De Nieuwe Zaak is officieel partner van SPARQUE.

SPARQUE.

Razendsnel relevante en converterende zoekresultaten, producten en andere gepersonaliseerde content tonen binnen je webshop.
Even zonder lastige termen

Wat is SPARQUE?

De onsite search en personalisatie met SPARQUE  helpt je om razendsnel relevante en converterende zoekresultaten, product aanbevelingen en andere gepersonaliseerde content te tonen binnen je webshop.

Met volledige controle over algoritmes, standaard Intershop integratie en de mogelijkheid tot het personaliseren van zoekresultaten, listers en andere content is SPARQUE de oplossing voor een relevante klantervaring in jouw webshop.

SPARQUE wordt ingericht op basis van search en personalisatie use cases. We analyseren waar op je website de meeste winst te behalen is wat betreft onsite search, listers en filters en gepersonaliseerde content.

Betere zoekresultaten zorgen tot een 10%  stijging van add-to-cart en hogere conversie door gepersonaliseerde product aanbevelingen. Op naar betere, gepersonaliseerde klantervaring - onmisbaar binnen Performance Marketing.

 

Kiezen wordt een makkie

De voordelen van SPARQUE.

Zoekalgoritmes samenstellen. Zelf volledige controle over algoritmes, redirects, automatische spellingsverbetering en autocomplete.  
Eenvoudig het juiste product tonen.

Tot 20% hogere conversie door
datagedreven optimalisatie en personalisatie van listers en filters.

 
Relevante product aanbevelingen.

Bereik een toename van 10% in add-to-cart door het tonen van gepersonaliseerde content aan je bezoekers.

 
Jij bent vast toe aan een bakkie

Verder praten?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze aanpak. 

Met SPARQUE kies je voor:

  • Tot 10% hogere add-to-cart door betere zoekresultaten.
  • Hogere conversie door gepersonaliseerde product aanbevelingen.
  • Waardevolle real-time rapportages.
  • Controle over search configuratie en optimalisatie.
  • Verbeterde gebruikerservaring in je webshop.

Zet de volgende stap met zoekresultaten! Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!