De Nieuwe Zaak is Hubspot Preferred Partner.

Commercieel succes met HubSpot.

Alle marketing, sales, lead- en klantinformatie in één schaalbare oplossing. Automatiseer marketing, sales en customer service processen in een eenvoudig te gebruiken CRM en marketing automation platform.
Ik wil graag een demo aanvragen.
Even zonder lastige termen

Wat is HubSpot?

HubSpot is een gebruiksvriendelijk CRM-platform dat je modulair kunt inzetten. Met Hubspot is het mogelijk om je marketing, sales en customer service activiteiten te integreren, automatiseren en schaalbaar te maken.

Denk daarbij aan campagnes, content, digitale kanalen, afspraken en surveys. Digitale kanalen die je met HubSpot kunt managen zijn bijvoorbeeld de website, webinars, e-mail, social media, chat en digital advertising. Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor maximaal inzicht in jouw marketing-, leadgeneratie- en salesactiviteiten en in de resultaten.

 

1280px-HubSpot_Logo.svg

  • Laat je marketing organisatie naadloos aansluiten op je sales organisatie en maak je marketingactiviteiten volledig accountable door volledige attributie inzichten.
  • Ondersteun je sales activiteiten maximaal met account based marketing, lead scoring, geautomatiseerde lead nurturing en uitgebreide forecasting.
  • Richt een klantsucces programma in met feedback surveys, online chat of klantportaal.
Waar het hele bedrijf fan van wordt

De voordelen van het
HubSpot platform.

HubSpot zorgt voor marketing en sales automatisering Marketing en sales automatisering. Automatiseer eenvoudig marketing- en salesprocessen, zodat je met een kleine team schaalbaar en effectief kunt werken. Geen los CDP en/of emailplatform meer nodig.  
HubSpot zorgt voor uitmuntende ondersteuning Uitmuntende ondersteuning. HubSpot Support, documentatie, community, snelle doorontwikkeling en de online Academy zijn ontzettend uitgebreid en altijd beschikbaar.  
Met HubSpot heb je maximaal inzicht Maximaal
inzicht.
De rapporten en dashboards van HubSpot geven je maximaal inzicht over leads, klanten, campagnes, kanalen, attributie, verkoop en klanttevredenheid.  
HubSpot zorgt voor naadloze data integraties Naadloze
integraties.
Realiseer perfecte data-synchronisatie met jouw backend en applicatie-landschap of connect eenvoudig met HubSpot Apps.  
HubSpot zorgt voor relevante communicatie Personalisatie en segmentatie.

Hallo daar, personaliseer of segmenteer jouw campagnes, communicatie en content op een eenvoudige manier over alle digitale kanalen.

 
HubSpot zorgt voor een CRM gedreven website CRM gedreven
website.
Een gebruiksvriendelijk CMS en een razendsnelle website in één platform. Toon gepersonaliseerde en CRM-gedreven content om je merkactivatie of leadgeneratie doelstellingen te behalen.  
Waar we trots op zijn

HubSpot Gold Partner.

Na een grondige selectie van leadgeneratie en marketing automation oplossingen is HubSpot toegevoegd aan onze leadgeneratie dienstverlening. HubSpot is een modulair SaaS platform en is ontzettend flexibel, schaalbaar en gebruiksvriendelijk.

De Nieuwe Zaak is officieel Gold Partner. Met bijna twintig certificaten en een tiental HubSpot experts kunnen we klanten het maximale uit HubSpot laten halen. Ook worden we als eerste meegenomen in de ontwikkelingen van de roadmap en hebben we inspraak in de features die belangrijk zijn voor onze klanten.

Ik wil graag een demo aanvragen.
HubSpot en dan?

Meer leads met full funnel leadgeneratie oplossing.

Met HubSpot als tooling heb je je platform voor efficiënte en effectieve leadgeneratie op orde. Maar dan begint het pas. Welke digitale strategie pas je toe, hoe ga je je doelgroep bereiken en waarmee converteer je die naar gekwalificeerde leads voor sales?

Met full funnel leadgeneratie, de multi-disciplinaire dienstverlening van De Nieuwe Zaak, laat je de leadmachine draaien.

Meer over leadgeneratie
Afbeelding - Leadgeneratie-1-1
Zij gingen je al voor

HubSpot werk.

Leadgeneratie platform voor Topicus Keyhub
Voor Topicus Keyhub ontwikkelden we een gloednieuwe huisstijl, een ultiem leadgeneratie platform in HubSpot en maandelijkse leadgeneratie campagnes.
 
Hubspot CMS & CRM implementatie voor LBS
Voor LBS conveyor belts ontwikkelden we een gloednieuwe huisstijl en leadgeneratie marketing automation  in HubSpot.
Meer over dit werk
Digitale strategie en leadgeneratie platform voor Ophtec

Ontdek hoe De Nieuwe Zaak Ophtec digitaal verder brengt met een gedegen digitale strategie en een volledig leadgeneratie platform.

Meer over dit werk

Ik wil graag een demo.

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van HubSpot, hoe andere klanten dit geïmplementeerd hebben, hoe ik de business case kan maken en meer.
Ik wil graag een demo aanvragen.