Welke weg naar de toekomst kies jij?

De digitale wereld wordt steeds complexer, waardoor keuzes maken steeds belangrijk wordt. Wij weten uit ervaring welke wegen er zijn en welke keuzes voor je werken. Wij helpen bedrijven die op kruispunten staan om de juiste strategische afslag te nemen.

Digital Commerce strategie

In gesprekken met onze klanten gaat het vaak over het implementeren van een nieuw commerce platform of over krachtige marketing campagnes. Onderwerpen als de business case, een juist klantbeeld, agile werken en meer zijn vaak onderbelicht. Dat leidt niet tot een optimaal resultaat.

Daarom heeft De Nieuwe Zaak een digitaal transformatiemodel ontwikkeld. Dit model geeft organisaties concrete handvatten om stap voor stap te transformeren tot een succesvolle digitale organisatie, een organisatie waarin de klant centraal staat.

Leer van ons transformatiemodel

Hoe helpen we je groeien?

Groot denken, klein beginnen. Samen met onze klanten, bepalen we de stip aan de horizon. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn je doelstellingen? Waar wil je naartoe groeien? Aan de hand van een concrete roadmap gaan we stap voor stap aan de slag met het realiseren van jouw doelstellingen.

Jeroen van Eck

In zijn rol als Digital Commerce Strategist bij De Nieuwe Zaak helpt Jeroen dagelijks retailers, groothandels en A-merk fabrikanten met het bepalen van hun stip op de horizon en de weg daar naartoe. Vanuit de overtuiging dat de performance van een webshop altijd nóg beter kan, helpt Jeroen bij het realiseren en overtreffen van hun commerce ambities.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!