Close
Contact
Contact
De Nieuwe Zaak is Intershop Partner of the Year

Intershop.

Intershop is een uitgebreid commerce platform. Ingericht op het aankoopgedrag van de eindgebruiker (dealers en consumenten), zodat oriëntatie en kopen naadloos op elkaar aansluiten.
Even zonder lastige termen

Wat is Intershop?

Om online te kunnen inspireren en verkopen is het noodzakelijk om ieder detail van je webshop snel en gemakkelijk aan te kunnen passen. Intershop is een ontzettend uitgebreid e-commerce platform waar oriëntatie en kopen naadloos op elkaar aansluiten.

Het platform is ingericht op het aankoopgedrag van de eindgebruiker (dealers en/of consumenten) en is volledig te integreren met jouw backoffice processen en systemen.

Op basis van jouw behoeften, ambities en het achterliggende systeemlandschap worden de juiste componenten en functionaliteiten met elkaar verbonden. Deze werkwijze is een mix van standaard software en maatwerk en kenmerkt zich door minimale risico’s en snelle time to market.

Intershop is geschikt voor complexe ebusiness activiteiten. Heb je meerdere doelgroepen, merken en producten? Dan is Intershop het ideale platform voor jouw onderneming.

Kiezen? Makkie!

De voordelen
van Intershop.

Voor B2B en B2C. Toonaangevende oplossing voor zowel B2B als B2C verkoopprocessen, geschikt voor ondernemingen met een omzet vanaf €25 miljoen.  
Marktleider.

Intershop is door analisten van Gartner en Forrester als marktleider op het gebied van e-commerce systemen bestempeld.

 
Omnichannel. De krachtige en bewezen software heeft uitgebreide omnichannel ondersteuning en een rijk en gebruiksvriendelijk CMS.  
Waar we trots op zijn

Intershop Gold Partner
& Partner of the Year.

De Nieuwe Zaak is sinds 2016 Intershop Gold Partner en heeft 3 jaar op rij de meeste webshops in de meest recente versie van Intershop gebouwd. Zo zijn we ook in 2021 Intershop Partner of the Year geworden. Door onze gecombineerde expertise verbeteren we de klantervaring van jouw website bezoekers.

Binnen onze projecten streven we naar de perfecte mix van strategie, creatie, techniek en marketing, met maximale invloed op het uiteindelijke rendement.

Design klaar, bouwen maar

Webshop laten bouwen?
Zo doen we het.

 • Discovery fase
  In de Discovery fase besteden we aandacht aan doelstellingen, klantbehoefte, platformen, integraties, UX ontwerp en de scope van het project. In deze fase kijken we niet alleen naar techniek, maar gaan we ook in op hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.


 • Implementatie fase
  Ons multidisciplinaire gaat samen met jou aan de slag. Het gekozen e-commerce pakket wordt geïmplementeerd, voorzien van een passende user interface, gekoppeld aan externe systemen en volledig doorgetest. In een aantal sprints komen we tot de eerste livegang van de nieuwe omgeving.
 • Doorontwikkeling
  De doorontwikkeling is een combinatie van functionele uitbreidingen en verbetering in performance en conversie. Een webwinkel of bestelplatform presteert niet zonder goede Digitale Merkactivatie en Performance Marketing campagnes. Zo bieden we elke dag een betere webshop of self service portal aan je (potentiële) klant.

 • Modulaire uitbreiding
  Jouw platform uitbreiden met functionaliteiten? We adviseren en implementeren het. Denk hierbij aan, integraties met een ERP systeem, Onsite Search en personalisatie (Sparque, Tweakwise of Datatrics) en e-mailmarketing (CanopyDeploy of Maileon).
Zij gingen je al voor

Multidisciplinair
Intershop werk.

Meer over dit werk
Heutink gaat van B2B naar B2C met Heutink voor Thuis Heutink heeft De Nieuwe Zaak gevraagd om een uniek, digitaal platform te ontwikkelen die voorziet in de informatie- en hulpbehoefte naar schoolspullen voor thuis. Meer over dit werk
Wildkamp groeit in datavolwassenheid Het gebruik van data is door de hele organisatie heen in kaart gebracht. De Nieuwe Zaak heeft Wildkamp geholpen om meer een datagedreven organisatie te zijn.
Dealerportal voor Kruitbosch Voor Kruitbosch, producent van Cortina en Alpina, ontwikkelden we in zes maanden een compleet en gebruiksvriendelijk dealerportal in Intershop. 
Jij bent vast toe aan een bakkie

Verder praten?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze e-commerce en webshop ontwikkeling aanpak. 

Het juiste e-commerce pakket in samenhang met jouw bestaande systemen helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Met een helder plan en agile aanpak gaan we vol energie aan de slag om jouw ambities waar te maken.

Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!

Hulp nodig met jouw volgende stap?

Even verder praten kan geen kwaad.