Digitale strategie bij De Nieuwe Zaak

Digitale
strategie.

Benut de kansen van digitaal en ga voor evenwichtige groei. Met ons unieke volwassenheidsmodel zet je de juiste stappen op de juiste tijd. Met focus op zowel de lange als de korte termijn kom je digitaal verder!
 
Digitale volwassenheid

Jouw weg naar
de toekomst.

De veranderingen in de digitale wereld worden steeds complexer, waardoor keuzes maken steeds belangrijker wordt. Uit ervaring weten we welke wegen er zijn en welke keuzes voor jouw onderneming werken. Daarom helpen we je graag als je op het kruispunt staat om de juiste strategische afslag voor jouw e-commerce techniek of marketingafdeling te nemen. Ben je klaar voor digitale transformatie?

Het hebben van een digitale strategie helpt organisaties die de digitale wereld als strategische pijler van hun groei zien. Om ambities concreet te maken, de rol van digitaal daarbinnen vorm te geven en de route ernaartoe uit te stippelen.

Een digitale strategie helpt om jouw organisatiedoelstellingen te behalen door de integratie van verschillende digitale technologieën zoals geautomatiseerde e-mail en inbound marketing software. Door het geautomatiseerd verwerken van data geef je klanten een gepersonaliseerde ervaring en speel je in op de behoeften van de klant. Met andere woorden, ga voor een digitale transformatie voor het te laat is!

Waar voor je geld

De voordelen van
Digitale Strategie.

Evenwichtige
groei.

Wij hebben een unieke Digitale Volwassenheidsmodel ontwikkeld die je helpt om evenwichtige stappen te zetten op alle facetten. Dit helpt om de digitalisering van jouw organisatie vlekkeloos te laten verlopen.

 
De juiste
investeringen.

Investeer in zaken die voldoende bijdragen aan de ambities van jouw e-commerce en marketingorganisatie. Denk aan het automatiseren van bedrijfsprocessen en het introduceren van een nieuwe technologie om jouw webshop nog gebruiksvriendelijker te maken.

 
Focus op lange en
korte termijn.

We kijken naar de lange termijn, maar ook naar investeringen die snel resultaat opleveren. Vertrouwen op een digitale strategie resulteert in conversie optimalisatie voor jouw organisatie.

 
Samen staan we sterker

Hoe helpt De Nieuwe Zaak met jouw Digitale Strategie?

Groot denken, klein beginnen. Samen bepalen we jouw stip aan de horizon. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn je doelstellingen? Waar wil jouw organisatie naartoe groeien? Aan de hand van een concrete roadmap gaan we stap voor stap aan de slag met het realiseren van jouw doelen. Dat doen we aan de hand van ons unieke Marketing Maturity Model

De Nieuwe Zaak ondersteund als meer dan 17 jaar organisaties met digitaliseren. Wij ondersteunen jouw organisatie met de implementatie van een digitale strategie, hierbij hebben wij verschillende discipline klaar staan om jouw organisatie verder te helpen. Dit doen wij onder andere op het gebied van het genereren van leads, marketing automation en het implementeren van nieuwe technologieën.

Groeien in digitale volwassenheid moet gebalanceerd gebeuren, want dat zorgt ervoor dat de prestaties van je marketingorganisatie evenwichtig meegroeien. Daarbij hanteren we zes relevante dimensies: team, organisatie & proces, tooling, performance, data & klantinzicht en merk & content. Zo zetten we samen altijd de volgende stap in de juiste richting.

Ik wil graag verder praten.

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van een Digitale Strategie, hoe andere klanten dit geïmplementeerd hebben, hoe ik de business case kan maken en meer.