Waarom De Nieuwe Zaak?

Waarom De Nieuwe Zaak als digitaal bureau?

Waarom kiezen klanten voor De Nieuwe Zaak? Welke waarde voegen wij toe als digitaal bureau en hoe onderscheiden wij ons? Lees hier hoe wij onze klanten digitaal verder brengen.
Onze belofte

De Nieuwe Zaak brengt je digitaal verder.

De toekomst en de veranderingen van nu komen samen in de digitale wereld. De Nieuwe Zaak helpt je doordacht en met regie. Samen werken we aan jouw digitale volwassenheid en dilemma’s rondom digitale strategie, het bouwen van een (digitaal) merk, het laten groeien van jouw e-commerce business, het digitaal werven van nieuw personeel en de acquisitie van nieuwe klanten. 

De Nieuwe Zaak brengt je digitaal verder.

Verder praten
de nieuwe zaak brengt je digitaal verder
18jr Digitale ervaring
85+ Digitale regisseurs en experts
300+ Klanten verder gebracht
3e in MT1000 2021
Voor wie doen we het?

Focus op jouw unieke bedrijf.

Iedere onderneming of organisatie heeft unieke en specifieke dilemma's richting de toekomst. Als ervaren strategische digitale partner kennen wij de verschillende uitdagingen als geen ander. Zo hebben groothandels, merkfabrikanten, retailers, zakelijke dienstverleners en bedrijven die actief zijn in de modebranche, verschillende uitdagingen en dilemma's die andere aandacht vragen.

 • Groothandel

  De rol van groothandels in de keten verandert. Klanten vragen om meer gemak, selfservice en advies. Omzet is vaak nog niet digitaal en ook groothandels moeten werken aan hun merk. De Nieuwe Zaak helpt groothandels met hun digitale transformatie.

  Bekijk onze groothandel oplossingen

 • Merkfabrikant

  Merkfabrikanten zijn o.a. bezig met directe kanalen, hoe hun merk gekoppeld kan worden aan performance en met de rol van marketplaces. De Nieuwe Zaak helpt met deze digitale transformatie.

  Meer over merkfabrikant oplossingen

 • Retail

  Grote concurrentie, groeiende digitale kanalen, marketplaces en meer aandacht voor personalisatie en merk. Zo maar een paar retail uitdagingen. De Nieuwe Zaak brengt retailers digitaal verder.

  Bekijk onze retail oplossingen

 • Zakelijke dienstverlening

  Te kort aan personeel, digitalisering en acquisitie van nieuwe klanten zijn de grootste uitdagingen binnen de zakelijke dienstverlening. De Nieuwe Zaak biedt oplossingen voor al deze behoeftes.

  Bekijk onze zakelijke dienstverlening oplossingen

 • Mode

  De modebranche is een snelle en inspirerende branche die altijd in beweging is. Maar hoe stuur óf ontwikkel jij je hierin? Welke digitale keuzes moet je maken om kosten te reduceren, jouw klant te blijven binden, relevant te zijn en tegelijkertijd maandelijkse verkoop realiseren?

  Bekijk onze mode oplossingen

DNZ Klantreismodel

Bekijk de wereld vanuit jouw klant.

Door de toepassing van ons unieke Zien, Wensen, Denken, Doen en Ervaren klantreismodel krijgen we inzicht in de gehele klantreis. We brengen de samenhang tussen deze verschillende fases in kaart en weten op iedere fase in de klantreis impact te maken. Zo zorg je ervoor dat je investering zowel op de korte als de lange termijn het gewenste resultaat oplevert. 

Zien-Wensen-Denken-Doen-Ervaren model DNZ
DNZ Volwassenheidsmodel

Verhoog je prestaties met jouw digitale volwassenheid.

Groeien in digitale volwassenheid kan alleen op een uitgebalanceerde manier. Daarbij hanteren wij een uniek volwassenheidsmodel gebaseerd op zes relevante dimensies: team, organisatie & proces, tooling, performance, data & klantinzicht en merk & content. Een gebalanceerde groei op alle vlakken zorgt ervoor dat de prestaties van je marketingorganisatie evenwichtig meegroeien.

Volwassenheidsmodel DNZ
Leer DNZ kennen

Verankerd in onze cultuur
en werkwijze.

Al achttien jaar brengen wij onze klanten met onze sterke cultuur en onderscheidende, sterk verankerde waarden digitaal verder.

Doordacht Doordacht

Van onderbuik naar onderbouwd.

We combineren jouw data en onze 17 jaar ervaring om inzichten te verkrijgen. We achterhalen de vraag achter de vraag, pakken het echte probleem aan en maken een gedegen stappenplan voor de toekomst.

 
Benieuwd Benieuwd

Wat als...?

Droom groot, begin klein. Ga op onderzoek uit en initieer vandaag vernieuwing. Durf je te onderscheiden, probeer en experimenteer met de nieuwe ontwikkelingen in de wereld.

 
Nuchter Nuchter

Recht door zee.

We gaan geen zoete broodjes met je bakken, maar zeggen waar het op staat. Ook als je het soms liever niet wil horen. Als het anders loopt dan verwacht, sturen we tijdig bij. We maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn, maar liever eenvoudig en begrijpelijk.

 
Vooruit! Vooruit!

Het heft in handen.

Wij weten hoe je vooruit kunt met je organisatie en wat jouw volgende stap is. We voelen ons mede-eigenaar van deze vooruitgang, wijzen je regelmatig op het groeipad dat we samen hebben uitgestippeld en we helpen je doen.

 
In verbinding In verbinding

De kracht van samen.

We geloven dat in verbinding de grootste waarde schuilt. Diverse disciplines die elkaar versterken en samenwerken als één team. Sterke relaties en regelmatige afstemming tussen digitaal bureau en haar opdrachtgevers. We kunnen het beide niet alleen.

 
Knipoog Met een knipoog ;)

Plezier is een ernstige zaak.

Steeds vooruit gaan, moet wel leuk blijven. Zonder ruimte voor een beetje gekkigheid en ontspanning, komt je ware kracht nooit los. Successen vieren is bij ons een KPI, want we mogen trots zijn op iedere stap die we hebben gezet.

 
Wat doen wij dan?

De oplossingen van
De Nieuwe Zaak.

De Nieuwe Zaak biedt multidisciplinaire oplossingen rondom Digitale Strategie, E-commerce, Leadgeneratie, Performance Marketing, Recruitment Marketing en Digitale Merkactivatie.
Bekijk onze oplossingen
Werk waar we trots op zijn

Bekroningen.

In de afgelopen 18 jaar heeft De Nieuwe Zaak vele bekroningen ontvangen als bedrijf of voor specifieke projecten. De meest recente bekroningen zijn:

Meer weten over De Nieuwe Zaak?

Lees over onze historie, ons team, onze bekroningen en onze klanten.
Over DNZ