SEO bij DNZ.

SEO bij
De Nieuwe Zaak.

Zichtbaar binnen zoekmachines? Geen probleem. Onze SEO experts brengen je digitaal verder.

Aan de slag met SEO
Zichtbaar op de juiste plek

Wees aanwezig waar je doelgroep zoekt.

Search Engine Optimization zorgt ervoor dat je aanwezig bent op de plekken en de zoektermen waar jouw doelgroep naar zoekt. Het doel van zoekmachine optimalisatie is dan ook om je website hoger in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing te laten verschijnen.

SEO zorgt ervoor dat je website relevant is voor je doelgroep. We verdelen SEO onder in drie pijlers: content, techniek en autoriteit. Onze experts zorgen ervoor dat je website op alle drie de pijlers geoptimaliseerd is. Op naar een hogere positie in de zoekmachine!

Zo klaar als een klontje

Welke resultaten bereik je met SEO?

Omzet Hoge ROI.

Organische bezoeken zijn gratis, dus de investering bestaat voornamelijk uit tijd en aanpassingen aan je website.

 
Doelgroep activeren - Dialoog starten Relevanter communiceren.

Door waardevolle content te bieden over termen waar je doelgroep naar zoekt, help je de doelgroep met hun probleem.

 
Monitoren Optimaliseren.

Niet alleen de content wordt geoptimaliseerd, ook de techniek en linkstructuur. Zo weet de zoekmachine jou nog beter te vinden!

 

 
Meten Inzicht in je performance.

Door de performance van je online marketing te analyseren zet je jouw marketing budget efficiënter in.

 
Social Media Multidisciplinair team. De ultieme combinatie van Digitale StrategieMerkactivatie en Performance Marketing zorgt voor optimale resultaten.  
DNZ DNZ cultuur. Door onze sterke cultuur en merkwaarden, werken klanten met plezier en voor langere tijd met ons samen. Vaak zelfs bij ons op kantoor.  
Samen zijn we sterker

Alle disciplines haken aan.

Onze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat we SEO optimaal inzetten. Dat houdt in dat onze SEO experts de klus niet alleen klaren. In samenhang met alle disciplines binnen Performance Marketing, Digitale Merkactivatie en E-commerce ontwikkelen we jouw ideale digitale strategie en belichten we jouw vraagstuk vanuit iedere hoek.

Onze experts werken volgens ons unieke Maturity Model. We helpen je om stap voor stap meer datagedreven te werken, zodat je jouw ambities realiseert. Altijd vanuit inzichten die gebaseerd zijn op data. Deze inzichten geven richting in het uitbouwen van een passende marketingstrategie. En krijg je grip en sturing op je belangrijkste KPI's. 

Leer het van de meesters

SEO: zo doen we het.

Door in te zetten op SEO investeer je in duurzame groei voor jouw organisatie. Onze SEO experts brengen je graag digitaal verder aan de hand van een duidelijk stappenplan.

1
Inventariseren.

We verzamelen gegevens en bepalen op welke zoekwoorden jouw potentiële klanten je moeten vinden in zoekmachines. Dankzij onze handige dashboards zie je precies hoe je er nu en in de toekomst voor staat, maar ook wat je concurrenten doen.

2
Opstarten. We voeren een SEO audit uit om de beste kansen in kaart te brengen aan de hand van drie SEO-pilaren: content, techniek en autoriteit. Tijd voor actie! Samen implementeren we de actiepunten vanuit de audit. Zo maken we zoekmachines fan van jouw website!
3
Groeien.

SEO is een continu proces. We monitoren het effect van de acties en sturen bij waar nodig. Google zit met haar algoritme updates nooit stil, dus onze specialisten ook niet. We houden ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en bepalen op basis daarvan jouw volgende stap.

Zij krijgen het allemaal voor elkaar

SEO experts.

Experts op het gebied van SEO zijn:

Michelle Robbertsen SEO Consultant Als SEO expert weet Michelle alles van zoekmachine optimalisatie.
Tim Steunenberg SEO Consultant

Tim weet alles op het gebied van organisch verkeer en optimalisatie als SEO expert.

Iris Jansen Digital Performance Manager Iris zorgt voor regie in het multidisciplinaire marketingteam - en dat jouw resultaten worden behaald.
Jasper Koekoek Content Consultant Als Content Marketing expert weet Jasper de fijne kneepjes van het contentvak. Van strategie tot copy: hij weet hoe het moet.
Jij bent vast toe aan een bakkie

De voordelen van SEO uitbesteden.

Wil je de zichtbaarheid van je website wilt verbeteren in zoekmachines, dan is SEO uitbesteden een slimme keuze. Door een ervaren bureau zoals De Nieuwe Zaak in te schakelen, krijg je deskundig SEO advies. De Nieuwe Zaak kan je helpen bij het bedenken van een effectieve SEO-strategie en het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor het laten schrijven van SEO-teksten. Denk je eraan om SEO uit te besteden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Verder praten? Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze SEO aanpak.  Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!