Verder praten?

Benieuwd hoe jouw volgende stap eruit ziet? We helpen je graag verder! 

Support nodig?

Ben je klant van DNZ en heb je een support vraag? Bel ons.


Hoofdkantoor

Hoofdkantoor Hanzeallee 28, 8017 KZ Zwolle
Tilburg | Rotterdam | Den Haag | Amsterdam | Zwolle

Routebeschrijving.

Gebruik als adres voor jouw navigatiesysteem de Dortmundstraat te Zwolle. Dit is de binnentuin van ons kantoorpand, waar je gratis kunt parkeren. Meld je bij de slagboom middels het intercomsysteem, zodat wij je toegang kunnen geven tot onze parkeerplaats.

Openbaar vervoer

Vanuit het NS Station van Zwolle neem je de tunnel richting de Zuid-zijde (Hanzelaan). Hier steek je de Hanzelaan over en ga je rechtsaf op de Koggelaan. Net voorbij de ingang van de Open Universiteit zie je aan je linkerhand een loop- en fietsbrug richting de Lünenstraat. Steek deze brug over, om vervolgens rechtsaf de Bremenstraat in te gaan. Sla tot slot linksaf de Dortmundstraat in, waar je ons parkeerterrein vindt. De hoofdingang van De Nieuwe Zaak bevindt zich aan de rechterzijde van het parkeerterrein.

Uit de richting Groningen / Leeuwarden (A28/A32)

Neem op de A28 afrit 18 Zwolle-Zuid richting Zwolle-Zuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de derde afslag (Ring Zuid). Ga bij de derde verkeerslichten linksaf de Hanzeallee op. Hier sla je de eerste straat aan je rechterhand (Bremenstraat) in, waarna je vervolgens in de Dortmundstraat de toegang tot onze parkeerplaats kunt vinden.

Uit de richting Amersfoort / Apeldoorn (A28/A50)

Neem op de A28 afrit 18 Zwolle-Zuid richting Zwolle-Zuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de eerste afslag (Ring Zuid). Ga bij de derde verkeerslichten linksaf de Hanzeallee op. Hier sla je de eerste straat aan je rechterhand (Bremenstraat) in, waarna je vervolgens in de Dortmundstraat de toegang tot onze parkeerplaats kunt vinden.

Parkeren

De parkeerplaats van ons kantoor bevindt zich aan de Dortmundstraat. Meld je bij de slagboom middels het intercomsysteem, zodat wij je toegang kunnen geven tot onze parkeerplaats. Het kan voorkomen dat de parkeerplaats bij ons pand vol is. In dit geval kun je parkeren aan de Hanzehoven op ongeveer 2 minuten lopen vanaf ons kantoor. Let op, parkeren is hier betaald!

Route vanaf parkeerplaats Hanzehoven

Verlaat de Hanzehoven richting de Koggelaan. Aan de overzijde van de straat vind je een loop- en fietsbrug richting de Lünenstraat. Steek deze brug over, om vervolgens rechtsaf de Bremenstraat in te gaan. Sla tot slot linksaf de Dortmundstraat in, waar je ons parkeerterrein vindt. De hoofdingang van De Nieuwe Zaak bevindt zich aan de rechterzijde van het parkeerterrein.