de nieuwe zaak brengt je digitaal verder

Oplossingen van
De Nieuwe Zaak.

Verandering zorgt altijd voor druk op de commerciële groei van een onderneming. Hierdoor ontstaan pijnpunten of uitdagingen waar je een oplossing voor moet vinden. De Nieuwe Zaak heeft als full service digitaal bureau multidisciplinaire oplossingen rondom digitale transformatie, e-commerce en digitale marketing.

Digitaal verder

Oplossingen voor
digitale vraagstukken.

De Nieuwe Zaak gaat voor maximaal resultaat. Dat doen we door met regie, doordacht en in verbinding met veel verschillende disciplines, klanten digitaal verder te brengen. Geen specialistische dienstverlening, maar multidisciplinaire oplossingen.

Strategie Digitale Strategie.
Benut de kansen van digitaal en ga voor evenwichtige groei. Met ons unieke volwassenheidsmodel zet je de juiste stappen op de juiste tijd. Minder risico's en meer focus op zowel de lange als de korte termijn. Zo kom je digitaal verder.
Bekijk onze oplossing.
Digitale Merkactivatie Digitale Merkactivatie.
Houd honderd procent grip op de online zichtbaarheid van je merk, het creëren van merkvoorkeur en de opbouw van een loyale klantenkring. Zo bouw je aan vertrouwen.
 
Bekijk onze oplossing.
Performance Marketing Performance Marketing.
Experimenteer en optimaliseer jouw online kanalen en verleid je doelgroep tot inschrijving, online aankopen of winkelbezoek. Met honderd procent grip op meetbaar meer resultaat en rendement per marketing euro.
Bekijk onze oplossing.
Intershop E-commerce
met Intershop.
Zoek je zekerheid en performance voor complexe b2b bestelportalen of high performance b2c webshops. De Nieuwe Zaak ontwikkelt met Intershop jouw commerce oplossing op maat. 
Bekijk onze oplossing.
BigCommerce E-commerce
met BigCommerce.
Het allersnelste open SaaS e-commerce platform in de markt. De Nieuwe Zaak  bouwt snel, de best presterende webshop voor b2c retailers of b2b organisaties.
Bekijk onze oplossing.
Leadgeneratie Leadgeneratie.
Zonder leads, geen sales. Genereer op een slimme manier, meer en betere leads. Koester en converteer deze leads naar meer nieuwe klanten en meer cross- en upsell.
Bekijk onze oplossing.
Recruitment Marketing Recruitment Marketing. Werf meer en betere kandidaten in de markt voor jouw vacatures met digitale recruitment marketing. Versterk tegelijkertijd je werkgeversmerk met jouw unieke verhaal en met relevante arbeidsmarktcommunicatie.  Bekijk onze oplossing.