Content Marketing.

Sluit met content aan op de behoefte van jouw klant. Onze experts helpen je bij het zetten van de volgende stap.
Aan de slag met Content Marketing
Win het vertrouwen

Waarom kiezen voor content marketing?

Content marketing is een strategische marktbenadering. Het is gefocust op het maken en verspreiden van waardevolle, relevante en consistente content. Het doel van content marketing is om een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken en te behouden, met als uiteindelijke doel deze om te zetten tot een conversie of aankoop.

Door met content in iedere fase van het aankoopproces aanwezig te zijn, help je jouw doelgroep met het oplossen van hun problemen. Vertel een herkenbaar verhaal met jouw doelgroep in de hoofdrol en laat zien hoe jij ze kan ondersteunen. Doe je dit het beste? Dan win je het vertrouwen van je doelgroep.

Ik wil meer!

Meer leren over content marketing? Download het whitepaper en start direct!
Download 'Content waar je marketing van groeit'
Verliefd op je merk

Welke resultaten behaal je met
content marketing.

Content Marketing zorgt voor brand awareness Brand Awareness. Door actief te werken aan content marketing verhoog je de zichtbaarheid van je merk, bouw je vertrouwen op en maak je impact op jouw doelgroep.  
Content Marketing zorgt voor meer traffic Meer traffic. Het inzetten van de juiste kanalen en de juiste content zorgt er op lange termijn voor dat je meer traffic genereert naar je website.  
Content Marketing zorgt voor een langdurig effect Langdurig effect. Content Marketing is een lange termijnplan. Het kost tijd om het op te zetten, maar je plukt ook langer de vruchten van je inspanningen. Content blijft (online) bestaan en behoudt de waarde.
 
Content Marketing sluit aan op de behoefte van je klant Aansluiten op behoefte. Door content te maken waar jouw doelgroep naar op zoek is sluit je naadloos aan op hun behoeften. Die content weet jouw potentiële klant te vinden.
 
Content Marketing zorgt voor loyale klanten Een loyale fanbase.

Met de juiste content op de juiste plaats bouw je aan een loyale fanbase. Zo laat je jouw doelgroep verliefd worden op je merk!

 
Content Marketing zorgt voor verrijking van het klantbeeld Verrijk je klantbeeld.

Zeg gedag tegen raadspelletjes met je klanten! Met content marketing begrijp je hun gedachten en behoeften, want alles is meetbaar.

 
Samen zijn we sterker

Alle disciplines haken aan.

Onze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat we content marketing optimaal inzetten. Dat houdt in dat onze content experts de klus niet alleen klaren. In samenhang met alle disciplines binnen Performance Marketing, Digitale Merkactivatie, en E-commerce ontwikkelen we jouw ideale digitale strategie en belichten we jouw vraagstuk vanuit iedere hoek.

Onze experts werken volgens ons unieke Volwassenheidsmodel. We helpen je om stap voor stap meer datagedreven te werken, zodat je jouw ambities realiseert. Altijd vanuit inzichten die gebaseerd zijn op data. Deze inzichten geven richting in het uitbouwen van een passende marketingstrategie. En krijg je grip en sturing op je belangrijkste KPI's. 

Leer het van de meesters

Content marketing:
zo doen we dat.

1
Inventariseren.  Hoe staan je owned content kanalen ervoor? Door middel van de Content Scan komen we daar achter. Aan de hand van jouw doelen bepalen we in het Content Marketing Plan welke stappen nodig zijn om deze te halen.
2
Opstarten.  Kwalitatieve content is belangrijk om online gevonden te worden door jouw doelgroep. We starten met een brainstorm over nieuwe content formats die aansluiten bij jouw doelen. We verwerken de beste formats in de planning.
3
Groeien.  Samen met onze experts kijk je maandelijks naar de prestaties van jouw content. Onze Content Marketeers geven je advies en sturen waar nodig bij om jouw doelen te behalen. Op naar fans op de lange termijn!
Wie moet je hebben?

Content marketing
experts.

Experts op het gebied van content marketing zijn:

Jasper Koekoek Content Marketing Expert Als Content Marketing expert weet Jasper de fijne kneepjes van het contentvak. Van strategie tot copy: hij weet hoe het moet.
Esther ter Veen Social Media Consultant Esther is de hele dag bezig met jawel, social media! Van Pinterest tot LinkedIn, ze helpt je graag met jouw volgende stap.
Leon Doesburg Designer  Leon geeft smaak aan jouw content. Creatieve content formats bedenken en uitwerken? Dat is dagelijkse kost.
Leon van Davenhorst Digital Marketing Manager Leon helpt je bij het zetten van de juiste digitale stappen. Hij verbindt social media met de rest van de marketingfunnel.
 
Jij bent vast toe aan een bakkie

Verder praten?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze content marketing aanpak. 

Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat 😉. Tot snel!