Marketing

Het aantrekken van relevante bezoekers voor uw webshop is een uitdaging. Onze specialisten weten altijd de juiste match te maken.

Marketing is wetenschap

Online marketing is een vorm van wetenschap. Op basis van data helpt De Nieuwe Zaak haar klanten bij het aantrekken van bezoekers en het converteren ervan. Onze online marketeers maken de impact van uw marketing uitgaven zichtbaar.

Online marketing strategie

Tijdens het ontwikkelen van een online marketing strategie, starten we met het bepalen van de KPI's. Vervolgens werken we uit welke middelen en optimalisatie werkzaamheden op welk moment moeten worden ingezet om de groeidoelstellingen te realiseren. Door de heldere planning die hieruit ontstaat, kunnen we de optimalisatietijd en ontwikkelingstijd dusdanig inzetten dat een maximaal rendement wordt gerealiseerd.

Het doel van de strategie is het bepalen van de uitgangspunten en het vaststellen van de doelstelling. Dit doen we per doelgroep en daarbij bepalen we de online middelen (en budget) en de uitvoer ervan.

Advertising (SEA en display)

Naast organische vindbaarheid is het voor veel organisaties van belang om betaalde vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast helpen onze advertising specialisten u met het inzetten van succesvolle display campagnes. Het succes achter succesvolle display campagnes schuilt in het zorgvuldig afstemmen van de juiste boodschap, voor de juiste persoon op het juiste moment, aansluitend bij het beoogde doel. Beide dragen bij aan het doel om zoveel mogelijk relevant verkeer naar uw webshop te genereren.

Lees meer

Inbound (SEO en social)

Zoekmachines zijn de belangrijkste bron van relevante traffic naar uw webshop. Onze SEO specialisten zorgen voor organische vindbaarheid en zichtbaarheid in de zoekmachine, met als doel om zo veel mogelijk relevant verkeer naar uw webshop te genereren. Ook social media biedt ongekende mogelijkheden voor engagement, loyaliteit en bereik. Onze specialisten kennen de exacte do’s en don’ts voor een social media strategie. Dat delen zij uiteraard graag!

Lees meer

E-mail marketing

E-mail is het meest krachtige kanaal om klanten te behouden en herhalingsaankopen te stimuleren. Onze e-mail specialisten helpen u dan ook graag om op effectieve wijze dialoog in te zetten voor optimaal rendement.

Lees meer

 

CRO (User en A/B testing)

Conversie optimalisatie is een intensief en ongoing proces. Op basis van gevonden verbeterpunten ontwikkelen onze conversie optimalisatie en usability specialisten meerdere conversieverhogende design voorstellen. User-en A/B testing bepalen het beste resultaat in uw situatie. Hierdoor bent u verzekerd van een hoger conversiepercentage.

Lees meer

Data Driven Commerce

Internet biedt perfecte platformen om uw doelgroep te bereiken en haar gericht en effectief aan te spreken. Maar het aantrekken van relevante bezoekers voor uw webshop is een hele uitdaging...

Naadloze afstemming van campagnes op de doelgroep en doelstellingen is daarom van wezenlijk belang. Data biedt uitgelezen mogelijkheden om weloverwogen beslissingen te nemen. Onze data driven marketing specialisten helpen u daar graag bij!

Lees meer

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak

Mis het niet...

Onze experts verzamelen wekelijks het laatste e-commerce nieuws voor u. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Liever updates op uw tijdlijn? Volg dan De Nieuwe Zaak op: