Lorena Voskamp 27 februari 2023 1 minuten leestijd

De Nieuwe Zaak wint twee BigCommerce EMEA Partner Awards!

We zijn trots! Bij de uitreiking van de BigCommerce EMEA Partner Awards hebben we maar liefst twee awards mee naar huis genomen. 

Ontdek hier ons BigCommerce werk.

Award 1: Regional Partner of the Year Benelux.

De eerste award die we wonnen is Regional Partner of the Year - Benelux. Een prachtige titel om het komende jaar te mogen voeren!

Award 2: Excellence in Delivery.

De tweede award die we mee naar huis namen was Excellence in Delivery. Deze award erkent de consistentie waarmee ons team websites lanceert op tijd en binnen budget, terwijl we klanttevredenheid en gewenste bedrijfsresultaten behalen. 

Deze awards zijn een geweldige waardering voor de weg die we 2,5 jaar geleden zijn ingeslagen om te kiezen voor het BigCommerce platform. Ik ben enorm trots op ons De Nieuwe Zaak team waarmee wij dit samen hebben bereikt!
Jeroen Strijdveen - BigCommerce Lead

Over de BigCommerce EMEA Partner Awards.

De BigCommerce EMEA Partner Awards zijn een jaarlijkse prijsuitreiking voor partners die uitblinken in het leveren van hoogwaardige e-commerce diensten op het BigCommerce platform.

We zijn supertrots op deze twee bekroningen en de erkenning die ons BigCommerce team ontvangt voor hun harde werk. Op naar nog meer successen en nieuwe lanceringen!

Verder met BigCommerce

avatar

Lorena Voskamp

Als Sr. Content Specialist bij De Nieuwe Zaak houdt Lorena zich bezig met alles rondom.. content!

Hulp nodig met jouw volgende stap?

Even verder praten kan geen kwaad.
Contact opnemen