Strategie

Vanuit de overtuiging dat de performance van een webshop altijd nóg beter kan, helpen onze consultants bij het overtreffen van uw e-commerce ambities.

Uw klant centraal

Al sinds de oprichting in 2005 werkt De Nieuwe Zaak volgens het principe 'zet uw klant centraal'. Vanuit dit principe helpt De Nieuwe Zaak organisaties om de stip aan de horizon te bepalen alsmede de weg om daar te komen. Onze ervaren consultants kennen de do's en dont's en werken samen met onze relaties continu aan het verbeteren van hun businesscase.

E-commerce strategie en omnichannel strategie

In gesprekken met onze klanten gaat het vaak over het implementeren van een nieuw commerce platform of over krachtige marketing campagnes. Onderwerpen als de business case, een juist klantbeeld, agile werken en meer zijn vaak onderbelicht. Dat leidt niet tot een optimaal resultaat.

Daarom heeft De Nieuwe Zaak een digitaal transformatiemodel ontwikkeld. Dit model geeft organisaties concrete handvatten om stap voor stap te transformeren tot een succesvolle omnichannel organisatie, een organisatie waarin de klant centraal staat.

Lees meer

 
 

Online marketing strategie

Het doel van de online marketing strategie is om de juiste doelgroep in de juiste fase van de customer journey te bereiken met relevante content. Daarnaast zorgt de online marketing strategie voor een goede basis om op een gebruikersvriendelijke manier goed vindbaar te zijn in zoekmachines.

Onderwerpen van gesprek zijn: welke (marketing/business) KPI’s gelden er voor de nieuwe shop? Wat zijn de huidige acties, tools en cijfers (ervaringen)? Via welke kanalen gaan we bezoekers, transacties en omzet genereren? Wat zijn jullie concurrenten? Het doel is om samen een online marketing strategie te ontwikkelen. Hierin werken we gezamenlijk een plan uit waarin is vastgelegd welke middelen, optimalisatie werkzaamheden en planning moeten worden ingezet om de groeidoelstellingen te realiseren.

Lees meer over de online kanalen

Why ontwikkeling

Waarom zijn sommige personen, merken en organisaties succesvoller, invloedrijker, winstgevender dan anderen? En waarom zijn sommige mensen loyaler aan deze personen, merken en organisaties? Volgens Simon Sinek denken, handelen en communiceren ze allemaal hetzelfde en is het te vatten in een eenvoudig model (de Golden Circle) met een simpele vraag: Why? De Why beantwoordt de vraag: waarom doen organisaties wat ze doen? Dat is hetgeen wat ze succesvol maakt. Hoe en wat ze doen is slechts een gevolg van deze Why.
 
De Nieuwe Zaak helpt organisaties bij het ontwikkelen van hun Why.

Lees meer

Consultancy

Bij De Nieuwe Zaak werken ervaren e-commerce consultants die dagelijks retailers, groothandels en A-merk fabrikanten helpen met diverse e-commerce en omnichannel vraagstukken. Zij helpen u graag met het (verder) ontwikkelen van een omnichannel organisatie. We kunnen u voorzien van deze kennis door de inzet van een e-commerce consultant (omnichannel expert) die samen met u de stip op de horizon zet en de weg er naar toe bepaalt.

De e-commerce consultant helpt u met de verschillende aspecten en onderwerpen die er spelen in de ontwikkeling en implementatie van een omnichannel strategie. Vanuit de overtuiging dat de performance van een webshop altijd nóg beter kan, helpen onze consultants organisaties bij het realiseren en overtreffen van hun e-commerce ambities. Enkele succesfactoren zijn dat er altijd vanuit de eindklant gedacht wordt en dat men zowel intern als extern zeer kritisch is.

Audits en reviews

U heeft een e-commerce of omnichannel strategie ontwikkeld en u bent op dit moment de laatste hand aan het leggen aan een blueprint (bestaande uit bijvoorbeeld een functioneel-, een interactie-, een grafisch ontwerp en technisch ontwerp) waarin uw strategische keuzes zijn vastgelegd. Vervolgens wilt u starten met de implementatie hiervan.

Voordat u de stap van blueprint fase naar realisatie fase neemt, wilt u de ontwikkelde blueprint graag laten reviewen door een onafhankelijke partij. Daarmee stelt u vast of de tijdens de voorfase gemaakte strategische keuzes volledig zijn verwerkt en of de blueprint voldoende basis biedt om de realisatiefase te starten. De Nieuwe Zaak kan u helpen door het auditen/reviewen van uw blueprint. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak

Mis het niet...

Onze experts verzamelen wekelijks het laatste e-commerce nieuws voor u. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Liever updates op uw tijdlijn? Volg dan De Nieuwe Zaak op: