Performance marketing bij De Nieuwe Zaak

Performance Marketing.

Optimaliseer jouw digitale kanalen en verleid je doelgroep tot inschrijving, online aankopen of winkelbezoek. Met honderd procent grip op meetbaar meer resultaat en rendement per marketing euro!
Even zonder lastige termen

Direct resultaat met Performance Marketing.

Wil jij meer leads binnenhalen voor sales, omzetgroei realiseren in de webshop of winkelbezoek genereren voor jouw retailorganisatie, groothandel of merk? Door Performance Marketing in te zetten lukt dit!

Performance Marketing is het multidisciplinair, datagedreven en resultaatgericht inzetten van digital marketing kanalen. Denk hierbij aan sociale content marketing, email marketing en zoekmachine marketing. Onderzoek hierbij welke soort(en) marketing het beste bij jouw business past.

Dit is altijd gekoppeld aan één of meerdere doelstellingen. Deze kanalen dragen bij aan meetbare doelen zoals meer marge, groei in aantal leads, meer winkelbezoeken en om een hogere online omzet te bereiken.

Disciplines

Disciplines die wij met regie inzetten zijn onder andere: SEO (search engine optimization), Digital Advertising, Content Marketing, Design, CRO, Social Media Marketing, Data & Web Analytics, E-mailmarketing en User Experience.

Wij pakken jouw vraagtstuk multidisciplinaire aan, wij helpen je opstellen met bijvoorbeeld e mail marketing en zorgen voor zoekmachine optimalisatie voor jouw websites. Onze experts werken datagedreven en gaan voor duurzame groei!

Zo haal je met onze multidisciplinaire performance marketeers meer uit jouw marketing euro’s.

Breng je digitale performance verder

Waarom Performance Marketing van De Nieuwe Zaak?

Performance Marketing bij DNZ is multidisciplinair Een team met ruim 10 disciplines. Een team van ruim tien disciplines, die je niet zelf hoeft aan te nemen, werken onder regie aan jouw commerciële doelen.  
Performance Marketing heeft 1 aanspreekpunt Eén aanspreekpunt.

Eén regisseur en aanspreekpunt helpt je bij het stapsgewijs behalen van je marketingdoelen met je performance marketing campagnes.

 
Met Performance Marketing heb je meetbaar meer resultaat Meetbaar meer resultaat. Door de multidisciplinaire aanpak genereren we meer leads, marge en conversie. We werken datagedreven en gaan voor een duurzame groei.  
Met Performance Marketing heb je realtime inzicht in je KPI's Realtime inzicht in KPI’s. De voortgang van de campagnes worden in een helder dashboard bewaakt. Zo sturen we op juiste moment bij en halen we het gewenste resultaat.  
Performance Marketing test alle kanalen en campagnes Experimenteren en optimaliseren. Door over alle kanalen en campagnes te testen, te leren en te optimaliseren, maximaliseren we resultaat.  
DNZ cultuur DNZ cultuur. Door onze sterke cultuur en merkwaarden,  werken klanten met plezier en voor langere tijd met ons samen. Vaak zelfs bij ons op kantoor.  
In drie stappen naar resultaat

Wat gaat De Nieuwe Zaak doen?

Om succesvol met performance marketing te zijn, nemen we samen met de klant de volgende drie stappen:

1
Marketing Performance Plan.

Wat is de digitale strategie en volwassenheid?, Wat zijn de doelen? En hoe gaan we die doelen realiseren? We stellen samen een plan op en zorgen dat de doelstellingen van je plan behaald worden.

2
Basis op orde.

Afhankelijk van de volwassenheid en het plan brengen we de randvoorwaarden voor succes, zoals inrichting, tooling op orde.

 

3
Performance Marketing SLA. Met campagnes, monitoring & analyses en conversie optimalisatie werken we maandelijks aan optimaal resultaat van de doelen.

Verder praten?

Ik wil graag verder praten.

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van een Performance Marketing, hoe andere klanten dit geïmplementeerd hebben, hoe ik de business case kan maken en meer.