Lorena Voskamp 9 maart 2022 2 Minuten leestijd

De Nieuwe Zaak is BigCommerce Elite Partner

BigCommerce is het snelst groeiende open saas e-commerce platform voor zowel retail als B2B-bedrijven. Met een moderne en innovatieve aanpak verovert BigCommerce de markt van Magento, Shopify, SalesForce en anderen. Met 17 jaar ervaring in e-commerce en gecertificeerde BigCommerce ontwikkelaars, zijn we dan ook blij dat wij samen met onze klanten ons partnership met BigCommerce naar Elite Partner status hebben gebracht.

Het BigCommerce platform is niet alleen snel en robuust, maar ook een strategische fit met hoe De Nieuwe Zaak e-commerce succesvol maakt voor haar klanten. De schaalbaarheid, flexibiliteit, de mogelijkheid om modules toe te kunnen voegen en de keuze om headless te gaan karakteriseert het BigCommerce platform en sluit daarmee aan met hoe wij naar de toekomst van e-commerce kijken.

Jeroen Strijdveen, BigCommerce Lead bij De Nieuwe Zaak:
“BigCommerce heeft out-of-the box zeer veel features en mogelijkheden en door hun hoge ontwikkelsnelheid komen hier maandelijkse nieuwe features bij. Samen met onze sectorspecifieke modules en apps, aansluiting op merk en performance marketing, maakt dat wij uitstekend kunnen inspringen op de commerciële doelen van onze klanten.”

Jim Herbert, Senior Vice President & General Manager BigCommerce EMEA: 
“Wij zijn erg blij met het commitment voor BigCommerce van De Nieuwe Zaak. De jarenlange e-commerce kennis en ervaring vertaalt zich terug in prachtig ontwikkelde BigCommerce oplossingen voor zowel retail als B2B klanten. We zijn dan ook trots om De Nieuwe Zaak als Elite Partner te verwelkomen.”

Wat is BigCommerce?

BigCommerce is een betaalbaar, flexibel, open SaaS e-commerce platform dat geen beperkingen kent. Met dit platform bouw, innoveer en laat je jouw webshop groeien. Ook zijn de webshops gemakkelijk aan te passen. Gebruikersinterface aanpassen per doelgroep? Geen probleem! Een robuuste en gepersonaliseerde ervaring, maar dan zonder in te leveren op veiligheid, schaalbaarheid en stabiliteit van je platform? Ook dat is mogelijk.

Ben je op zoek naar een nieuwe e-commerce platform en gaat je voorkeur uit naar een flexibel, modern open saas e-commerce oplossing? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op.
avatar

Lorena Voskamp

Als Content Marketeer bij De Nieuwe Zaak houdt Lorena zich bezig met alles rondom Inbound Marketing.

Hulp nodig met jouw volgende stap?

Even verder praten kan geen kwaad.
Contact opnemen