Affiliate marketing

Relevant verkeer aantrekken is niet altijd even gemakkelijk. Maar waarom zou je dit alleen doen, als je ook samen kunt werken?

Affiliate marketing biedt een unieke, zeer kostenefficiënte manier om
te profiteren van de bezoekers van populaire websites onder jouw doelgroep!

Extra bereik en rendement

Om extra rendement te genereren met jouw webwinkel kun je gebruik maken van Affiliate Marketing. Dit houdt in dat je samenwerkt met populaire websites die door middel van een banner, textlinks of datafeed jouw webwinkel of producten promoten. Deze websites, ook wel affiliates of publishers genoemd, krijgen pas een vergoeding wanneer er via het promotiemateriaal een aankoop in jouw webwinkel plaatsvindt. Zo ontstaat een win-win situatie voor zowel jou zelf als de publishers, waarbij publishers gemotiveerd blijven om relevant en waardevol verkeer naar jouw webwinkel te sturen.

Publishers

Een publisher is een partij die je de mogelijkheid biedt om op haar website te adverteren. Deze websites zijn vaak drukbezocht door jouw doelgroep en dat maakt adverteren op deze netwerken interessant. Hierbij kun je bovendien adverteren op pagina’s die over hetzelfde onderwerp gaan als het product dat je wilt promoten. Onze specialisten zijn bekend met de vereisten voor succesvolle publishers. Ze helpen je graag bij het selecteren van waardevolle partners, zodat je jouw assortiment optimaal kunt promoten.

Affiliate Netwerken

Er zijn talloze websites die voor jou als publisher op willen treden. Maar wanneer is zo’n publisher nu betrouwbaar? Een affiliate netwerk kan je helpen bij het zoeken van publishers. Het netwerk treedt op als tussenpersoon voor jou en de publishers, waarbij er voordelen ontstaan voor beide partijen. Daarnaast beschikken affiliate netwerken over een speciaal ontwikkeld tracking-systeem, waarmee gemakkelijk de juiste commissie aan de juiste publisher toegekend kan worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de financiële afhandeling van jouw orders, waardoor je je kunt focussen op het verkopen van nóg meer producten!

Opzetten van affiliate campagnes

Een succesvolle affiliate campagne is niet zomaar opgezet. Kennis van de juiste publishers, affiliate netwerken, manieren van adverteren en campagne voorwaarden zijn essentieel voor succes. Onze affiliate marketing specialisten zijn bekend met de meeste oplossingen, samen met hun voor- en nadelen. Ze ondersteunen je graag bij het opzetten, onderhouden, of optimaliseren van jouw campagnes, banners, of datafeeds.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!