Close
Contact
Contact
De Nieuwe Zaak brengt je digitaal verder.

BigCommerce.

Flexibel, open SaaS e-commerce platform zonder beperkingen. BigCommerce kent talloze mogelijkheden om jouw webshop te bouwen, innoveren en te laten groeien.
Verder met BigCommerce
Even zonder lastige termen

Wat is BigCommerce?

De kosten van e-commerce technologie zijn hoog, helemaal als je wilt sturen op een optimale conversie van bezoekers.

Met BigCommerce ontwikkel en beheer je betaalbare, aanpasbare webshops. Je past bijvoorbeeld de gebruikersinterface gemakkelijk aan naar je doelgroep.

Creëer een robuuste en gepersonaliseerde online ervaring zonder in te leveren op veiligheid, schaalbaarheid en stabiliteit.

BigCommerce is een flexibel en uitbreidbaar open platform, zonder lastige updates en met headless mogelijkheden. Zo optimaliseer je jouw bedrijf om te groeien!

Kiezen? Makkie!

De voordelen van
BigCommerce

API-gestuurde architectuur. Meer dan 90% van het BigCommerce platform is toegankelijk via de API. Met meer dan 400 aanroepen per seconde is deze ook razendsnel!  
Lage TCO. Realiseer met het Open SaaS platform van BigCommerce een lage total cost of ownership en een snelle livegang.  
B2B-specifieke functies. Multi-store, klantgroepen, prijslijsten, inkooporders, B2B-betalingen, bulkprijzen en meer om B2B commerce te faciliteren.  
Naadloze integraties. Voeg alle onderdelen van uw backend eenvoudig samen en koppel apps van derden voor extra functionaliteit.  
Heldere personalisatie. Personaliseer je webshop op een eenvoudige manier.  
Headless mogelijkheden. Ontwerp omgevingen met veel content die aan de verwachtingen van uw doelgroep voldoen.  
Waar we trots op zijn

BigCommerce Elite Partner

Na grondige selectie van moderne e-commerce oplossingen hebben we BigCommerce toegevoegd aan de dienstverlening. Omdat het een open SaaS platform is, is BigCommerce ontzettend flexibel, modern en schaalbaar.

Door ons Elite partnership hebben we door BigCommerce gecertificeerde ontwikkelaars in huis, worden we als eerste meegenomen in de ontwikkelingen van de roadmap en hebben we inspraak in de features die belangrijk zijn voor onze klanten.

Jij bent vast toe aan een bakkie

Verder praten?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze e-commerce en webshop ontwikkeling aanpak. 

Het juiste e-commerce pakket in samenhang met jouw bestaande systemen helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Met een helder plan en agile aanpak gaan we vol energie aan de slag om jouw ambities waar te maken.

Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!