Header - Digitale Merkactivatie - Desktop 2500x805spiekbriefje

Digitale
Merkactivatie.

Met Digitale Merkactivatie houd je 100 procent grip op de online zichtbaarheid van je merk, creëer je merkvoorkeur en bouw je aan een loyale klantenkring.

Even zonder lastige termen

Emotie en zichtbaarheid met digitale merkactivatie.

De belevingswereld van B2C én B2B klanten bevindt zich steeds meer digitaal. De plek waar ze relaties onderhouden, hun zaken regelen en producten aankopen. De inhoud van je merkboodschap en de manier waarop je deze online bij klanten krijgt is daarom belangrijker dan ooit. Hoe zorg je dat je de aandacht trekt, impact maakt, onderscheidend bent en klanten aan je blijft binden?

Grijp de aandacht met Digitale Merkactivatie Grijp de aandacht. Aandacht is schaars en moet je grijpen. Maak impact met onderscheidende merkuitingen waar je doelgroep niet omheen kan.  
Bouw aan vertrouwen met Digitale Merkactivatie Bouw aan vertrouwen. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Bouw aan vertrouwen en zorg ervoor dat klanten voor jou kiezen. Zo verhoog je uiteindelijk jouw marges.  
Met Digitale Merkactivatie verzamel je loyale klanten Verzamel loyale klanten. Mond-tot-mond reclame werkt nog altijd het beste. Zorg ervoor dat je klanten jouw verhaal doorgeven.  
Breng je merk digitaal verder

Waarom Digitale Merkactivatie
van De Nieuwe Zaak.

De Nieuwe Zaak helpt bij uitdagingen als ‘Hoe verbeter ik mijn (online) reputatie?’, ‘Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid?’, ‘Hoe vergroot ik de waarde van mijn merk?’ en ‘Hoe zorg ik voor campagnes die impact maken?’. Met Digitale Merkactivatie inspireer, informeer en activeer je nieuwe én bestaande klanten en converteer je ze naar echte fans.

Digitale Merkactivatie is multidisciplinair Een team met ruim 10 disciplines. Een team van ruim tien disciplines, die je niet zelf hoeft aan te nemen, werken onder regie aan jouw merk, communicatie- en commerciële doelen.  
Digitale Merkactivatie draagt bij aan full funnel marketing Full funnel marketing. De aansluiting met Digitale Strategie, Performance Marketing en Leadgeneratie zorgt voor optimale resultaten.  
Digitale Merkactivatie werkt volgens een uniek klantreismodel DNZ klantreis en content model. Ons unieke klantreis en content model zorgt voor maximale aansluiting bij jouw doelgroep.  
Digitale Merkactivatie heeft realtime inzicht in je kpi's Realtime inzicht in KPI’s. De voortgang van de campagnes worden in een helder dashboard bewaakt. Zo sturen we op juiste moment bij en halen we het gewenste resultaat.  
Digitale Merkactivatie heeft 1 aanspreekpunt Eén aanspreekpunt.

Eén regisseur en aanspreekpunt helpt je bij het stapsgewijs behalen van je marketingdoelen.

 

 

 

 
DNZ cultuur DNZ cultuur.

Door onze sterke cultuur en merkwaarden,  werken klanten met plezier en voor langere tijd met ons samen. Vaak zelfs bij ons op kantoor.

 
In drie stappen naar resultaat

Wat gaat De Nieuwe Zaak doen?

Om succesvol met digitale merkactivatie te zijn, nemen we samen met de klant de volgende drie stappen:

1
Merkactivatieplan. Wat is de digitale (merk)strategie en volwassenheid, wat zijn de doelen en hoe gaan we die doelen realiseren?
2
Basis op orde. Afhankelijk van de volwassenheid en het plan brengen we de randvoorwaarden voor succes zoals merkstrategie, huisstijl, kanalen, op orde.
3
Digitale Merkactivatie SLA. Met content, campagnes, monitoring & analyses en conversie optimalisatie werken we maandelijks aan optimaal resultaat van de doelen.
Samen staan we sterker

Hoe werkt Digitale Merkactivatie?

Door branding en activatie vertaal je jouw merkidentiteit consistent door naar een brand story, pay-off, merknaam en andere uitingen. Zo creëer je merkvoorkeur bij je doelgroep. Met data driven campagnes activeer je jouw doelgroep en werk je toe naar de impact die je wil maken. Dit doe je met heldere doelstellingen, een onderscheidend idee, sterke content en de juiste kanalen om je doelgroep mee te bereiken.

Vertel je onderscheidende verhaal

Met de juiste content op social media inspireer je jouw doelgroep, bouw je aan vertrouwen en vertel je jouw onderscheidende verhaal. Help jouw klanten met het juiste product! We kruipen in de huid van je klant en vertalen hun behoeftes. Dit vertalen we door naar een verrassend design dat werkt aan de ideale klantreis.

Merken bouwen is alleen mogelijk met hoofd en ziel. Het kost tijd, aandacht, passie, kennis, creativiteit en een sterke samenwerking om tussen de oren te komen bij je doelgroep. Daarvoor meten we met een helder dashboard, zodat je weet hoe je merk presteert en betrek je de experts die je klant emotioneel weten te raken. Alleen in de samenwerking tussen hoofd en ziel ontstaan merken die presteren.

Multidisciplinair voor betere merkprestaties

Van merkstrategieën die je merk verder uitbouwen tot art directors, copywriters, designers en marketeers die samen met jou impactvolle campagnes samenstellen. Content marketing - en social media experts activeren, inspireren en informeren je doelgroep activeren en data experts maken prestaties realtime inzichtelijk monitoren constant op verbeteringen.

Ik wil graag verder praten.

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van Digitale Merkactivatie, hoe andere klanten dit geïmplementeerd hebben, hoe ik de business case kan maken en meer.