Marketing dienstverlening

Het aantrekken van relevante bezoekers voor jouw webshop is een uitdaging. Onze specialisten weten altijd de juiste match te maken.

Onze visie op digital marketing

Zijn jullie al bezig met hoe jullie (potentiële) klanten exact zoeken? En help je hen zo goed mogelijk op alle momenten dat ze je nodig hebben?

Een goede customer journey kan je hierbij helpen. De customer journey is de reis die begint vanaf het moment dat de klant voor het eerst in aanraking komt met je merk tot het moment dat de klant weggaat of een herhaalaankoop doet. 
Dit proces is voor een groot deel meetbaar en stelt je in staat om aan elk contactmoment de juiste waarde toe te kennen.  Marketeers die het verschil willen maken, richten zich op de hele customer journey van de klant op weg naar zijn doel(en) en niet alleen tot het moment dat de verkoop is gerealiseerd.

Bij De Nieuwe Zaak werken we met specialisten op het gebied van customer journey die graag in de huid van jouw eindklant kruipen! We kunnen ondersteuning bieden bij online marketing vanaf 30 uur per maand. Wil je weten hoe we dat voor jouw bedrijf kunnen invullen? Neem dan gerust eens contact op.

Online marketing strategie

Het doel van de online marketing strategie is om de juiste doelgroep in de juiste fase van de customer journey te bereiken met relevante content. Daarnaast zorgt de online marketing strategie voor een goede basis om op een gebruikersvriendelijke manier goed vindbaar te zijn in zoekmachines.

Onderwerpen van gesprek zijn: welke (marketing/business) KPI’s gelden er voor de nieuwe shop? Wat zijn de huidige acties, tools en cijfers (ervaringen)? Via welke kanalen gaan we bezoekers, transacties en omzet genereren? Wat zijn jullie concurrenten? Het doel is om samen een online marketing strategie te ontwikkelen. Hierin werken we gezamenlijk een plan uit waarin is vastgelegd welke middelen, optimalisatie werkzaamheden en planning moeten worden ingezet om de groeidoelstellingen te realiseren. Benieuwd hoe we dat doen?

Bekijk onze cases

Marketing is wetenschap

Online marketing is een vorm van wetenschap. Op basis van data helpt De Nieuwe Zaak haar klanten bij het aantrekken van bezoekers en het converteren ervan. Onze online marketeers maken de impact van jouw marketing uitgaven zichtbaar.

Data Driven Commerce

Internet biedt perfecte platformen om uw doelgroep te bereiken en haar gericht en effectief aan te spreken. Maar het aantrekken van relevante bezoekers voor jouw webshop is een hele uitdaging...

Naadloze afstemming van campagnes op de doelgroep en doelstellingen is daarom van wezenlijk belang. Data biedt uitgelezen mogelijkheden om weloverwogen beslissingen te nemen. Onze data driven marketing specialisten helpen je daar graag bij!

Lees meer

CRO (User en A/B testing)

Conversie optimalisatie is een intensief en ongoing proces. Op basis van gevonden verbeterpunten ontwikkelen onze conversie optimalisatie en usability specialisten meerdere conversieverhogende design voorstellen. User-en A/B testing bepalen het beste resultaat in jouw situatie. Hierdoor ben je verzekerd van een hoger conversiepercentage.

Lees meer

Advertising (SEA en display)

Naast organische vindbaarheid is het voor veel organisaties van belang om betaalde vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast helpen onze advertising specialisten je met het inzetten van succesvolle display campagnes. Het succes achter succesvolle display campagnes schuilt in het zorgvuldig afstemmen van de juiste boodschap, voor de juiste persoon op het juiste moment, aansluitend bij het beoogde doel. Beide dragen bij aan het doel om zoveel mogelijk relevant verkeer naar jouw webshop te genereren.

Lees meer

Inbound (SEO en social)

Zoekmachines zijn de belangrijkste bron van relevante traffic naar jouw webshop. Onze SEO specialisten zorgen voor organische vindbaarheid en zichtbaarheid in de zoekmachine, met als doel om zo veel mogelijk relevant verkeer naar jouw webshop te genereren. Ook social media biedt ongekende mogelijkheden voor engagement, loyaliteit en bereik. Onze specialisten kennen de exacte do’s en don’ts voor een social media strategie. Dat delen zij uiteraard graag!

Lees meer

E-mail marketing

E-mail is het meest krachtige kanaal om klanten te behouden en herhalingsaankopen te stimuleren. Onze e-mail specialisten helpen je dan ook graag om op effectieve wijze dialoog in te zetten voor optimaal rendement.

Lees meer

 

 
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak