E-commerce oplossingen

High Performance E-commerce - 100% focus op Resultaat

100% focus op resultaat

 

Het ontwikkelen van high performance (e-)commerce oplossingen is ons met de paplepel ingegoten. Al in een vroeg stadium hebben we ingezien dat integratie van Strategie, Creatie, Techniek en Marketing aan de basis ligt van succesvolle customer centric organisaties. Dit heeft geleid tot onze unieke full service aanpak en multidisciplinaire teams met specialisten.

 

Met deze aanpak creëren, ontwikkelen en optimaliseren we optimale shop- en klantbelevingen en tegelijkertijd rendabele e-commerce en omnichannel oplossingen. Hierbij werken we altijd agile en data driven. Onze belofte is dat we altijd 100% focus houden op uw resultaat en rendement.

Ultieme Omnichannel Organisatie

Om focus te houden op het resultaat heeft De Nieuwe Zaak een krachtig model ontwikkeld om u stap voor stap te helpen bij de transformatie naar de Ultieme Omnichannel Organisatie.

1. Business Case & Strategie

Dit is het fundament van de ultieme omnichannel organisatie. Een organisatie kan alleen op authentieke wijze naar customer centric & omnichannel transformeren als dit diep in de wortels van de organisatie en al haar medewerkers is ingebed en hier door iedereen pro-actief naar gehandeld wordt. Uiteraard moeten alle inspanningen ook gewoon geld opleveren voor uw organisatie. Hierbij is het opstellen van een realistische business case een waardevol instrument. De business case moet de sluitpost vormen voor alle beslissingen die worden genomen.

2. Klantbeleving

Het creëren van de ultieme klantbeleving op ieder contactmoment dat de klant met uw organisatie heeft levert een hogere loyaliteit en herhalingsaankopen op. Er is zelfs bewezen dat klanten meer geld over hebben voor een product of dienst waarbij ze de beste beleving ervaren. Daarnaast reduceert het churn, geeft het een strategisch concurrentievoordeel en bouwt het sterkere relaties met jullie klanten op. Hier zoomen we in op de complexiteit en uitdagingen om 360 graden shopping experiences te ontwikkelen.

3. Organisatie & Processen

Traditionele organisatiestructuren hebben moeite met het adopteren van omnichannel strategieën, omdat ze nog veel in silo’s werken en niet gewend zijn om projecten Agile aan te vliegen. Op organisatie- en procesvlak zal er verandering plaats moeten vinden op het vlak van multi-disciplinaire samenwerking en lean processen. Omnichannel is organisatie verandering en dit is meestal een moeizaam proces.

4. Data Driven Marketing

Van marketeers en marketing managers wordt verwacht dat zij beslissingen niet langer alleen op basis van mening, gevoel en intuïtie nemen, maar deze onderbouwen met data- en realtime klantinzichten. Door beschikbare databronnen te bundelen zijn marketeers in staat om een holistisch klantbeeld te scheppen. Hoe bundel je al die databronnen en hoe haal je hier als marketeer relevante informatie uit, die je vervolgens kan gebruiken om een gepersonaliseerde experience te bieden.

5. Systeemlandschap

In een omnichannel organisatie is de inrichting van het systeemlandschap essentieel om de digitale en fysieke kanalen naadloos met elkaar te verbinden. IT en Marketing gaan hand in hand in omnichannel systeemlandschappen. Bij de inrichting hiervan moeten de eindklant en de businessdoelstellingen als uitgangspunt worden genomen. Schaalbaar, vervangbaar en open zijn de sleutelwoorden bij de inrichting van het ultieme systeemlandschap.

Hoe kunnen we u hiermee helpen?

Het transformeren naar een omnichannel organisatie is een bijzonder complexe aangelegenheid en zit vol met valkuilen en uitdagingen. De structuur van ons ultieme omnichannel model is slechts het topje van de ijsberg. We geven u graag persoonlijk duidelijke handvatten en inzichten om niet in de valkuil van beperkende en korte termijn oplossingen te vallen.
neem contact op

High performance e-commerce voor B2C, B2B en Brands

Voor wie zijn we een geschikt e-commerce bureau?

 

B2C

Op basis van onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde retailers helpen wij u graag om uw doelgroep zo effectief mogelijk aan te blijven spreken. Zo blijft u de concurrentie altijd een stap voor en bent u klaar voor de toekomst.

E-commerce voor Retailers

 

B2B

De impact van verschuivende verkoopkanalen in de consumenten markt wordt steeds beter voelbaar voor u als groothandel. Samen met u buigen we deze veranderingen om naar waardevolle kansen voor uw organisatie.

E-commerce voor B2B

 

Brands

De manier waarop bedrijven oriënteren, beslissen en zaken doen is voorgoed veranderd. Uw doelgroep zoekt direct contact met u als merk-fabrikant, wat grote kansen voor directe verkoop met zich meebrengt.

Expertises

Naadloze integratie van strategie, creatie, techniek en marketing.

Disciplines

                           
Strategie: E-commerce-, Marketing-, Content strategie
Creatie: Design, Interactie ontwerp, Front-end development
Techniek: C#.Net & Java Development
Technisch beheer: Service & Support
Online Marketing: Advertising, E-mail-, Search (SEO en SEA), en Affiliates
Conversie optimalisatie: Onderzoek, UX, A/B testing, Persona's & Journey's
Data Driven Commerce: Data Analyse, Visualisatie en Predictive Analytics
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2015 De Nieuwe Zaak