Contact
Contact

De Nieuwe Zaak brengt je digitaal verder.

De veranderingen van nu komen samen in de digitale wereld. Wij helpen klanten doordacht met hun digitale volwassenheid en dilemma’s rondom digitale transformatie, e-commerce en digitale marketing.
Onze belofte

Waarom De Nieuwe Zaak?

De veranderingen van nu komen samen in de digitale wereld. De Nieuwe Zaak helpt je doordacht met jouw digitale volwassenheid en jouw dilemma’s rondom digitale strategie, merkactivatie, e-commerce, performance marketing en leadgeneratie. 

De Nieuwe Zaak brengt je digitaal verder.

Verder praten
de nieuwe zaak brengt je digitaal verder
17jr Digitale ervaring
80+ Digitale regisseurs en experts
300+ Klanten verder gebracht
3e in MT1000 2021
Voor wie doen we het?

Focus op jouw business.

Iedere onderneming of organisatie heeft unieke en sectorspecifieke dilemma's richting de toekomst. Als ervaren strategische digitale partner kennen wij de verschillende uitdagingen als geen ander. Zo hebben groothandels, merkfabrikanten, retailers en bedrijven die actief zijn in zakelijke dienstverlening verschillende kenmerken en dilemma's die andere aandacht vragen.

 

Kijk verder

Groothandels

Groothandels

De rol van groothandels in de keten verandert. Klanten vragen om meer gemak, selfservice en advies. Omzet is vaak nog niet digitaal en ook groothandels moeten werken aan hun merk. De Nieuwe Zaak helpt groothandels met hun digitale transformatie.

Meer over groothandel oplossingen

Kijk verder

Merkfabrikanten

Merkfabrikanten

Merkfabrikanten zijn o.a. bezig met directe kanalen, hoe hun merk gekoppeld kan worden aan performance en met de rol van marketplaces. De Nieuwe Zaak helpt met deze digitale transformatie.

Meer over merkfabrikant oplossingen

Kijk verder

Retail

Retail

Grote concurrentie, groeiende digitale kanalen, marketplaces en meer aandacht voor personalisatie en merk. Zo maar een paar retail uitdagingen. De Nieuwe Zaak brengt retailers digitaal verder.

Meer over retail oplossingen

DNZ Klantreismodel

Bekijk de wereld vanuit jouw klant.

Door de toepassing van ons Zien, Wensen, Denken, Doen en Ervaren model krijgen we inzicht in de gehele klantreis. We brengen de samenhang tussen deze verschillende fases in kaart en weten op iedere fase in de klantreis impact te maken. Zo zorg je ervoor dat je investering zowel op de korte als de lange termijn het gewenste resultaat oplevert. 

Zien-Wensen-Denken-Doen-Ervaren model DNZ
DNZ Volwassenheidsmodel

Verder met jouw digitale volwassenheid.

Groeien in digitale volwassenheid kan alleen op een uitgebalanceerde manier. Daarbij hanteren wij een uniek volwassenheidsmodel gebaseerd op zes relevante dimensies: team, organisatie & proces, tooling, performance, data & klantinzicht en merk & content. Een gebalanceerde groei op alle vlakken zorgt ervoor dat de prestaties van je marketingorganisatie evenwichtig meegroeien.

Volwassenheidsmodel DNZ
Leer DNZ kennen

Verankerd in onze cultuur
en werkwijze.

Al zeventien jaar brengen wij onze klanten met onderscheidende en sterk verankerde waarden digitaal verder.

Doordacht Doordacht

Van onderbuik naar onderbouwd.

We combineren jouw data en onze 17 jaar ervaring om inzichten te verkrijgen. We achterhalen de vraag achter de vraag, pakken het echte probleem aan en maken een gedegen stappenplan voor te toekomst.

 
Benieuwd Benieuwd

Wat als...?

Droom groot, begin klein. Ga op onderzoek uit en initieer vandaag vernieuwing. Durf je te onderscheiden, probeer en experimenteer met de nieuwe ontwikkelingen in de wereld.

 
Nuchter

Recht door zee.

We gaan geen zoete broodjes met je bakken, maar zeggen waar het op staat. Ook als je het soms liever niet wil horen. Als het anders loopt dan verwacht, sturen we tijdig bij. We maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn, maar liever eenvoudig en begrijpelijk.

 
Vooruit! Vooruit!

Het heft in handen.

Wij weten hoe je vooruit kunt met je organisatie en wat jouw volgende stap is. We voelen ons mede-eigenaar van deze vooruitgang, wijzen je regelmatig op het groeipad dat we samen hebben uitgestippeld en we helpen je doen.

 
In verbinding In verbinding

De kracht van samen.

We geloven dat in verbinding de grootste waarde schuilt. Diverse disciplines die elkaar versterken en samenwerken als één team. Sterke relaties en regelmatige afstemming tussen digitaal bureau en haar opdrachtgevers. We kunnen het beide niet alleen.

 
Met een knipoog Met een knipoog ;)

Plezier is een ernstige zaak.

Steeds vooruit gaan, moet wel leuk blijven. Zonder ruimte voor een beetje gekkigheid en ontspanning, komt je ware kracht nooit los. Successen vieren is bij ons een KPI, want we mogen trots zijn op iedere stap die we hebben gezet.

 
Wat doen wij dan?

De diensten en oplossingen
van De Nieuwe Zaak.

De Nieuwe Zaak biedt multidisciplinaire oplossingen rondom Digitale Strategie, E-commerce, Leadgeneratie, Performance Marketing en Digitale Merkactivatie.
Bekijk onze oplossingen
Werk waar we trots op zijn

Bekroningen.

In de afgelopen 17 jaar heeft De Nieuwe Zaak vele bekroningen ontvangen als bedrijf of voor specifieke projecten. De meest recente bekroningen zijn:

Meer weten over De Nieuwe Zaak?

Lees over onze historie, ons team, onze bekroningen en onze klanten.
Over DNZ