Jeroen Strijdveen 12 september 2023 1 minuten leestijd

DNZ is de eerste BigCommerce B2B Specialized Partner in Europa

Vandaag hebben we de certificering als B2B Specialized partner voor BigCommerce ontvangen! Als eerste partner in Europa wordt DNZ nu erkend als een expert in het B2B-gebied binnen het BigCommerce ecosysteem en zal worden betrokken bij belangrijke B2B early access programma's.

Ontdek hier ons BigCommerce werk.

Wat houdt ons B2B Specialized partnership in?

Een B2B Specialized agency is een partner die zich heeft toegelegd op het leveren van gespecialiseerde diensten en oplossingen voor B2B e-commerce. Als B2B Specialized agency beschikt onze developers over diepgaande kennis van de BigCommerce platform functies en tools die specifiek zijn afgestemd op B2B-klanten, waardoor we in staat zijn om op maat gemaakte en effectieve oplossingen te bieden die de groei en efficiëntie van B2B-organisaties bevorderen. 

"Met de groeiende vraag naar B2B e-commerce neemt ook de behoefte aan systeemintegrator- en agency-diensten toe, gedreven door de toenemende eisen van fabrikanten en distributeurs die meeslepende online kooptrajecten willen creëren. BigCommerce heeft deze trend opgemerkt en introduceerde zijn B2B Specialization om e-commerce agencies in staat te stellen hun uitzonderlijke expertise en staat van dienst in B2B te laten zien. We zijn verheugd om DNZ aan te kondigen als een gespecialiseerd bureau voor BigCommerce B2B. Gefeliciteerd." Lance Owide, Algemeen Directeur BigCommerce B2B

We zijn trots op onze Elite-partnerstatus en deze aanvullende expertise! Op naar nog meer B2B projecten op het BigCommerce platform.  

Benieuwd hoe je jouw platform verder brengt met BigCommerce? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een BigCommerce demo aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

BigCommerce B2B Specialized  Partner of the year - 2022BigCommerce Elite Partner - Footer

avatar

Jeroen Strijdveen

Jeroen is Teamlead Digital Commerce. Voor al je BigCommerce en Shopify implementaties ben je bij hem aan het juiste adres!

Hulp nodig met jouw volgende stap?

Even verder praten kan geen kwaad.
Contact opnemen