Jouw B2C webshop nog beter laten draaien? De Nieuwe Zaak helpt je verder.

Digitale retail.

Als retailer zoek je constant kansen om jouw webshop nóg succesvoller te maken. Maar in een complexe en competitieve markt als online retail is dit eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ben je klaar voor de volgende stap?

Zorgen dat je gezien wordt

Haal optimaal rendement uit jouw marketing investering.

Als e-commerce- of marketingverantwoordelijke ben je constant op zoek naar kansen om jouw klantenkring uit te breiden. Een ambitie die vaak hand in hand gaat met een behoefte aan meer marketingbudget. Maar welke kansen liggen er binnen jouw huidige uitgaven?

Met uitdagingen als grote concurrentie, groeiende digitale kanalen, marketplaces en meer aandacht voor personalisatie en merk.

Onze experts helpen je om jouw marketing budget zo effectief mogelijk in te zetten. Zo overtref je jouw e-commerce ambities, met maximaal rendement op jouw investering.

Toon je ware gezicht

Effectief je retouren verlagen.

Een stijging in de conversie van maar liefst 20% klinkt erg aantrekkelijk, maar wat betekent een conversie eigenlijk voor jouw organisatie? Of beter gezegd: welke waarde heeft een conversie als je bij 25% van jouw orders te maken krijgt met retourzendingen? 

 

 

De Nieuwe Zaak helpt je om de behoefte van jouw klant centraal te stellen, hier op in te spelen en de juiste balans in jouw conversie te bereiken. Niet met het doel om zoveel mogelijk producten te verzenden, maar om deze producten daadwerkelijk te verkopen.

Verder praten over digitale oplossingen voor de retail?

Even verder praten kan geen kwaad.
Neem contact op
De Nieuwe Zaak brengt retailers digitaal verder

Verhoog de omzet van jouw webshop.

Het vergroten van de online omzet blijft voor veel retailers een uitdaging. En de oplossing voor deze uitdaging is niet in één woord te omschrijven! De experts van De Nieuwe Zaak helpen je bij het vinden van de best passende mix aan oplossingen voor jouw doelgroep en businesscase, met de focus om maximaal rendement uit jouw webshop te halen.

Verhoog de loyaliteit en Customer Lifetime Value van jouw klant.

Steeds meer retailers beseffen dat de sleutel voor toekomstige groei bij bestaande relaties ligt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan wanneer jouw concurrentie slechts een klik van je verwijderd is! De Nieuwe Zaak helpt je om klanten te behouden, Customer Lifetime Value te verhogen en jouw klanten te transformeren tot trouwe en enthousiaste ambassadeurs voor jouw merk.

Zij gingen je al voor

Retail klanten die we digitaal verder hebben gebracht.

Garcia - logo - 183x100
Goossens - logo - 183x100
Logos paars - website - 183x100_Wensink_Wensink
Cortina - logo - 183x100
Logos paars - Audax - 183x100
Studio Anneloes - logo - 183x100
Jeans Centre - logo - 183x100
Logos paars - website - 183x100_Online Verf
Mepal - logo - 183x100
Royal Swinkels - logo - 183x100
Logos paars - website - 183x100 - 2023_Intersport
Tuinland

Tijd voor jouw volgende stap in digitale retail?

Bel ons of maak een afspraak.
Contact