Waarom De Nieuwe Zaak?

Online marketing Zwolle: De Nieuwe Zaak.

Op zoek naar professionele ondersteuning op het gebied van online marketing in Zwolle? Zoek niet verder! 
Beloofd is beloofd

De Nieuwe Zaak brengt je online marketing digitaal verder.

Bij De Nieuwe Zaak staan we voor je klaar om je digitaal verder te brengen. Met onze expertise en ervaring in online marketing en e-commerce staan we je bij in het optimaliseren van je online aanwezigheid, het vergroten van je bereik en het behalen van jouw digitale doelen. Of het nu gaat om SEO, social media marketing, contentstrategie, webshop ontwikkeling of iets anders, wij zijn dé partner die je nodig hebt om succesvol te zijn in het online landschap.

Verder praten
de nieuwe zaak brengt je digitaal verder
18jr Digitale ervaring
85+ Digitale regisseurs en experts
300+ Klanten verder gebracht
3e in MT1000 2021
Een oplossing voor jouw uitdaging

Hoe kan De Nieuwe Zaak jou helpen?

Bij De Nieuwe Zaak bieden we full funnel oplossingen aan om aan de behoeften van verschillende bedrijven en hun klanten te voldoen. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten waarmee wij jouw organisatie digitaal verder brengen.

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  Onze SEO-diensten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Door het optimaliseren van jouw website en het creëren van waardevolle content, zorgen we ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten verschijnt. En dat resulteert in meer organisch verkeer en potentiële klanten.

  Verder met SEO

 • Digitaal adverteren

  Met digitaal adverteren brengen we jouw bedrijf direct onder de aandacht door middel van, jawel, betaalde advertenties. Met behulp van verschillende online advertentieplatformen verspreiden we jouw boodschap gericht naar jouw doelgroep. Hierdoor stuur je meer verkeer naar jouw website en bereik je potentiële klanten op het moment dat ze actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

  Verder met Digital Advertising

 • Conversie optimalisatie (CRO)

  Ons online marketing bureau in Zwolle helpt jouw organisatie om de conversie op de website of webshop te verbeteren. Met conversieoptimalisatie analyseren we het gedrag van jouw bezoekers en identificeren we knelpunten in het aankoopproces. Door gerichte aanpassingen te maken, verhogen we de conversieratio en meer halen we rendement uit jouw bestaande websiteverkeer.

  Verder met CRO

 • Social Media Marketing

  Wil je jouw aanwezigheid op sociale media versterken? Wij hebben een team dat is gespecialiseerd in social media marketing. Met strategische campagnes en boeiende content vergroten we jouw merk zichtbaarheid en bouwen we een betrokken gemeenschap van volgers. Door actief te zijn op de juiste platforms bereiken we jouw doelgroep op een persoonlijke en interactieve manier.

  Verder met Social Media Marketing

 • E-mail Marketing en Automation

  Met e-mail marketing bereiken we jouw klanten op regelmatige basis met relevante informatie, aanbiedingen en nieuws. Onze e-mail marketing strategieën richten zich op het opbouwen van sterke relaties met jouw klanten, het stimuleren van herhaalaankopen en het vergroten van de loyaliteit aan jouw merk. Zo communiceer je relevante zaken in jouw e-mails naar (potentiële) klanten. 

  Verder met E-mail Marketing

 • Data & Web Analytics

  Bij De Nieuwe Zaak zetten we data en web analytics in om inzicht te krijgen in het gedrag van jouw websitebezoekers. Door de prestaties van jouw website te analyseren, identificeren we kansen voor verbetering en optimaliseren we onze marketingstrategieën voortdurend. Het nemen van datagestuurde beslissingen staat centraal in ons werk, waardoor we maximale resultaten voor jouw bedrijf kunnen behalen.

  Verder met Data & Analytics

DNZ Klantreismodel

Bekijk de wereld vanuit jouw klant.

