Header - Ecommerce - Desktop 2500x805spiekbriefje

Meer omzet en
lagere kosten met
e-commerce.

Ontwikkel een webshop of bestelportaal die aansluit bij jouw klant en optimaliseer deze voor omnichannel groei en maximale orderwaarde.
Even zonder lastige termen

Maak van jouw webshop of bestelportaal een succes.

Het succes van een webshop, zakelijk bestelportaal of een omnichannel oplossing wordt voor een belangrijk deel bepaald door de technische keuzes. Is de architectuur schaalbaar, vervangbaar en open? Zorgt techniek voor versnelling of remt het juist jouw ambities?

Webshop ontwikkeling is het realiseren van een webshop of bestelplatform om daarmee de orderintake over alle digitale kanalen te optimaliseren.

Concreet gaat het om het ontwikkelen, implementeren of vervangen van een e-commerce platform. Inclusief user experience, integraties en migratie. De Nieuwe Zaak is hét e-commerce bureau dat helpt om jouw doelen te behalen. Sinds 2005 bouwen wij webshops voor zowel B2C als B2B organisaties.

We helpen je graag verder met de juiste e-commerce strategie. Ben je klaar voor digitale transformatie?

Design klaar, bouwen maar

Webshop laten bouwen?
Zo doen we het.

Een succesvolle webshop of bestelportaal vraagt om een goede voorbereiding, techniekkeuzes, implementatie, doorontwikkeling en beheer. Samen met de klant nemen we de volgende vier stappen:

1
Ontdekkingsfase.

In de Ontdekkingsfase besteden we aandacht aan doelstellingen, klantbehoefte, platformen, integraties, UX ontwerp en de scope van jouw e-commerce platform. In deze fase kijken we niet alleen naar techniek, maar gaan we ook in op hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.

2
Implementatiefase. Ons multidisciplinaire gaat samen met jou aan de slag. Het gekozen e-commerce pakket wordt geïmplementeerd, voorzien van een passende user interface, gekoppeld aan externe systemen en volledig doorgetest. In een aantal sprints komen we tot de eerste livegang van de nieuwe omgeving.
3
Doorontwikkeling SLA. De doorontwikkeling is een combinatie van functionele uitbreidingen en verbetering in performance en conversie. Een webwinkel of bestelplatform presteert niet zonder goede Digitale Merkactivatie en Performance Marketing campagnes. Zo bieden we elke dag een betere webshop of self service portal aan je (potentiële) klant.
4
Modulaire uitbreiding.

Jouw platform uitbreiden met functionaliteiten? We adviseren en implementeren het. Denk hierbij aan, integraties met een ERP systeem, Onsite Search en personalisatie (Sparque, Tweakwise of Squeezly) en e-mailmarketing (Deployteq of Maileon).

Verder praten?

Ik wil graag verder praten.

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van E-commerce, hoe andere klanten dit geïmplementeerd hebben, hoe ik de business case kan maken en meer.