De Nieuwe Zaak is Intershop Partner of the Year

Meer handel met Intershop.

Het Intershop e-commerce platform maakt het voor grote toonaangevende fabrikanten en groothandels mogelijk om hun business te digitaliseren en te transformeren.

Ik wil graag een Intershop demo
In het kort

Wat is Intershop?

Om online te kunnen inspireren en verkopen is het noodzakelijk om ieder detail van je bestelportaal snel en gemakkelijk aan te kunnen passen. Intershop is een ontzettend uitgebreid e-commerce platform waar oriëntatie en kopen naadloos op elkaar aansluiten.

Het platform is ingericht op het aankoopgedrag van de eindgebruiker (dealers en/of consumenten) en is volledig te integreren met jouw backoffice processen en systemen.

 

Intershop_red

 

Op basis van jouw behoeften, ambities en het achterliggende systeemlandschap worden de juiste componenten en functionaliteiten met elkaar verbonden. Deze werkwijze is een mix van standaard software en composable maatwerk en kenmerkt zich door minimale risico’s en high performance.

Intershop is de nummer één oplossing voor complexe ebusiness activiteiten. Heb je meerdere doelgroepen, merken en producten? Dan is Intershop het ideale platform voor jouw onderneming.

Alleen de beste platforms bij DNZ

Intershop wereldwijd leider B2B Digital Commerce Platform.

Analistenbureau IDC heeft voor 2024 Intershop als leider betiteld voor grote ondernemingen die op zoek zijn naar een robuust, composable en AI-driven e-commerce platform met veel B2B-features en mogelijkheden.
Digitaliseer je business

De kracht en robuustheid
van Intershop.

Intershop heeft veel B2B functionaliteiten. Veel B2B functionaliteiten. Een zeer rijke set aan B2B-functionaliteiten rondom prijzen, order management, customer engagement, search en commerce management.  
Met Intershop personeel je eenvoudig je content. Personaliseer content.

Verhoog je conversie met 20% door gepersonaliseerde zoekresultaten en aanbevelingen op basis van krachtige AI-algoritmes.

 
Intershop is geschikt voor onmichannel Omnichannel. Gebruik het platform voor b2c webshops, b2b bestelportalen, apps of in fysieke winkelfilialen.  
Intershop is Headless Headless.

Ontsluit je platformdata over een of meerdere digitale kanalen. Ervaar de flexibiliteit om specifieke gebruikservaringen te kunnen creëren met front-end techniek naar keuze.

 
Intershop is volledig aanpasbaar naar jouw wensen Volledig aanpasbaar.

Bedrijven met complexe processen, bedrijfsspecifieke kenmerken en een groot IT-landschap vragen om een composable en volledig aanpasbaar e-commerce platform.

 
Intershop is geschikt voor hoge ordervolumes Hoge order volumes. Het Intershop platform is in staat om zeer grote aantallen producten, product-eigenschappen en orders te verwerken.  
Waar we trots op zijn

Intershop Gold Partner
& Partner of the Year.

De Nieuwe Zaak is sinds 2016 Intershop Gold Partner en heeft 3 jaar op rij succesvol de meeste webshops in de meest recente versie van Intershop gebouwd. Zo zijn we ook in 2021 en 2022  Intershop Partner of the Year geworden. Door onze gecombineerde expertise verbeteren we de klantervaring van jouw website bezoekers.

Binnen onze projecten streven we naar de perfecte mix van strategie, creatie, techniek en marketing, met maximale invloed op het uiteindelijke rendement.

Ik wil graag een Intershop demo
Intershop en dan?

Succesvol e-commerce met de diensten van De Nieuwe Zaak.

Met Intershop als e-commerce oplossing heb je je platform voor complexe e-commerce portals op orde. Maar dan begint het pas. Welke digitale strategie pas je toe, hoe sluit je je merk en je doelgroep aan, hoe zorg je voor een optimale gebruikservaring en een perfecte conversie? Hoe richt je Intershop in, hoe integreer je in je aanwezige IT-landschap en vooral, hoe gaat de voorkant van jouw webshop eruit zien? De de multi-disciplinaire e-commerce dienstverlening van De Nieuwe Zaak breng je e-commerce met Intershop tot een succes.

Hoe helpt DNZ mij met e-commerce verder?
Bouwen - ecommerce
Zij gingen je al voor

Multidisciplinair
Intershop werk.

Intershop demo aanvragen.

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van Intershop, hoe andere klanten dit geïmplementeerd hebben, hoe ik de business case kan maken en meer.
Ik wil graag een Intershop demo