Door de toepassing van ons unieke Zien, Wensen, Denken, Doen en Ervaren klantreismodel krijgen we inzicht in de gehele klantreis. We brengen de samenhang tussen deze verschillende fases in kaart en weten op iedere fase in de klantreis impact te maken. Zo zorg je ervoor dat je investering zowel op de korte als de lange termijn het gewenste resultaat oplevert. 

Zien-Wensen-Denken-Doen-Ervaren model DNZ
DNZ Volwassenheidsmodel

Verhoog je prestaties met jouw digitale volwassenheid.

Groeien in digitale volwassenheid kan alleen op een uitgebalanceerde manier. Daarbij hanteren wij een uniek volwassenheidsmodel gebaseerd op zes relevante dimensies: team, organisatie & proces, tooling, performance, data & klantinzicht en merk & content. Een gebalanceerde groei op alle vlakken zorgt ervoor dat de prestaties van je marketingorganisatie evenwichtig meegroeien.

Volwassenheidsmodel DNZ
Leer DNZ kennen

Verankerd in onze cultuur
en werkwijze.

Al achttien jaar brengen wij onze klanten met onze sterke cultuur en onderscheidende, sterk verankerde waarden digitaal verder.

Doordacht Doordacht

Van onderbuik naar onderbouwd.

We combineren jouw data en onze 17 jaar ervaring om inzichten te verkrijgen. We achterhalen de vraag achter de vraag, pakken het echte probleem aan en maken een gedegen stappenplan voor de toekomst.

 
Benieuwd Benieuwd

Wat als...?

Droom groot, begin klein. Ga op onderzoek uit en initieer vandaag vernieuwing. Durf je te onderscheiden, probeer en experimenteer met de nieuwe ontwikkelingen in de wereld.

 
Nuchter Nuchter

Recht door zee.

We gaan geen zoete broodjes met je bakken, maar zeggen waar het op staat. Ook als je het soms liever niet wil horen. Als het anders loopt dan verwacht, sturen we tijdig bij. We maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn, maar liever eenvoudig en begrijpelijk.

 
Vooruit! Vooruit!

Het heft in handen.

Wij weten hoe je vooruit kunt met je organisatie en wat jouw volgende stap is. We voelen ons mede-eigenaar van deze vooruitgang, wijzen je regelmatig op het groeipad dat we samen hebben uitgestippeld en we helpen je doen.

 
In verbinding In verbinding

De kracht van samen.

We geloven dat in verbinding de grootste waarde schuilt. Diverse disciplines die elkaar versterken en samenwerken als één team. Sterke relaties en regelmatige afstemming tussen digitaal bureau en haar opdrachtgevers. We kunnen het beide niet alleen.

 
Knipoog Met een knipoog ;)

Plezier is een ernstige zaak.

Steeds vooruit gaan, moet wel leuk blijven. Zonder ruimte voor een beetje gekkigheid en ontspanning, komt je ware kracht nooit los. Successen vieren is bij ons een KPI, want we mogen trots zijn op iedere stap die we hebben gezet.

 
Wat doen wij dan?

De oplossingen van
De Nieuwe Zaak.

De Nieuwe Zaak biedt multidisciplinaire oplossingen rondom Digitale Strategie, E-commerce, Leadgeneratie, Performance Marketing, Recruitment Marketing en Digitale Merkactivatie.
Bekijk onze oplossingen
Werk waar we trots op zijn

Bekroningen.

In de afgelopen 18 jaar heeft De Nieuwe Zaak vele bekroningen ontvangen als bedrijf of voor specifieke projecten. De meest recente bekroningen zijn:

Ons online marketing bureau in Zwolle staat voor je klaar!

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar online marketing bureau in Zwolle dat resultaatgerichte diensten biedt, hoef je niet verder te zoeken. Ons team van multidisciplinaire experts bij De Nieuwe Zaak staat klaar om jouw bedrijf te laten groeien in de digitale wereld. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we jou kunnen helpen jouw online doelen te bereiken.

Neem contact op