Contact
Contact
Digitale merkactivatie bij De Nieuwe Zaak

Digitale
Merkactivatie.

Houd 100 procent grip op de online zichtbaarheid van je merk, het creëren van merkvoorkeur en de opbouw van een loyale klantenkring.

Even zonder lastige termen

Wat is Digitale Merkactivatie?

De belevingswereld van B2C én B2B klanten bevindt zich steeds meer online. De plek waar ze relaties onderhouden, hun zaken regelen en producten aankopen. De inhoud van je merkboodschap en de manier waarop je deze online bij klanten krijgt is daarom belangrijker dan ooit. Hoe zorg je dat je de aandacht trekt, impact maakt, onderscheidend bent en klanten aan je blijft binden?

Digitale Merkactivatie helpt bij uitdagingen als ‘Hoe verbeter ik mijn (online) reputatie?’, ‘Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid?’, ‘Hoe vergroot ik de waarde van mijn merk?’ en ‘Hoe zorg ik voor campagnes die impact maken?’. Met Digitale Merkactivatie inspireer, informeer en activeer je nieuwe én bestaande klanten en converteer je ze naar echte fans.

Waar voor je geld

De voordelen van
Digitale Merkactivatie.

Grijp de aandacht. Aandacht is schaars en moet je grijpen. Maak impact met onderscheidende merkuitingen waar je doelgroep niet omheen kan.  
Bouw aan vertrouwen. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Bouw aan vertrouwen en zorg ervoor dat klanten voor jou kiezen. Zo verhoog je uiteindelijk jouw marges.  
Verzamel loyale klanten. Mond-tot-mond reclame werkt nog altijd het beste. Zorg ervoor dat je klanten jouw verhaal doorgeven.  
Samen staan we sterker

Hoe werkt Digitale Merkactivatie?

Door merkstrategie en branding vertaal je jouw merkidentiteit consistent door naar een brand story, pay-off, merknaam en andere uitingen. Zo creëer je merkvoorkeur bij je doelgroep. Met data driven campagnes activeer je jouw doelgroep en werk je toe naar de impact die je wil maken. Dit doe je met heldere doelstellingen, een onderscheidend idee, sterke content en de juiste kanalen om je doelgroep mee te bereiken.

Vertel je onderscheidende verhaal.

Met de juiste content op social media inspireer je jouw doelgroep, bouw je aan vertrouwen en vertel je jouw onderscheidende verhaal. Help jouw klanten met het juiste product! We kruipen in de huid van je klant en vertalen hun behoeftes. Dit vertalen we door naar een verrassend design dat werkt aan de ideale klantreis.

Merken bouwen is alleen mogelijk met hoofd en ziel. Het kost tijd, aandacht, passie, kennis, creativiteit en een sterke samenwerking om tussen de oren te komen bij je doelgroep. Daarvoor meten we met een helder dashboard, zodat je weet hoe je merk presteert en betrek je de experts die je klant emotioneel weten te raken. Alleen in de samenwerking tussen hoofd en ziel ontstaan merken die presteren.

Multidisciplinair voor betere merkprestaties.

Van merkstrategieën die je merk verder uitbouwen tot art directors, copywriters, designers en marketeers die samen met jou impactvolle campagnes samenstellen. Content marketing - en social media experts activeren, inspireren en informeren je doelgroep activeren en data experts maken prestaties realtime inzichtelijk monitoren constant op verbeteringen.

Jij bent vast toe aan een bakkie

Verder praten?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze Digitale Strategie aanpak. 

Het juiste Digitale Merkactivatie pakket in samenhang met jouw bestaande systemen helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Met een helder plan en agile aanpak gaan we vol energie aan de slag om jouw ambities waar te maken.

Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!

Hulp nodig met jouw volgende stap?

Even verder praten kan geen kwaad.
Contact opnemen