Haal jij het maximale uit digitale marketing?

Digitale marketing betekent relevantie: de juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats, voor elke klant. Dit bereik je door de marketingkanalen maximaal op elkaar én op de klantbehoeftes af te stemmen. Vanuit een gedeelde business case, gericht op resultaat.
ZO DOEN WE HET

‘Hoe relevanter je communiceert in het aankoopproces,
des te groter de kans op een aankoop’

Hoe relevanter je communiceert in het aankoopproces, des te groter de kans op een aankoop. Dit aankoopproces begint vanaf het eerste contactmoment met je klant tot het moment dat de klant je product koopt of een herhaalaankoop doet. Ons model voor het aankoopproces bestaat uit de Zien, Wensen, Denken, Doen en Ervaren fase.

In iedere fase verschillen de communicatieboodschap, de KPI’s waarop wordt gestuurd en welke disciplines zijn betrokken. Digitale marketing is geslaagd als communicatie in iedere fase aansluit op de behoefte van de klant. Daarom zijn multidisciplinaire teams, data en tooling onmisbaar voor resultaatgerichte digitale marketing.

Hoe wij digitale marketing aanpakken

Marketing maturity

Hoe ga je van massacommunicatie naar relevante uitingen? Hoe ga je van een maandelijkse nieuwsbrief naar je hele doelgroep naar trigger based e-mails met relevante inspirerende content? De Nieuwe Zaak heeft een marketing groeimodel ontwikkeld dat bedrijven handvatten geeft om te groeien in de datagedreven digitale transformatie.

Customer journey

Relevantie in digitale marketing begint met inzicht in de klantreis van je klant door middel van een customer journey. Hierin identificeer je de belangrijkste touchpoints, behoeftes, emoties en problemen van je klanten. Vervolgens gebruik je deze informatie om met digitale marketing uitingen zo relevant mogelijk te zijn met je marketing uitingen.

Gezamenlijk groeien

Als je écht wil groeien heb je een sterke en langdurige samenwerking nodig. Hierbij heb je een gebalanceerde mix tussen strategie, data en marketing nodig voor duurzame groei. We werken samen aan je business vanuit een lange termijn roadmap en een korte termijn business case. Onze specialisten werken samen met jouw specialisten aan deze gezamenlijke doelen.

Alles datagedreven

Alles binnen digitale marketing is datagedreven. Dit biedt een unieke kans om het gedrag van je online klanten beter te begrijpen en digitale marketing slimmer en beter te maken. Digitale marketingspecialisten en dataspecialisten werken intensief samen om de juiste conclusies uit de data te trekken en bijbehorende acties te formuleren.

Meer weten over digital marketing?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
 • 0%
  datagedreven
 • 0
  marketingspecialisten
 • 0
  marketingklanten
 • 0%
  multidisciplinair

Wat we doen

DIGITALE ACTIVATIE

Laat nieuwe consumenten in aanraking komen met je merk en inspireer ze met jouw unieke verhaal. Hiervoor gebruiken we met Digitale Merkactivatie de volgende disciplines:

PERFORMANCE MARKETING

Verleid consumenten om klant te worden door ze te informeren, te laten kopen en daarna vast te houden. In Performance Marketing gebruiken we de volgende disciplines:

Onze klanten

Hier doen we het allemaal voor

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!