Social Media Marketing bij DNZ.

Sluit met social media aan op de behoefte van jouw klant. Onze experts helpen je bij het zetten van de volgende stap.
Aan de slag met Social Media Marketing
Verhoog je zichtbaarheid

Waarom kiezen voor social
media marketing?

Social media is niet meer weg te denken in de marketingmix. Er zijn veel verschillende kanalen die je als marketingtool kunt inzetten. Binnen de gehele marketingstrategie is social media erg belangrijk, want door aanwezig te zijn op social media verhoog je de zichtbaarheid van je merk!
Ook helpt social media om relaties op te bouwen en te onderhouden met (potentiële) klanten en zorgt het voor meer traffic naar je website. Kortom; het is de perfecte plek om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf, je producten of diensten te promoten en thought leadership op te bouwen.

Instagram of TikTok advertising?

Meer sales uit Instagram en TikTok halen? Ontdek het in dit whitepaper.
Download whitepaper
Ga verder met social media

Waarom social media marketing bij De Nieuwe Zaak?

Branding Brand Awareness.

Door actief aanwezig te zijn op de juiste social kanalen verhoog je de zichtbaarheid van je merk, bouw je vertrouwen op en maak je impact.

 
Social Media Meer traffic. Het inzetten van de juiste kanalen en de juiste content zorgt er op lange termijn voor dat je meer traffic genereert naar je website.  
Doelgroep activeren - Dialoog starten Sterkere word-of-mouth. Klanten delen hun ervaringen met elkaar. Mond-tot-mond en via social media. Dit wordt sterker door een betere klantervaring.  
Samenwerken Betrokkenheid. Door je bedrijf en je product(en) online te laten zien en klantvragen te beantwoorden verhoog je de betrokkenheid van de klant.  
Klanttevredenheid - Loyale klanten Fans bouwen. Door de interactie aan te gaan met je doelgroep en ze te helpen met hun problemen, bouw je aan echte fans van jouw merk.  
Doelstelling - Doelen bepalen Verrijking van het klantbeeld. Door de inzet van social media marketing krijg je inzicht in het gedrag en behoefte van je klanten omdat bijna alles meetbaar is.

 
Samen zijn we sterker

Alle disciplines haken aan.

Onze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat we social media marketing optimaal inzetten. Dat houdt in dat onze social media experts de klus niet alleen klaren. In samenhang met alle disciplines binnen Performance Marketing, Digitale Merkactivatie, en E-commerce ontwikkelen we jouw ideale digitale strategie en belichten we jouw vraagstuk vanuit iedere hoek.

Onze experts werken volgens ons unieke Volwassenheidsmodel. We helpen je om stap voor stap meer datagedreven te werken, zodat je jouw ambities realiseert. Altijd vanuit inzichten die gebaseerd zijn op data. Deze inzichten geven richting in het uitbouwen van een passende marketingstrategie. En krijg je grip en sturing op je belangrijkste KPI's. 

Leer het van de meesters

Social media marketing:
zo doen we dat.

1
Inventariseren. Hoe staan je social media kanalen ervoor? Door middel van de Social Media Scan komen we daar achter. Aan de hand van de doelstellingen bepalen we in het Social Media Plan welke stappen nodig zijn om jouw doelen te behalen.
2
Opstarten. Wil je goed presteren op social media, dan is kwalitatieve content belangrijk. We bedenken nieuwe content formats, die perfect aansluiten bij jouw doelen. Dit werken we uit en verwerken het in de contentplanning.
3
Groeien. Samen met onze experts kijk je maandelijks naar de prestaties van jouw social media content. Onze Social Media Experts monitoren, geven advies en gaan aan de slag om samen jouw doelen te behalen.
Zij gingen je al voor

Multidisciplinair social media
marketing werk.

Lees verder
Multidisciplinair leads genereren voor Topicus Keyhub Ambitieuze groeiplannen vragen om sterke leadgeneratie. Ontdek in deze case hoe De Nieuwe Zaak dit voor Topicus multidisciplinair aanpakt. 

 

Lees verder
Online activatie via social media voor Tezet The Surprise Company

Voor Tezet The Surprise Company brengen we het plezier van het geven van geschenken naar social media. 

De route naar meer vrachtwagenchauffeurs voor Tielbeke

We helpen Tielbeke maandelijks met het werven van nieuwe chauffeurs die passen bij het bedrijf. Dit doen we met creatieve campagnes op kanalen als Instagram, TikTok en wervingssites.

Meer werk
Wie moet je hebben?

Social media
marketing experts.

Experts op het gebied van social media marketing zijn:

Esther ter Veen Social Media Consultant Esther is de hele dag bezig met jawel, social media! Van Pinterest tot LinkedIn, ze helpt je graag met jouw volgende stap.
Jasper Koekoek Content Marketing Expert Als Content Marketing expert weet Jasper de fijne kneepjes van het contentvak. Van strategie tot copy: hij weet hoe het moet.
Leon Doesburg Designer Leon geeft smaak aan jouw social media posts. Creatieve content formats bedenken en uitwerken? Dat is dagelijkse kost.
Leon van Davenhorst Digital Marketing Manager  Leon helpt je bij het zetten van de juiste digitale stappen. Hij verbindt social media met de rest van de marketingfunnel.
Jij bent vast toe aan een bakkie

Social media marketing uitbesteden aan De Nieuwe Zaak.

Social media marketing is een essentieel onderdeel van je digitale strategie. Het uitbesteden van social media beheer aan een gespecialiseerd social media bureau biedt dan ook aanzienlijke voordelen. Bij De Nieuwe Zaak begrijpen we de kracht van sociale platforms en zijn we toegewijd om je bedrijf te laten groeien door middel van effectieve social media strategieën. Ons team van ervaren social media experts zorgt voor boeiende content voor de doelgroep, reageert op interacties en optimaliseert campagnes om je social media doelstellingen te behalen. Met ons social media advies en branding expertise helpen we je merkzichtbaarheid te vergroten en een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Laat jouw social media marketing uitbesteden, zodat je kunt profiteren van de voordelen van effectieve en resultaatgerichte social media strategieën.

Verder praten? Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!