Marketing

Het aantrekken van relevante bezoekers voor jouw webshop is een uitdaging. Onze specialisten weten altijd de juiste match te maken.

Marketing is wetenschap

Online marketing is een vorm van wetenschap. Op basis van data helpt De Nieuwe Zaak haar klanten bij het aantrekken van bezoekers en het converteren ervan. Onze online marketeers maken de impact van jouw marketing uitgaven zichtbaar.

Data Driven Commerce

Internet biedt perfecte platformen om uw doelgroep te bereiken en haar gericht en effectief aan te spreken. Maar het aantrekken van relevante bezoekers voor jouw webshop is een hele uitdaging...

Naadloze afstemming van campagnes op de doelgroep en doelstellingen is daarom van wezenlijk belang. Data biedt uitgelezen mogelijkheden om weloverwogen beslissingen te nemen. Onze data driven marketing specialisten helpen je daar graag bij!

Lees meer

Online marketing strategie

Het doel van de online marketing strategie is om de juiste doelgroep in de juiste fase van de customer journey te bereiken met relevante content. Daarnaast zorgt de online marketing strategie voor een goede basis om op een gebruikersvriendelijke manier goed vindbaar te zijn in zoekmachines.

Onderwerpen van gesprek zijn: welke (marketing/business) KPI’s gelden er voor de nieuwe shop? Wat zijn de huidige acties, tools en cijfers (ervaringen)? Via welke kanalen gaan we bezoekers, transacties en omzet genereren? Wat zijn jullie concurrenten? Het doel is om samen een online marketing strategie te ontwikkelen. Hierin werken we gezamenlijk een plan uit waarin is vastgelegd welke middelen, optimalisatie werkzaamheden en planning moeten worden ingezet om de groeidoelstellingen te realiseren. Benieuwd hoe we dat doen?

Bekijk onze cases

CRO (User en A/B testing)

Conversie optimalisatie is een intensief en ongoing proces. Op basis van gevonden verbeterpunten ontwikkelen onze conversie optimalisatie en usability specialisten meerdere conversieverhogende design voorstellen. User-en A/B testing bepalen het beste resultaat in jouw situatie. Hierdoor ben je verzekerd van een hoger conversiepercentage.

Lees meer

Advertising (SEA en display)

Naast organische vindbaarheid is het voor veel organisaties van belang om betaalde vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast helpen onze advertising specialisten je met het inzetten van succesvolle display campagnes. Het succes achter succesvolle display campagnes schuilt in het zorgvuldig afstemmen van de juiste boodschap, voor de juiste persoon op het juiste moment, aansluitend bij het beoogde doel. Beide dragen bij aan het doel om zoveel mogelijk relevant verkeer naar jouw webshop te genereren.

Lees meer

Inbound (SEO en social)

Zoekmachines zijn de belangrijkste bron van relevante traffic naar jouw webshop. Onze SEO specialisten zorgen voor organische vindbaarheid en zichtbaarheid in de zoekmachine, met als doel om zo veel mogelijk relevant verkeer naar jouw webshop te genereren. Ook social media biedt ongekende mogelijkheden voor engagement, loyaliteit en bereik. Onze specialisten kennen de exacte do’s en don’ts voor een social media strategie. Dat delen zij uiteraard graag!

Lees meer

E-mail marketing

E-mail is het meest krachtige kanaal om klanten te behouden en herhalingsaankopen te stimuleren. Onze e-mail specialisten helpen je dan ook graag om op effectieve wijze dialoog in te zetten voor optimaal rendement.

Lees meer

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak