CRO bij DNZ.

CRO en UX bij
De Nieuwe Zaak.

Versnel je online groei door datagedreven optimalisatie en validatie. Met Conversie Ratio Optimalisatie (CRO) verbeter je de User Experience (UX) en de opbrengsten van jouw website en online kanalen structureel, zonder extra kosten voor marketing te maken.
Aan de slag met CRO
Even zonder lastige termen

Wat is Conversie Ratio Optimalisatie?

Conversie Ratio Optimalisatie (CRO) is een continu proces van datagedreven experimenten en valideren, waarbij je digitale kanalen steeds verder optimaliseert. Met CRO werk je aan een hogere klanttevredenheid, conversie en omzet.

Hoewel CRO vaak wordt geassocieerd met A/B-testen, is dit slechts één tool uit de gereedschapskist. Door het beter begrijpen van de doelgroep, worden gebruikers voorzien van een betere gebruikservaring en help je hen om hun doelen te bereiken.

Door de gebruikerservaring en UX op verschillende punten in de customer journey en je salesfunnel te verbeteren, verhoog je doelgericht conversies, zoals het aantal transacties, leads, orderwaarde en totale omzet. Je leert je klanten veel beter kennen, wat wel en wat niet werkt.

Levert bijvoorbeeld een aanpassing van een pagina in het bestelproces meer bestellingen op? Door continu te meten, analyseren en testen optimaliseer je de gebruiksvriendelijkheid, overtuigingskracht én conversie ratio van jouw webwinkel!

Van klantbehoefte naar briljante interactie

De kracht van User Experience.

We vertalen klantbehoeften door naar een design dat rekening houdt met conventies (design patterns) en tegelijkertijd verassend is. Daarnaast houden we rekening met de (on)mogelijkheden van het technische platform en de aansluiting met je merk. Alles in constant overleg en op basis van data uit user tests. Zo ontstaat een netwerk aan interacties dat samen de ideale klantreis vormt.

De totale ervaring van klanten is opgebouwd uit verschillende interacties. Het succes van interacties hangt af van hoe goed klanten er hun doel mee kunnen bereiken. Dit vereist enerzijds inzicht in de aard van het probleem en anderzijds creatieve oplossingen voor dit probleem. Kosten interacties op jouw webshop moeite voor gebruikers of maak je het verschil met jouw geoptimaliseerde interactie mogelijkheden?

Beter converteren?

Ontdek in onze CRO Funnel Benchmark hoe je jouw conversie verbetert.
Download de CRO Funnel benchmark
Leer het van de meesters

Welke resultaten bereik je
met CRO?

Met CRO bij DNZ behaal je structurele omzetverhoging Structurele omzetverhoging.

Bereik hogere conversie of orderwaarde door het maximaliseren van klantwaarde en optimaliseren van je marketingkanalen.

 
Met CRO bij DNZ behaal je hogere conversie en ROI Hogere conversie
en ROI.

Met CRO haal je een hogere Return On Investment (ROI) uit je investeringen in ontwikkeling en marketing.

 
Met CRO bij DNZ behaal je betere digitale producten Betere digitale
producten.

Ga van onderbuik naar onderbouwd. Geen foute aannames, maar betere aansluiting in je producten, online branding en campagnes. 

 
Met CRO bij DNZ ontwikkel je efficiënt Efficiëntere ontwikkeling.

Door een snellere (door)ontwikkeling heb je minder risico op fixes na livegang en zorg je direct voor een betere introductie.

 
CRO bij DNZ werkt multidisciplinair Multidisciplinair team. De ultieme combinatie van Digitale StrategieMerkactivatie en Performance Marketing zorgt voor optimale resultaten.  
De cultuur bij DNZ brengt je verder DNZ cultuur. Door onze sterke cultuur en merkwaarden, werken klanten met plezier en voor langere tijd met ons samen. Vaak zelfs bij ons op kantoor.  
Samen zijn we sterker

Alle disciplines haken aan.

Onze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat we CRO optimaal inzetten. Dat houdt in dat onze CRO & UX experts de klus niet alleen klaren. In samenhang met alle disciplines binnen Performance Marketing, Digitale Merkactivatie, en E-commerce ontwikkelen we jouw ideale digitale strategie en belichten we jouw vraagstuk vanuit iedere hoek.

Onze experts werken volgens ons unieke Maturity Model. We helpen je om stap voor stap meer datagedreven te werken, zodat je jouw ambities realiseert. Altijd vanuit inzichten die gebaseerd zijn op data. Deze inzichten geven richting in het uitbouwen van een passende marketingstrategie. En krijg je grip en sturing op je belangrijkste KPI's. 

Boost jouw conversie.

Zo zetten we CRO & UX in.

Hoe begrijp je de wensen, behoeften en het gedrag van je doelgroep? Dat doen onze CRO consultants via een vast en bewezen proces, gebaseerd op data, gebruikersonderzoek, psychologie, usability en datagedreven experimenteren en valideren. Er is ontzettend veel mogelijk om jouw conversieratio te verbeteren!

1
Expert Review

We identificeren op basis van onze wetenschappelijke kennis, ervaring en best-practices welke korte termijn kansen er liggen om de conversie van je website of marketinguiting te verhogen.

2
Je klant leren kennen

Door het opstellen van klantprofielen en Customer Journey Mapping krijg je inzicht in je meest waardevolle doelgroep en hun gehele klantreis. Zo bedien je jouw klanten zo relevant mogelijk!

3
Starten met CRO Sprint

We brengen de basis op orde, zodat je een structurele aanpak van het verbeteren van de conversie opstelt. In de drie vervolg sprints verbeteren we de UX en voeren we experimenten uit voor direct resultaat.

4
User Testing

We optimaliseren hoe je website of marketinguiting wordt gebruikt en ervaren. Zo zet je de volgende stap in Customer Insights, maar werk je ook aan je Conversie Ratio Optimalisatie.

Zij krijgen het allemaal voor elkaar

CRO & UX experts.

Experts op het gebied van CRO en UX zijn:

Marlies Wilms Floet Teamlead CRO Marlies is teamlead CRO. User experience, User testing, usability en Data intelligence: daar maak je haar blij mee!
Erica Hokse CRO & UX Consultant Erica weet alles over het optimaliseren van gebruiksvriendelijkheid en conversie van platforms op basis van data en klantinzicht.
Daniek Snip CRO & UX Consultant Als CRO en UX Consultant weet Daniek hoe je jouw website en marketinguitingen optimaliseert.
Marleen Hof CRO & UX Consultant

Optimaliseren kan je leren! Als CRO & UX Consultant weet Marleen alle kneepjes van het vak. 

Steffi Kollen UX Designer

UX designer Steffi vertaalt alle CRO inzichten naar een gebruiksvriendelijk design. 

Jij bent vast toe aan een bakkie

Conversie Optimalisatie uitbesteden: haal het maximale uit je online prestaties.

Bij De Nieuwe Zaak begrijpen we als geen ander het belang van conversieoptimalisatie. Onze CRO specialisten zijn experts in het verhogen van de conversieratio's en het maximaliseren van de resultaten voor jouw bedrijf. Als bureau beschikken we over verschillende CRO-strategieën, technieken en best practices om de online prestaties te verbeteren. Ons ervaren team van conversie optimalisatie specialisten staat klaar om jouw website of webshop te optimaliseren, zodat je meer waardevolle leads en klanten kunt genereren. Ben je op zoek naar een bureau dat gespecialiseerd is in conversie optimalisatie en user experience?

Verder praten? Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze CRO aanpak. Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat 😉. Tot snel!