Het e-commerce tijdperk met BigCommerce.

E-commerce met BigCommerce.

Maak kennis met het flexibele, open SaaS-platform dat een nieuw
e-commercetijdperk inluidt. Ontdek onbeperkte mogelijkheden om te ontwikkelen, innoveren en groeien.

Ik wil graag een demo aanvragen
In een notendop

Wat is BigCommerce?

BigCommerce is een supersnel en gebruiksvriendelijk e-commerce platform dat je als retailer, merkfabrikant of B2B bedrijf in kunt zetten voor digitale verkoop van jouw producten.

Het is een API-gedreven open SaaS oplossing. Met andere woorden: je hoeft niet om te kijken naar hosting, veiligheid, snelheid of het updaten van je software. Het feit dat het open is, maakt dat je optimaal gebruik kunt maken van data.

BigCommerce is met 60.000 webshops en 6.000 partners wereldwijd actief.

BigCommerce-logo-dark

Meer groei, minder complexiteit

Het gemak van het
BigCommerce platform.

Open API SaaS platform Open API platform.

Alle data kan in beide richtingen ontsloten worden via supersnelle en flexibele API’s waardoor je eenvoudig integraties maken.

 
Open API SaaS platform Maandelijkse updates.

Ontvang elke maand nieuwe features en geef geen extra tijd en geld uit aan platformbeheer zoals implementatie van nieuwe versies, of veiligheids- en performance updates.

 
E-commerce apps voor marketplaces Ecommerce apps marketplace.

Voeg eenvoudig nieuwe features of integraties toe via honderden beschikbare apps uit de e-commerce apps marketplace.

 
Alles eenvoudig aanpasbaar.

Ga snel live met een standaard storefront en maak gebruik van de flexibiliteit om snel features en content aan te kunnen passen.

 
B2B editie.

Ontwikkel snel een geavanceerd B2B-portaal. Met onder andere multi-storefront, prijslijsten, bulkprijzen, beheer van offertes en B2B-betalingen.

 
Analyses en inzichten.

Handel vol vertrouwen op basis van waardevolle analyses,  klantgegevens en inzichten die standaard in het platform beschikbaar zijn.

 
De nummer één BigCommerce Elite Partner van Nederland

In drie maanden live met
De Nieuwe Zaak.

De Nieuwe Zaak is door haar e-commerce expertise en succesvolle BigCommerce implementaties Elite Partner en de nummer één B2B BigCommerce Partner in Nederland.

Naast ons Elite partnership hebben wij een exclusief BigCommerce team met gecertificeerde ontwikkelaars in huis. Als Elite Partner worden we als eerste meegenomen in de ontwikkelingen van de ontwikkel roadmap en hebben we inspraak in de ontwikkeling en prioritering van functionaliteiten die belangrijk zijn voor onze klanten.

 

Ik wil graag een demo aanvragen

BigCommerce - 450x285

 

BigCommerce en dan?

Meer orders met e-commerce diensten van De Nieuwe Zaak.

Met BigCommerce als e-commerce oplossing heb je je platform voor optimale e-commerce op orde. Maar dan begint het pas. Welke digitale strategie pas je toe, hoe sluit je je merk en je doelgroep aan, hoe zorg je voor een optimale gebruikservaring en een perfecte conversie? Hoe richt je BigCommerce in, hoe integreer je in je aanwezige IT-landschap en vooral, hoe gaat de voorkant van jouw webshop eruit zien?

De de multidisciplinaire e-commerce dienstverlening van De Nieuwe Zaak breng je e-commerce met BigCommerce tot een succes.

Hoe helpt DNZ mij met e-commerce verder?
Bouwen - ecommerce
Waar we trots op zijn

BigCommerce Partner of the Year.

Bij de uitreiking van de BigCommerce EMEA Partner Awards hebben we maar liefst twee awards mee naar huis genomen.

De eerste award die we wonnen is Regional Partner of the Year - Benelux. Een prachtige titel om het komende jaar te mogen voeren! De tweede award die we mee naar huis namen was Excellence in Delivery. Deze award erkent de consistentie waarmee ons team websites lanceert op tijd en binnen budget, terwijl we klanttevredenheid en gewenste bedrijfsresultaten behalen.

Op naar nog meer successen en nieuwe lanceringen!

Zij gingen je al voor

BigCommerce werk.

Meer over dit werk
BigCommerce implementatie voor Onlineverf.nl De Nieuwe Zaak ontwikkelde een nieuwe webshop voor Onlineverf.nl. De webshop heeft unieke features zoals een unieke kleurkiezer en volop integraties. Meer over dit werk
Meer over dit werk
Gloednieuwe B2B webshop voor
Brand Masters
Als onderdeel van de digitale transformatie bij Brand Masters, groothandel in levensmiddelen, ontwikkelde De Nieuwe Zaak in drie maanden tijd een compleet nieuw B2B bestelportaal. Meer over dit werk
Meer over dit werk
Prijswinnende webshop voor Studio Anneloes

Voor Studio Anneloes heeft de Nieuwe Zaak in 3 maanden doorlooptijd een nieuwe webshop gerealiseerd met mooie functionaliteiten zoals een shop the look. Deze webshop won een Shopping Award!

Meer over dit werk
Meer over dit werk
Een toekomstbestendig platform voor Velu

Velu raakte verstrikt in het maatwerk van hun webshop. Dit moest dynamischer en meer schaalbaar! Replatforming naar het BigCommerce platform bood uitkomst.

Meer over dit werk
Nieuwe webshop voor Tezet

Op dit moment zijn onze developers hard bezig met de realisatie van een nieuwe webshop voor Tezet. De custom optie kiezer gaat het voor de klant mogelijk maken om het persoonlijke cadeau dat een organisatie aan haar medewerkers geeft helemaal naar wens gepersonaliseerd kan worden.

Proosten op nieuwe shops voor Royal Swinckels Family Brewers

De Nieuwe Zaak ontwikkelt nieuwe webshops en ontwikkelt 7 bestaande shops door voor Royal Swinkels Family Brewers, het moederbedrijf van biermerken als Bavaria, Swinckels en La Trappe. 

Complete webshop voor Pleun's Regenboogijsje Voor Pleun's Regenboogijsje bouwde De Nieuwe Zaak in BigCommerce een volledig functionerende en complete webshop in zes weken.  

Migreren naar BigCommerce

Webshops migreren om verschillende redenen naar BigCommerce. Sommige bedrijven willen meer focus op de business en campagnes. Vaak zijn ze nog veel bezig met updates, beheer, veiligheid, performance en onderhoud, zoals met een legacy omgeving van Magento. Anderen missen openheid en flexibiliteit in de mogelijkheden van integreren of gebruik van apps, zoals bij Shopify. En de grotere webshops zoeken naar de BigCommerce performance van 400 API-aanroepen per seconde per klant. Geen enkel ander e-commerce SaaS platform kan dit bieden.

De Nieuwe Zaak helpt je succesvol te migreren en zet jouw e-commerce in een hogere versnelling.

 

Neem contact op

Ik wil graag een demo.

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van BigCommerce, hoe andere klanten dit geimplementeerd hebben, hoe ik de business case kan maken en meer.
Ik wil graag een demo aanvragen