Contact
Contact
Leadgeneratie bij De Nieuwe Zaak

Leadgeneratie.

Genereer op een slimme manier een continue stroom aan kwalitatieve leads. Koester en converteer deze leads naar verkopen en tevreden klanten.
Even zonder lastige termen

Wat is leadgeneratie?

Leadgeneratie is het proces om potentiële klanten aan te trekken, te identificeren en hun belangstelling en vertrouwen te wekken voor de producten of diensten van je organisatie. Zo worden de juiste personen door je (sales) organisatie benaderd met het meest passende aanbod. Drie belangrijke stappen in dit proces zijn:

Aantrekken (zien en wensen)
Het wekken van de belangstelling van de juiste personen voor je diensten of service; aantrekken van nieuwe (website)bezoekers.
Verbinden (denken en doen)
Het opbouwen en onderhouden van betekenisvolle relaties met leads en klanten, zodat deze op een relevante manier benaderd worden door je (sales)organisatie.

Ervaren
Het creëren van ambassadeurs van jouw organisatie door ervaringen die boven verwachting zijn.
Rocket2-1
Waar voor je geld

De voordelen van leadgeneratie.

Slim en schaalbaar. Leadgeneratie is een slimme en schaalbare oplossing om met een klein team efficiënt en effectief leads te managen.  
Centraal klantbeeld. Ondersteun de klantreis optimaal doordat je inzicht hebt in het centrale klantbeeld.  
DNZ Line Icons _Leadgeneratie Leads uit marketing. Genereer een continue stroom aan kwalitatieve leads door effectieve marketingcampagnes in te zetten.  
Samen staan we sterker

Hoe werkt leadgeneratie?

De Nieuwe Zaak zorgt voor het schaalbaar, meetbaar en resultaatgericht inzetten van campagnes en (digitale) marketingkanalen, gericht op conversiedoelen rondom leads. Om deze doelen te behalen werken we multidisciplinair en datagedreven. Dit doen we onder andere door de gezamenlijke inzet van elf disciplines: Strategie, Merk, Personalisatie, Analytics, Digital Advertising, SEO, SEA, Conversie Ratio Optimalisatie, E-mailmarketing, Content Marketing, Social Media, Design en Marketing Automation.
Zij gingen je al voor

Multidisciplinair
leadgeneratie werk.

Leadgeneratie platform voor Topicus Keyhub Voor Topicus Keyhub ontwikkelden we een gloednieuwe huisstijl en een ultiem leadgeneratie gericht platform in HubSpot.
Hubspot CMS & CRM implementatie voor LBS Voor LBS conveyor belts ontwikkelden we een gloednieuwe huisstijl en een ultiem leadgeneratie gericht platform in HubSpot.
Colijn IT

Voor Colijn IT hebben onze experts een digitaal marketingplan opgesteld en stappen gezet in leadgeneratie met HubSpot.

Jij bent vast toe aan een bakkie

Verder praten?

Gezellig! En geheel vrijblijvend natuurlijk. We ontdekken graag wat er nodig is om jouw doelen te behalen en vertellen graag over onze Digitale Strategie aanpak. 

Het juiste leadgeneratie pakket in samenhang met jouw bestaande systemen helpt bij het realiseren van jouw doelstellingen. Met een helder plan en agile aanpak gaan we vol energie aan de slag om jouw ambities waar te maken.

Wat drink je het liefst? Laat je gegevens achter, dan zorgen wij dat het klaar staat ;). Tot snel!

Hulp nodig met jouw volgende stap?

Even verder praten kan geen kwaad.
Contact opnemen