Close
Contact
Contact
De Nieuwe Zaak is Hubspot Preferred Partner.

HubSpot.

Alle marketing, lead- en klantinformatie in één schaalbare oplossing. Automatiseer marketing, sales en customer service processen in een eenvoudig te gebruiken CRM.
Demo aanvragen
Even zonder lastige termen

Wat is HubSpot?

HubSpot is een gebruiksvriendelijk CRM-platform dat je modulair kunt inzetten. Met Hubspot is het mogelijk om je marketing, sales en customer service activiteiten te automatiseren en schaalbaar te maken.

Denk daarbij aan campagnes, content, kanalen, belletjes, emails. Digitale kanalen die je met HubSpot kunt managen zijn bijvoorbeeld de website, webinars, e-mail, social media en digital advertising. Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor maximaal inzicht in de resultaten. In het kort zorgt 

  • Laat je marketing organisatie naadloos aansluiten op je sales organisatie en maak je marketingactiviteiten volledig accountable door volledige attributie inzichten.
  • Ondersteun je sales activiteiten maximaal met account based marketing, lead scoring, geautomatiseerde lead nurturing en uitgebreide forecasting.
  • Richt een klantsucces programma in met feedback surveys, online chat of klantportaal.
Ultieme leadgeneratie ondersteuning

De voordelen van het
HubSpot platform.

Marketing en sales automatisering. Automatiseer eenvoudig marketing- en salesprocessen, zodat je met een kleine team schaalbaar en effectief kunt werken.  
Uitmuntende ondersteuning. HubSpot Support, documentatie, community, snelle doorontwikkeling en de online Academy zijn ontzettend uitgebreid en altijd beschikbaar.  
Maximaal
inzicht.
De rapporten en dashboards van HubSpot geven je maximaal inzicht over leads, klanten, campagnes, kanalen, verkoop en klanttevredenheid.  
Naadloze
integraties.
Realiseer perfecte data synchronisatie met jouw applicatielandschap of connect eenvoudig met HubSpot Apps.  
Personalisatie en segmentatie.

Hallo daar, personaliseer of segmenteer je campagnes en content op een eenvoudige manier over alle digitale kanalen.

 
CRM gedreven
website.
Toon gepersonaliseerde en CRM-gedreven content voor je websites om je leadgeneratie doelstellingen te behalen.  
Waar we trots op zijn

HubSpot Preferred Partner.

Na een grondige selectie van leadgeneratie en marketing automation oplossingen is HubSpot toegevoegd aan onze leadgeneratie dienstverlening. HubSpot is een modulair SaaS platform en is ontzettend flexibel, schaalbaar en gebruiksvriendelijk.

De Nieuwe Zaak is officieel Solution Partner. Hierdoor hebben we tientallen gecertificeerde HubSpot experts in huis. Ook worden we als eerste meegenomen in de ontwikkelingen van de roadmap en hebben we inspraak in de features die belangrijk zijn voor onze klanten.

Neem contact op

Klaar voor een HubSpot Demo?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over HubSpot en onze leadgeneratie en marketing automation aanpak. 

Het juiste CRM-pakket in samenhang met jouw bestaande systemen helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Met een helder plan en agile aanpak gaan we vol energie aan de slag om jouw ambities waar te maken.

Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!