Experts in Groothandels

De impact van verschuivende verkoopkanalen wordt steeds beter voelbaar voor jou als groothandel. De Nieuwe Zaak helpt je om deze veranderingen om te buigen naar waardevolle kansen.

Versterk jouw totale sales- en marketingstrategie

Samen met jouw fysieke vestigingen zal e-commerce een bepalende rol hebben in het toekomstige succes van jouw groothandel. Aan de hand van een omnichannel e-commerce strategie ontwikkelen we samen met jou het best passende online verkoopkanaal voor jouw klant en organisatie. Volledig in lijn met jouw totale sales- en marketing strategie, met als doel om jouw webwinkel en fysieke vestigingen elkaar optimaal te laten versterken.

De optimale connectie met jouw klant

Zakelijke klanten gedragen zich online steeds meer als consument. Het aankoopproces verandert, oriëntatie vindt online plaats en de voordelen van e-commerce vertalen zich steeds meer tot concrete wensen en behoeften.

Retailers in de B2C markt hebben massaal de mogelijkheden van internet ontdekt, maar ook voor B2B georiënteerde branches als groothandels biedt e-commerce tal van waardevolle kansen om jouw klanten nog beter te bedienen.

Naadloze integratie van al jouw systemen en processen

Online succes vereist tegenwoordig ook in de B2B branche veel meer dan het simpelweg opzetten van een webwinkel. De consument verwacht een naadloos op elkaar afgestemde winkelervaring, wat een ingrijpende organisatievernieuwing met zich meebrengt op onder andere het vlak van IT, marketing en logistiek. Vanuit onze ruime ervaring met dit totale proces helpen we je bij het tot stand brengen van een naadloze integratie en synergie tussen e-commerce, backend systemen en jouw overige verkoopkanalen.

Experts in e-commerce, ook voor jouw groothandel

B2B organisaties hebben te maken met compleet andere processen, uitdagingen en technische specificaties dan B2C omgevingen. En hoewel een geautomatiseerd verkoopproces grote voordelen met zich meebrengt, lopen veel B2B organisaties nog achter op het toepassen van B2C e-commerce learnings. De Nieuwe Zaak heeft de kennis en ervaring om jouw B2B e-commerce oplossing optimaal in te richten. We ontwikkelen altijd vanuit de gedachtegang van jouw klanten, met evenveel focus op het eindresultaat voor jou.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!