Mirle van de Kleut - Hilbers 7 april 2020 2 Minuten leestijd

De Nieuwe Zaak staat in de Emerce100

Op dinsdag 7 april publiceerde Emerce haar jaarlijkse Emerce 100. In dit imago onderzoek onder de beslissers uit de online industrie worden de beste e-business bedrijven van Nederland op een rij gezet, en gewaardeerd met een passende beoordeling. De e-business bedrijven die zijn onderzocht, zijn verdeeld over tientallen categorieën. De Nieuwe Zaak valt in de categorie E-commerce bureaus.

Ook dit jaar is De Nieuwe Zaak waardevol beoordeeld, en wel met 4,5 sterren. Dit is een prestatie waar we erg trots op zijn. Zeker gezien het gestegen aantal bedrijven dat meegenomen is in het onderzoek.

Jurriën Kerstholt (directeur): “In 2010 is De Nieuwe Zaak voor het eerst opgenomen in de Emerce 100. Sindsdien zijn we elk jaar vertegenwoordigd in de categorie e-commerce. Voor ons het bewijs dat onze klanten ons jaar na jaar weten te waarderen. Het aantal concurrenten/collega’s in deze categorie varieert, evenals het type bedrijf in de lijst. De Nieuwe Zaak is de stabiele, ervaren en betrouwbare partner. En dat willen we graag zo houden.”

Emerce 100 blog 1

Johan Keurentjes (directeur): “Onze focus op de eindklant is bij onze klanten in de retail en groothandel zeer succesvol gebleken. We voorzien zeker in deze Corona-tijd een versnelling in de digitalisering van de traditionele B2B ondernemingen en een toenemende vraag naar onze oplossingen. Eerlijk gezegd kunnen we niet wachten tot deze crisis voorbij is en we aan de slag kunnen met nog meer tevreden klanten. Onze bestaande klanten danken we voor hun vertrouwen en waardering en onze collega’s voor hun onverminderde inzet tijdens deze lastige periode.”

avatar

Mirle van de Kleut - Hilbers

Mirle is Marketing Coördinator bij De Nieuwe Zaak. Corporate marketing, leadgeneratie, events: ze doet het allemaal!

Hulp nodig met jouw volgende stap?

Even verder praten kan geen kwaad.
Contact opnemen