E-commerce software

Er zijn tal van professionele e-commerce software pakketten op de markt. Maar welke past het beste bij jouw organisatie en e-commerce ambities?

Passend bij je doelgroep, ambities en business case

Het juiste e-commerce platform in combinatie met jouw bestaande systemen helpt je bij het realiseren van jouw e-commerce ambities. Door schaalbaarheid, snelheid, architectuur, functionaliteit en koppelingen met achterliggende systemen in kaart te brengen, komen we samen tot een geschikte keuze.

De beste e-commerce software

Met het aanbod van professionele pakketten is het complex om te bepalen welk pakket het beste in jouw e-commerce architectuur past. Of je nu een B2B-organisatie, B2C-organisatie of merk bent; onze ervaren consultants staan je graag bij in het nemen van de juiste beslissingen voor een e-commerce platform waar we je verder mee helpen.

ecManager

Het moderne en zeer flexibele digital commerce platform ecManager, staat garant voor een succesvolle webshop. In samenwerking met de experts van De Nieuwe Zaak bedrijft ecManager constante doorontwikkeling. Zo sluit software altijd naadloos aan op jouw behoeften en haal je altijd het maximaal haalbare uit jouw webwinkel.

Meer over ecManager

 

 

Het belang van techniek

Het succes van een webshop of omnichannel oplossing wordt voor een belangrijk deel bepaald door de technische keuzes. Is de architectuur schaalbaar, vervangbaar en open? Zorgt techniek voor versnelling of remt het juist jouw ambities? De Nieuwe Zaak beschikt over een omvangrijk en ervaren team architecten en .Net & Java ontwikkelaars die hier dagelijks mee bezig zijn.

Intershop

Intershop staat voor innovatie en succes in e-commerce. Als pionier stimuleert en begeleidt Intershop sinds 1992 de ontwikkelingen in e-commerce en beschikt daardoor over ongeëvenaarde ervaring. Wereldwijd vertrouwen meer dan 500 organisaties op Intershop software in het behalen van hun omnichannel e-commerce ambities.

Meer over intershop

 

 

 

Toekomstbestendig

De keuze voor een e-commerce platform wordt in steeds grotere mate bepaald door de flexibiliteit om de consument op ieder touchpoint in de customer journey een geweldige ervaring te bieden. Daarom kijken we naar jouw business case en wens voor naadloze integratie van jouw webshop, fysieke winkels en alle benodigde systemen voor een toekomstbestendige opzet van jouw webshop.

Episerver

Een Content Management Systeem is net zo krachtig als de mensen die het gebruiken. Om de grootste impact te hebben moeten webwinkeliers beschikken over tools die het mogelijk maken om relevante content te verspreiden via diverse kanalen. Episerver en De Nieuwe Zaak helpen je hierbij!

Meer over Episerver

 

 

 

De sleutel tot succes

De e-commerce software is het hart van jouw webshop. Maar zonder stabiele toevoer van zuurstof houdt het snel op. Daarom is het van essentieel belang om een systeem te kiezen waarmee multidisciplinaire marketingteams snel kunnen schakelen en data driven kunnen optimaliseren. Bij de keuze voor een platform houden we ook sterk rekening met de inrichting van jouw marketing- en content strategie, zodat jij en jouw team makkelijk met het systeem kunnen werken en op snelle en doelgerichte wijze targets kunnen behalen.

BigCommerce

Een flexibel, open SaaS e-commerce platform zonder beperkingen: dat is BigCommerce! Ontdek talloze mogelijkheden om jouw webshop te bouwen, innoveren en te laten groeien. Met BigCommerce creëer je een robuuste en gepersonaliseerde online ervaring, zonder in te leveren op veiligheid, schaalbaarheid en stabiliteit.

Meer over BigCommerce

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak