Contact

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Bel ons of reageer via het onderstaande formulier.

De Nieuwe Zaak

Hanzeallee 28
8017 KZ Zwolle

038 - 423 01 63
info@denieuwezaak.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent De Nieuwe Zaak.

Routebeschrijving


Gebruik als adres voor uw navigatiesysteem de Dortmundstraat te Zwolle. Dit is de binnentuin van ons kantoorpand, waar u gratis kunt parkeren. Meld u bij de slagboom middels het intercomsysteem, zodat wij u toegang kunnen geven tot onze parkeerplaats.

Openbaar vervoer
Vanuit het NS Station van Zwolle neemt u de tunnel richting de Zuid-zijde (Hanzelaan). Hier steekt u de Hanzelaan over en gaat u rechtsaf op de Koggelaan. Net voorbij de ingang van de Open Universiteit ziet u aan uw linkerhand een loop- en fietsbrug richting de Lünenstraat. Steek deze brug over, om vervolgens rechtsaf de Bremenstraat in te gaan. Sla tot slot linksaf de Dortmundstraat in, waar u ons parkeerterrein vindt. De hoofdingang van De Nieuwe Zaak bevindt zich aan de rechterzijde van het parkeerterrein.

Uit de richting Groningen / Leeuwarden (A28/A32)
Neem op de A28 afrit 18 Zwolle-Zuid richting Zwolle-Zuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de derde afslag (Ring Zuid). Ga bij de derde verkeerslichten linksaf de Hanzeallee op. Hier slaat u de eerste straat aan uw rechterhand (Bremenstraat) in, waarna u vervolgens in de Dortmundstraat de toegang tot onze parkeerplaats kunt vinden.

Uit de richting Amersfoort / Apeldoorn (A28/A50)
Neem op de A28 afrit 18 Zwolle-Zuid richting Zwolle-Zuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de eerste afslag (Ring Zuid). Ga bij de derde verkeerslichten linksaf de Hanzeallee op. Hier slaat u de eerste straat aan uw rechterhand (Bremenstraat) in, waarna u vervolgens in de Dortmundstraat de toegang tot onze parkeerplaats kunt vinden.

Parkeren


De parkeerplaats van ons kantoor bevindt zich aan de Dortmundstraat. Meld u bij de slagboom middels het intercomsysteem, zodat wij u toegang kunnen geven tot onze parkeerplaats. Het kan voorkomen dat de parkeerplaats bij ons pand vol is. In dit geval kunt u parkeren aan de Hanzehoven op ongeveer 2 minuten lopen vanaf ons kantoor. Let op, parkeren is hier betaald!

Route vanaf parkeerplaats Hanzehoven

Verlaat de Hanzehoven richting de Koggelaan. Aan de overzijde van de straat vindt u een loop- en fietsbrug richting de Lünenstraat. Steek deze brug over, om vervolgens rechtsaf de Bremenstraat in te gaan. Sla tot slot linksaf de Dortmundstraat in, waar u ons parkeerterrein vindt. De hoofdingang van De Nieuwe Zaak bevindt zich aan de rechterzijde van het parkeerterrein.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2017 De Nieuwe Zaak

Mis het niet...

Onze experts verzamelen wekelijks het laatste e-commerce nieuws voor u. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Liever updates op uw tijdlijn? Volg dan De Nieuwe Zaak op: