E-commerce software

Er zijn tal van professionele e-commerce software pakketten op de markt. Maar welke past het beste bij uw organisatie en uw e-commerce ambities?

Passend bij je doelgroep, ambities en business case

Het juiste e-commerce platform in combinatie met uw bestaande systemen helpt u bij het realiseren van uw e-commerce ambities. Door schaalbaarheid, snelheid, architectuur, functionaliteit en koppelingen met achterliggende systemen in kaart te brengen, komen we samen tot een geschikte keuze.

De beste e-commerce software

Met het aanbod van professionele pakketten is het complex om te bepalen welk pakket het beste in uw e-commerce architectuur past. Of u nu een B2B-organisatie, B2C-organisatie of merk bent; onze ervaren consultants staan u graag bij in het nemen van de juiste beslissingen voor een e-commerce platform waar we u verder mee helpen.

ecManager

ecManager is dé omnichannel e-commerce software en staat garant voor een succesvolle webshop. In samenwerking met de experts van De Nieuwe Zaak bedrijft ecManager constante doorontwikkeling. Zo sluit software altijd naadloos aan op uw behoeften en haalt u altijd het maximaal haalbare uit uw webwinkel.


Meer over ecManager

Het belang van techniek

Het succes van een webshop of omnichannel oplossing wordt voor een belangrijk deel bepaald door de technische keuzes. Is de architectuur schaalbaar, vervangbaar en open? Zorgt techniek voor versnelling of remt het juist uw ambities? De Nieuwe Zaak beschikt over een omvangrijk en ervaren team architecten en .Net & Java ontwikkelaars die hier dagelijks mee bezig zijn.

Intershop

Intershop staat voor innovatie en succes in e-commerce. Als pionier stimuleert en begeleidt Intershop sinds 1992 de ontwikkelingen in e-commerce en beschikt daardoor over ongeëvenaarde ervaring. Wereldwijd vertrouwen meer dan 500 organisaties op Intershop software in het behalen van hun omnichannel e-commerce ambities.


Meer over intershop

Toekomstbestendig

De keuze voor een e-commerce platform wordt in steeds grotere mate bepaald door de flexibiliteit om de consument op ieder touchpoint in de customer journey een geweldige ervaring te bieden. Daarom kijken we naar uw business case en wens voor naadloze integratie van uw webshop, fysieke winkels en alle benodigde systemen voor een toekomstbestendige opzet van uw webshop.

Episerver

Een Content Management Systeem is net zo krachtig als de mensen die het gebruiken. Om de grootste impact te hebben moeten webwinkeliers beschikken over tools die het mogelijk maken om relevante content te verspreiden via diverse kanalen. Episerver en De Nieuwe Zaak helpen u hierbij!

Meer over Episerver

De sleutel tot succes

De e-commerce software is het hart van uw webshop. Maar zonder stabiele toevoer van zuurstof houdt het snel op. Daarom is het van essentieel belang om een systeem te kiezen waarmee multidisciplinaire marketingteams snel kunnen schakelen en data driven kunnen optimaliseren. Bij de keuze voor een platform houden we ook sterk rekening met de inrichting van uw marketing- en content strategie, zodat u en uw team makkelijk met het systeem kunnen werken en op snelle en doelgerichte wijze targets kunnen behalen.

inRiver

Goede productinformatie is essentieel. Met alle manieren om uw producten op de markt te brengen en alle informatiekanalen die uw klant heeft, moet u uw klanten op passende wijze zien te bereiken binnen de gehele customer journey. inRiver PIM is ontwikkeld om in de behoeften van de moderne webwinkelier te voorzien.

Meer over inRiver

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak

Mis het niet...

Onze experts verzamelen wekelijks het laatste e-commerce nieuws voor u. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Liever updates op uw tijdlijn? Volg dan De Nieuwe Zaak op: