E-commerce Oplossingen

E-commerce is volop in beweging en wij zijn ervan overtuigd dat de online shopping experience van uw klanten altijd nóg beter kan. Met een team van 80 experts werken we vol enthousiasme aan het realiseren van deze visie. We doen dit full service voor serieuze en ambitieuze retailers, groothandels en A-merk fabrikanten.

 • icon_strategieE-commerce strategie

  Een succesvol e-commerce traject heeft impact op uw totale organisatie en omvat tegenwoordig veel meer dan het simpelweg optuigen van een webwinkel. Met behulp van onze jarenlange ervaring in e-business maken we samen met u inzichtelijk wat de kansen en bedreigingen voor uw organisatie zijn. Of u nu voor het eerst e-commerce in uw verkoopstrategie wilt implementeren,  of dat u uw huidige propositie naar het volgende niveau wil tillen: wij helpen u bij het nemen van de juiste beslissingen. Wat uw ambities ook zijn, het begint altijd met een verantwoorde e-commerce strategie.

  Meer over e-commerce strategie

 • icon_grafischontwerpWebshop ontwerp

  Een goed begin is het halve werk. Een rendabele webshop opzetten begint dan ook bij een doordacht webshop ontwerp. Met ons multidisciplinaire team van experts brengen we uw webshop tot in detail in kaart, waarbij we altijd denken vanuit de gedachtegang en doelstellingen van uw eindklant. Wilt u een nieuw merk op de markt brengen, of  bent u op zoek bent naar een nieuwe, frisse en doeltreffende look voor uw bestaande merk: wij helpen u graag bij het creëren van de optimale webshop voor uw organisatie.

  Meer over webshop ontwerp

 • icon_conversie-optimalisatieConversie optimalisatie

  De uitdaging als online retailer begint op het moment dat uw webwinkel live gaat. Ondanks uitgebreide verdieping in uw doelgroep tijdens de ontwerpfase is nooit met zekerheid te zeggen wat optimaal converteert. Daarom is het essentieel om na livegang de prestaties van uw webwinkel nauwkeurig door te meten, en verbeterpunten op te pakken. Onze conversie optimalisatie- en usability experts helpen u graag bij het stap voor stap verbeteren van uw conversie en orderwaarde, zodat u maximaal rendement uit al uw nieuwe- en terugkerende bezoekers kunt halen.

  Meer over conversie optimalisatie

 • icon_bouwWebshop bouw

  Hoewel een gedegen webshop ontwerp essentieel is voor online rendement, staat of valt uw platform bij uitstekende performance. Door jarenlange ervaring bij toonaangevende bedrijven kennen wij veel oplossingen, met daarbij de verschillende voor- en nadelen. We adviseren u graag bij het selecteren van het best passende systeemlandschap voor uw organisatie, of bij de realisatie van een technisch uitstekend functionerende webshop. Hierbij leveren we altijd de hoogst-haalbare kwaliteit door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën en maatwerk oplossingen.

  Meer over webshop ontwikkeling

 • icon_ecommerce-marketingOnline marketing

  E-commerce ontwikkelt zich ongekend hard, webshops schieten als paddenstoelen uit de grond en de concurrentie is moordend. Het vinden van rendabele en waardevolle klanten voor uw webshop is daarom niet altijd even makkelijk. Ons dedicated team van 26 online marketing experts is gespecialiseerd in de marketing rondom webshops. Door altijd te denken vanuit uw eindklant, weten zij als geen ander een stabiele stroom van enthousiaste en rendabele bezoekers voor uw webshops te genereren.

  Meer over online marketing

Wilt u ook een full service e-commerce partner tot uw beschikking hebben?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Blog & laatste nieuws

Experts aan het woord & bedrijfsnieuws

Bekijk alle blog- en nieuwsartikelen

Experts

Aan het woord

 • Google Partner logo
 • adCore Platinum Agency logo
 • Thuiswinkel Business Partner logo
 • Intershop logo
 • Tripolis Dialogue E-mailmarketing Solutions logo
 • FD Gazellen Awards 2013 logo