Zakelijke Dienstverlening

De volgende stap
voor dienstverleners.

Te kort aan personeel, digitalisering en acquisitie van nieuwe klanten zijn de grootste uitdagingen binnen de zakelijke dienstverlening. Digitaal bureau De Nieuwe Zaak biedt oplossingen voor al deze behoeftes.

Grootste uitdagingen zakelijke dienstverleners

Acquisitie van nieuwe klanten en werving van personeel.

De nummer één uitdaging van zakelijke dienstverleners is om verschillende redenen de acquisitie van nieuwe klanten. Op nummer twee, de werving van personeel. Voor veel dienstverleners redenen te investeren in verdere digitalisering en verbetering van leadgeneratie, merkactivatie en digitale marketing.

De Nieuwe Zaak brengt als full-service digitaal bureau deze dienstverleners verder. Met een doordachte digitale strategie en multi-disciplinaire oplossingen rondom leadgeneratie en recruitment marketing helpen wij je verder met meer leads, meer kandidaten en een sterker merk!

De Nieuwe Zaak helpt zakelijke dienstverleners digitaal verder
De dienstverlener van de toekomst

Hoe zet ik stappen in digitalisering?

De meeste zakelijke dienstverleners zien digitalisering als een van de belangrijkste trends voor de komende jaren. De verwachting is dan ook dat technologische veranderingen een sterke impact zal hebben op het concurrentielandschap voor de komende jaren.

Zo  digitaliseren bijvoorbeeld klanten hun processen, met als gevolg dat zij ook steeds vaker zelf een digitale ervaring verlangen en verwachten.

 

Wil je eens sparren met De Nieuwe Zaak over digitale transformatie en digitale volwassenheid? Plan dan vrijblijvend een online afspraak in om van gedachten te wisselen.

Plan een afspraak
Zij gingen je al voor

Dienstverleners die we digitaal verder hebben gebracht.

We werken vaak heel lang voor supergave klanten waaronder:
Topicus - logo - 183x100
Unigarant
Waar we trots op zijn

Werk voor dienstverleners

Bekijk een selectie van ons werk voor zakelijke dienstverleners.

Multidisciplinair leads genereren voor Topicus Keyhub.

mbitieuze groeiplannen vragen om sterke leadgeneratie. Ontdek in deze case hoe De Nieuwe Zaak dit voor Topicus multidisciplinair aanpakt. 

Meer werk

Tijd voor jouw volgende stap in zakelijke dientverlening?

Bel ons of maak een afspraak.
Contact