Close
Contact
Contact
Bigcommerce header - 2500x805

BigCommerce.

Flexibel, open SaaS e-commerce platform zonder beperkingen. Ontdek talloze mogelijkheden om jouw webshop te bouwen, innoveren en te laten groeien.
Even zonder lastige termen

De kracht van BigCommerce.

De kosten van e-commerce technologie zijn hoog, helemaal als je wilt sturen op een optimale conversie van bezoekers. Met BigCommerce ontwikkel en beheer je betaalbare, aanpasbare webshops. Je past bijvoorbeeld de gebruikersinterface gemakkelijk aan naar je doelgroep.

Creëer een robuuste en gepersonaliseerde online ervaring zonder in te leveren op veiligheid, schaalbaarheid en stabiliteit. BigCommerce is een flexibel en uitbreidbaar open platform, zonder lastige updates en met headless mogelijkheden. Zo optimaliseer je jouw bedrijf om te groeien!

Kiezen? Makkie!

De voordelen van
BigCommerce

Moderne architectuur. Zet BigCommerce in met de modernste, mobile-first PWA technologieën.  
Lage TCO. Realiseer met BigCommerce een lage total cost of ownership en snelle livegang.  
Flexibele interface. De interface van je online platform is flexibel aan te passen voor gebruikers.  
Naadloze integraties. Realiseer met BigCommerce perfecte integraties met jouw ERP of PIM.  
Heldere personalisatie. Personaliseer je webshop op een eenvoudige manier.  
Headless mogelijkheden. Realiseer met BigCommerce perfecte integraties met jouw ERP of PIM.  
Waar we trots op zijn

BigCommerce Elite Partner.

Na grondige selectie van moderne e-commerce oplossingen hebben we BigCommerce toegevoegd aan de dienstverlening. Omdat het een open SaaS platform is, is BigCommerce daardoor ontzettend flexibel, modern en schaalbaar.

Door ons Elite partnership hebben we door BigCommerce gecertificeerde ontwikkelaars in huis, worden we als eerste meegenomen in de ontwikkelingen van de roadmap en hebben we inspraak in de features die belangrijk zijn voor klanten.

 

BigCommerce - 450x285

 

Design klaar, bouwen maar

Webshop laten bouwen?
Zo doen we het.

 • Discovery fase
  In de Discovery fase besteden we aandacht aan doelstellingen, klantbehoefte, platformen, integraties, UX ontwerp en de scope van het project. In deze fase kijken we niet alleen naar techniek, maar gaan we ook in op hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.


 • Implementatie fase
  Ons multidisciplinaire gaat samen met jou aan de slag. Het gekozen e-commerce pakket wordt geïmplementeerd, voorzien van een passende user interface, gekoppeld aan externe systemen en volledig doorgetest. In een aantal sprints komen we tot de eerste livegang van de nieuwe omgeving.
 • Doorontwikkeling
  De doorontwikkeling is een combinatie van functionele uitbreidingen en verbetering in performance en conversie. Een webwinkel of bestelplatform presteert niet zonder goede Digitale Merkactivatie en Performance Marketing campagnes. Zo bieden we elke dag een betere webshop of self service portal aan je (potentiële) klant.

 • Modulaire uitbreiding
  Jouw platform uitbreiden met functionaliteiten? We adviseren en implementeren het. Denk hierbij aan, integraties met een ERP systeem, Onsite Search en personalisatie (Sparque, Tweakwise of Datatrics) en e-mailmarketing (CanopyDeploy of Maileon).
Zij gingen je al voor

BigCommerce werk.

Meer over dit werk
BigCommerce implementatie voor Onlineverf.nl De Nieuwe Zaak ontwikkelde een nieuwe webshop voor Onlineverf.nl. De webshop heeft unieke features zoals een unieke kleurkiezer en volop integraties. Meer over dit werk
Gloednieuwe webshop voor
Brandmasters
Op dit moment werken onze BigCommerce developers hard om een nieuwe webshop te bouwen.
Complete webshop voor Pleun's Regenboogijsje Voor Pleun's Regenboogijsje bouwden we in BigCommerce een volledig functionerende en complete webshop in zes weken.  
Jij bent vast toe aan een bakkie

Verder praten?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze e-commerce en webshop ontwikkeling aanpak. 

Het juiste e-commerce pakket in samenhang met jouw bestaande systemen helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Met een helder plan en agile aanpak gaan we vol energie aan de slag om jouw ambities waar te maken.

Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!

Hulp nodig met jouw volgende stap?

Even verder praten kan geen kwaad.