Vergelijkers

Wil jij je positioneren als prijsvechter? Of wil je juist jouw excellente product benadrukken? Vergelijkingswebsite bieden de juiste oplossing voor jou!

Prijsvergelijkers

Consumenten vergelijken op verschillende manieren. De één vergelijkt op basis van product en inspiratie, terwijl de ander vergelijkt op prijs. Bij prijsvergelijkers dien je goed te waken op jouw imago. Zo kan het zijn dat je juist aanwezig wilt zijn als je relatief duur bent, of juist alleen als je bij de goedkoopste drie aanbieders hoort en wanneer jouw product op voorraad is. Onze specialisten helpen jou bij het formuleren van een juiste strategie voor vergelijkingswebsites. Zo kun je genieten van maximaal rendement, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over mogelijke imagoschade.

Productvergelijkers

Productvergelijkers zijn vaak minder gericht op de prijs van een artikel. Door bijvoorbeeld het assortiment van meerdere webwinkels door elkaar te laten zien, bieden ze inspiratie voor uw doelgroep. Al deze vergelijkers hebben een eigen doelgroep. Jouw complete assortiment rendeert dus niet bij iedere vergelijker op dezelfde manier. Met behulp van onze ervaring, software en een gedegen strategie, helpen we jou om jouw omzet te verhogen. Dit doen we door alleen bij de juiste vergelijkers klikkosten te betalen, voor de producten die daadwerkelijk voor omzet zorgen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!