossingen

Ziet er goed uit!

Ontmoet ons team.

17jr Digitale ervaring
80+ Regisseurs en experts
300+ Klanten verder gebracht
3e in MT1000 2021
Onze belofte

De Nieuwe Zaak brengt je digitaal verder.

De veranderingen van nu komen samen in de digitale wereld. We helpen klanten doordacht met hun digitale volwassenheid en dilemma’s rondom digitale transformatie.

Waarom kiezen klanten voor De Nieuwe Zaak? Lees hier hoe wij klanten digital verder brengen.

Waarom DNZ?

 

 

Persoonlijk kennismaken?

Je bent van harte welkom op ons dynamische kantoor.
Contact opnemen