Digitaliseren als groothandel? De Nieuwe Zaak helpt je verder!

Groothandel.

De impact van het versneld digitaliseren is voor jou als groothandel steeds beter voelbaar. Samen met jou buigen we deze veranderingen om naar waardevolle kansen voor jouw B2B organisatie.

Groothandel van de toekomst

Jouw partner in digitaal
en e-commerce.

B2B organisaties hebben te maken met compleet andere processen, uitdagingen en technische specificaties dan B2C omgevingen. En hoewel een geautomatiseerd verkoopproces grote voordelen met zich meebrengt, lopen veel B2B organisaties nog achter op het toepassen van B2C e-commerce learnings.

De Nieuwe Zaak heeft de kennis en ervaring om jouw B2B e-commerce of leadgeneratie oplossing optimaal in te richten. We ontwikkelen altijd vanuit de gedachtegang van jouw klanten, met evenveel focus op het eindresultaat voor jou.

Toon je ware gezicht

Versterk jouw totale sales- en marketingstrategie.

Samen met jouw fysieke vestigingen zal e-commerce een bepalende rol hebben in het toekomstige succes van jouw groothandel. Aan de hand van een omnichannel e-commerce strategie ontwikkelen we samen met jou het best passende online verkoopkanaal voor jouw klant en organisatie. Volledig in lijn met jouw totale sales- en marketing strategie, met als doel om jouw webwinkel en fysieke vestigingen elkaar optimaal te laten versterken.

 

 

Verder praten over digitale oplossingen
voor de groothandel?

Even verder praten kan geen kwaad.
Neem contact op
De Nieuwe Zaak brengt groothandels digitaal verder

Ga voor de optimale connectie met jouw klant.

Zakelijke klanten gedragen zich online steeds meer als consument. Het aankoopproces verandert, oriëntatie vindt online plaats en de voordelen van e-commerce vertalen zich steeds meer tot concrete wensen en behoeften.

Retailers in de B2C markt hebben massaal de mogelijkheden van internet ontdekt, maar ook voor B2B georiënteerde branches als groothandels biedt e-commerce tal van waardevolle kansen om jouw klanten nog beter te bedienen.

Zij gingen je al voor

Groothandels die we digitaal verder hebben gebracht.

Logos paars - website - 183x100_Lekkerland
Wiltec - logo - 183x100
Wildkamp - logo - 183x100
Heutink - logo - 183x100
Logos paars - Bertus - 183x100
Logos paars - website - 183x100_Makro Kerstpakketten
Logos paars - website - 183x100_Bouwmaat
Logos klanten - website - 183x100_ISERO
Logos paars - website - 183x100 - 2023_Brandmasters

Tijd voor jouw volgende stap als digitale groothandel?

Bel ons of maak een afspraak.
Contact opnemen