Digitale strategie bij De Nieuwe Zaak

Digitale
strategie.

Benut de kansen van digitaal en ga voor evenwichtige groei. Met ons unieke volwassenheidsmodel zet je de juiste stappen op de juiste tijd. Met focus op zowel de lange als de korte termijn kom je digitaal verder!
 
Digitale volwassenheid

Jouw weg naar
de toekomst.

De digitale wereld wordt steeds complexer, waardoor keuzes maken steeds belangrijker wordt. Uit ervaring weten we welke wegen er zijn en welke keuzes voor je werken. Daarom helpen we je graag als je op het kruispunt staat om de juiste strategische afslag voor jouw e-commerce techniek of marketingafdeling te nemen. Ben je klaar voor digitale transformatie?

Het hebben van een digitale strategie helpt organisaties die de digitale wereld als strategische pijler van hun groei zien. Om ambities concreet te maken, de rol van digitaal daarbinnen vorm te geven en de route ernaartoe uit te stippelen. Tijd om die weg gezamenlijk stap voor stap te bewandelen!

Waar voor je geld

De voordelen van
Digitale Strategie.

Evenwichtige
groei.
Volgens ons unieke Digitale Volwassenheidsmodel zet je evenwichtige stappen, op alle facetten.  
De juiste
investeringen.
Investeer in zaken die voldoende bijdragen aan de ambities van jouw e-commerce en marketingorganisatie.  
Focus op lange en
korte termijn.
We kijken naar de lange termijn, maar ook naar investeringen die snel resultaat opleveren.  
Samen staan we sterker

Hoe helpt De Nieuwe Zaak met jouw Digitale Strategie?

Groot denken, klein beginnen. Samen bepalen we jouw stip aan de horizon. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn je doelstellingen? Waar wil jouw organisatie naartoe groeien? Aan de hand van een concrete roadmap gaan we stap voor stap aan de slag met het realiseren van jouw doelen. Dat doen we aan de hand van ons unieke Marketing Maturity Model.

Groeien in digitale volwassenheid moet gebalanceerd gebeuren, want dat zorgt ervoor dat de prestaties van je marketingorganisatie evenwichtig meegroeien. Daarbij hanteren we zes relevante dimensies: team, organisatie & proces, tooling, performance, data & klantinzicht en merk & content. Zo zetten we samen altijd de volgende stap in de juiste richting.

Jij bent vast toe aan een bakkie

Verder praten?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze digitale strategie aanpak. 

Het juiste digitale strategie pakket in samenhang met jouw bestaande systemen en digitale middelen helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Met een helder, datagedreven vooropgezet plan en agile aanpak gaan we vol energie aan de slag om jouw ambities waar te maken.

Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat 😉. Tot snel!