Over De Nieuwe Zaak

Als meest ervaren Digital Commerce Bureau van Nederland realiseren we de ultieme mix tussen strategie, webshop ontwikkeling, digitale activatie en performance marketing.

De Nieuwe Zaak bestaat 15 jaar!

In die tijd zijn we gegroeid van vier personen naar ruim 80 professionals! Na vier keer uit ons jasje te zijn gegroeid, zijn we alweer vijf jaar gesetteld in ons pand aan de Hanzeallee. Gezellig, open en een tikkeltje eigenwijs; precies zoals we zijn!
werkenbij_compositie_3
100 medewerkers 1534

Multidisciplinair werken

Bij De Nieuwe Zaak werken we in multidisciplinaire teams. Diverse experts versterken elkaar en werken samen als één team. Door sterke relaties en constante afstemming tussen digitaal bureau en haar opdrachtgevers behalen we samen het beste resultaat en gaan we voor groei.

Voor wie zijn we een geschikt e-commerce bureau?

 

Groothandels

De impact van het versneld digitaliseren is voor jou als groothandel steeds beter
voelbaar. Samen met jou buigen
we deze veranderingen om naar waardevolle kansen voor jouw
B2B organisatie.

E-commerce voor Groothandels

 

Merkfabrikanten

De manier waarop bedrijven oriënteren, beslissen en zaken doen is voorgoed veranderd. Jouw doelgroep zoekt direct contact met jou als merkfabrikant, wat grote kansen voor directe verkoop met zich meebrengt.

E-commerce voor Merkfabrikanten

 

Retail

Op basis van onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde retailers helpen wij je graag om jouw doelgroep zo effectief mogelijk aan te blijven spreken. Zo blijf je de concurrentie altijd een stap voor en ben je klaar voor de toekomst.

E-commerce voor Retail

Welk e-commerce platform past bij mij?

Door het uitgebreide aanbod van sterke e-commerce en omnichannel platformen, is het noodzakelijk om maatwerk aan te bieden. Het juiste e-commerce platform, in combinatie met jouw bestaande systemen, helpt je bij het realiseren van jouw ambities. De Nieuwe Zaak werkt full-service: Digitale Strategie, Webshop Ontwikkeling, Performance Marketing en Digitale Merkactivatie werken nauw samen. We gebruiken hierbij bewezen e-commerce platformen en implementeren deze met een agile projectaanpak.

De Nieuwe Zaak is BigCommerce Preferred PartnerBigCommerce
BigCommerce is een flexibel, open SaaS e-commerce platform zonder beperkingen. Met BigCommerce creëer je een robuuste en gepersonaliseerde online ervaring, zonder in te leveren op veiligheid, schaalbaarheid en stabiliteit.

VERDER MET BIGCOMMERCE

De Nieuwe Zaak is Intershop Gold PartnerIntershop
Intershop is een krachtig e-commerce platform dat ervoor gemaakt is om jouw B2B of B2C organisatie te digitaliseren. We zijn sinds 2016 Gold Partner en hebben 3 jaar op rij de meeste webshops in Intershop gebouwd.

VERDER MET INTERSHOP

De Nieuwe Zaak is Optimizely Silver PartnerOptimizely
Optimizely integreert relevante content, commerce en marketing met elkaar. Als Silver Partner van Optimizely weten onze experts precies hoe je e-commerce toepassingen kunt ontwikkelen met een excellente klantervaring.

VERDER MET OPTIMIZELY

Onze belofte

Sinds 2005 brengen we op dagelijkse basis met veel passie en plezier onze B2B en B2C opdrachtgevers een stap verder met hun e-commerce activiteiten.

Dit doen we altijd vanuit een strategisch partnerschap en met oplossingen die waarde toevoegen voor jou en jouw klant. Door strategie, creatie, techniek en marketing naadloos te integreren en geven we vastbesloten invulling aan onze belofte: 100% focus op jouw klanten en rendement! Flexibel, resultaatgericht, datagedreven en agile met een no-nonsense mentaliteit: dat is De Nieuwe Zaak.

Jurriën en Johan

Neem contact op

Wil je meer over ons weten?

Neem contact met ons op en we vertellen graag meer!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!