Resultaat met e-commerce en De Nieuwe Zaak

Meer omzet en lagere kosten met
e-commerce.

Ontwikkel een webshop of bestelportaal die aansluit bij jouw klant en optimaliseer deze voor omnichannel groei en maximale orderwaarde.
Even zonder lastige termen

Maak van jouw webshop of bestelportaal een succes.

Het succes van een webshop, zakelijk bestelportaal of een omnichannel oplossing wordt voor een belangrijk deel bepaald door de technische keuzes. Is de architectuur schaalbaar, vervangbaar en open? Zorgt techniek voor versnelling of remt het juist jouw ambities?

Webshop ontwikkeling is het realiseren van een webshop of bestelplatform om daarmee de orderintake over alle digitale kanalen te optimaliseren. Concreet gaat het om het ontwikkelen, implementeren of vervangen van een e-commerce platform. Inclusief user experience, integraties en migratie.

Wie de broek past, trekt 'm aan

Het juiste e-commerce platform.

Door het uitgebreide aanbod van sterke e-commerce en omnichannel platformen, is het noodzakelijk om maatwerk aan te bieden. Het juiste B2B of B2C e-commerce platform, in combinatie met jouw bestaande systemen, merk en doelgroep helpt je bij het realiseren van jouw ambities. We gebruiken hierbij bewezen e-commerce platformen en implementeren deze met een agile projectaanpak.

Bigcommerce paars 300x150

BigCommerce.

BigCommerce is een flexibel, open SaaS e-commerce platform zonder beperkingen. Met BigCommerce creëer je een robuuste en gepersonaliseerde online ervaring, zonder in te leveren op veiligheid, schaalbaarheid en stabiliteit. 

DNZ is de #1, Award Winning, BigCommerce partner in Nederland.

Verder met BigCommerce

 

Intershop gold paars 300x180

Intershop.

Intershop is een krachtig e-commerce platform dat ervoor gemaakt is om jouw B2B of B2C organisatie te digitaliseren. We zijn sinds 2016 Gold Partner en hebben in 2021 en 2022 de titel Intershop Partner of the Year behaald. Een prestatie waar we trots op zijn!

DNZ is de #1 Intershop partner in Nederland.

Verder met Intershop

Design klaar, bouwen maar

Webshop laten bouwen?
Zo doen we het.

Een succesvolle webshop of bestelportaal vraagt om een goede voorbereiding, techniekkeuzes, implementatie, doorontwikkeling en beheer. Samen met de klant nemen we de volgende vier stappen:

1
Ontdekkingsfase. In de Ontdekkingsfase besteden we aandacht aan doelstellingen, klantbehoefte, platformen, integraties, UX ontwerp en de scope van jouw e-commerce platform. In deze fase kijken we niet alleen naar techniek, maar gaan we ook in op hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.
2
Implementatiefase. Ons multidisciplinaire gaat samen met jou aan de slag. Het gekozen e-commerce pakket wordt geïmplementeerd, voorzien van een passende user interface, gekoppeld aan externe systemen en volledig doorgetest. In een aantal sprints komen we tot de eerste livegang van de nieuwe omgeving.
3
Doorontwikkeling SLA. De doorontwikkeling is een combinatie van functionele uitbreidingen en verbetering in performance en conversie. Een webwinkel of bestelplatform presteert niet zonder goede Digitale Merkactivatie en Performance Marketing campagnes. Zo bieden we elke dag een betere webshop of self service portal aan je (potentiële) klant.
4
Modulaire uitbreiding. Jouw platform uitbreiden met functionaliteiten? We adviseren en implementeren het. Denk hierbij aan, integraties met een ERP systeem, Onsite Search en personalisatie (Sparque, Tweakwise of Datatrics) en e-mailmarketing (Deployteq of Maileon).
Jij bent vast toe aan een bakkie

Verder praten?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze e-commerce en webshop ontwikkeling aanpak. 

Het juiste e-commerce pakket in samenhang met jouw bestaande systemen helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Met een helder plan en agile aanpak gaan we vol energie aan de slag om jouw ambities waar te maken.

Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!