Contact
Contact
Performance marketing bij De Nieuwe Zaak

Performance Marketing.

Optimaliseer jouw digitale kanalen en verleid je doelgroep tot inschrijving, online aankopen of winkelbezoek. Met honderd procent grip op meetbaar meer resultaat en rendement per marketing euro!
Even zonder lastige termen

Direct resultaat met Performance Marketing.

Wil jij meer leads binnenhalen voor sales, omzetgroei realiseren in de webshop of winkelbezoek genereren voor jouw retailorganisatie, groothandel of merk? Performance Marketing helpt je daarbij!

Performance Marketing is het multidisciplinair, datagedreven en resultaatgericht inzetten van digitale marketingkanalen.

Dit is altijd gekoppeld aan één of meerdere doelstellingen. Deze kanalen dragen bij aan meetbare doelen zoals meer marge, aantal leads, winkelbezoeken en online omzet. Zo haal je meer uit jouw marketing euro’s.

Door de multidisciplinaire aanpak heb je direct en meetbaar meer resultaat. Onze experts werken datagedreven en gaan voor duurzame groei! 

Breng je digitale performance verder

Waarom Performance Marketing van De Nieuwe Zaak?

Multi-disciplinair team Een team met ruim 10 disciplines. Een team van ruim tien disciplines, die je niet zelf hoeft aan te nemen, werken onder regie aan jouw commerciële doelen.  
DNZ Regisseur Eén aanspreekpunt.

Eén regisseur en aanspreekpunt helpt je bij het stapsgewijs behalen van je marketingdoelen.

 
Meetbaar meer resultaat. Door de multidisciplinaire aanpak genereren we meer leads, marge en conversie. We werken datagedreven en gaan voor een duurzame groei.  
DNZ Line Icons _Performance Realtime inzicht in KPI’s. De voortgang van de campagnes worden in een helder dashboard bewaakt. Zo sturen we op juiste moment bij en halen we het gewenste resultaat.  
DNZ Line Icons_CRO Experimenteren en optimaliseren. Door over alle kanalen en campagnes te testen, te leren en te optimaliseren, maximaliseren we resultaat.  
DNZ Line Icons _symbol-defs DNZ cultuur. Door onze sterke cultuur en merkwaarden,  werken klanten met plezier en voor langere tijd met ons samen. Vaak zelfs bij ons op kantoor.  
In drie stappen naar resultaat

Wat gaat De Nieuwe Zaak doen?

Om succesvol met performance marketing te zijn, nemen we samen met de klant de volgende drie stappen:

1
Marketing
Performance Plan.
Wat is de digitale strategie en volwassenheid, wat zijn de doelen en hoe gaan we die doelen realiseren?
2
Basis op orde. Afhankelijk van de volwassenheid en het plan brengen we de randvoorwaarden voor succes, zoals inrichting, tooling  op orde.
3
Performance Marketing SLA. Met campagnes, monitoring & analyses en conversie optimalisatie werken we maandelijks aan optimaal resultaat van de doelen.
Jij bent vast toe aan een bakkie

Verder praten?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze Performance Marketing aanpak. 

Het juiste Performance Marketing pakket in samenhang met jouw bestaande systemen helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Met een helder plan en agile aanpak gaan we vol energie aan de slag om jouw ambities waar te maken.

Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!