ecManager

Altijd een stap voor in digital commerce

ecManager en De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is Gold Implementation Partner van ecManager. De intensieve samenwerking tussen ecManager en De Nieuwe Zaak leidt tot consistente en unieke user experiences op ieder touchpoint in de customer journey.

Wij hebben inmiddels ruim 60 succesvolle implementaties van ecManager gedaan. Al deze webshops bij elkaar zijn samen goed voor meer dan één miljoen transacties per jaar.

Bouw unieke ervaringen. Maximaliseer orderwaarde en conversies. Supersnel.

ecManager is een standaard en volledig aanpasbaar digital commerce platform waarmee webshops ontwikkeld worden die volledig aansluiten op jouw merk en de customer journey van jouw klanten. Het flexibele platform ondersteunt maximalisatie van orderwaarde en conversies en maakt optimale performance mogelijk.

Altijd voorop in digital commerce

ecManager is een voorop lopende ontwikkelaar van digital commerce technologie. Zij geloven dat klanttevredenheid, duurzame voorruitgang, business transformatie en concurrentievoordeel voor een groot deel gedreven wordt door technologie. Met hun state-of-the-art digital commerce technologie stellen zij mensen en organisaties in staat om juist dat te realiseren. Het ecManager purpose statement is dan ook: “Mensen in staat stellen om met digital commerce technologie een stap voor te blijven in digital commerce”

ecManager klanten zijn voorop lopende en ambitieuze retailers, merken en wholesalers. Deze bedrijven hebben betrouwbare en flexibele omni-channel commerce technologie nodig met uitmuntende performance op het gebied van orders, conversie en customer experience.

 

Uniek versus dertien in een dozijn

ecManager biedt een single-tenant cloud platform. Dat betekent volledige controle op alles. Je hoeft niet, zoals bij multi-tenant oplossingen, performance te delen met andere klanten en je hebt niet exact dezelfde features tot je beschikking als jouw concurrent. Features, presentatie, customer journey, plaats van data, site resources, connectors, alles is volledig aanpasbaar.

ecManager heeft gescheiden data, logica en presentatie lagen en is volledig modulair opgebouwd. Deze standaard modules zijn open source. Dit maakt het eenvoudig en snel om front-end en functionele modules  te updaten, aan te passen of toe te voegen. ecManager is ontwikkelt in standaard .NET / MVC.

Met ecManager kun je de technologie inzetten om concurrentievoordeel te behalen.

 

Best-of-breed aanpak

ecManager heeft duidelijke focus op het omni-channel converteren van klanten en producten naar orders en dat met de juiste klantbeleving. Met alle andere processen en technologieën die nodig zijn binnen het digital commerce speelveld integreert het ecManager Platform naadloos. ecManager past dan ook in elk best-of-breed IT-landschap van onder andere ERP, PIM, PSP’s en Order Management.

 

Keuze: cloud of on premises

ecManager Cloud Edition is een single-tenant en commerce platform dat draait op de hyper scale cloud van Microsoft Azure. Ontwikkeld voor hoge performance, schaalt automatisch en garandeert het hoogste niveau van beschikbaarheid van 99.9%. Microsoft Azure heeft het grootste en meest veilige data center network ter wereld. Je hebt volledige controle over waar je data staat en Microsoft biedt met afstand de meeste mogelijkheden op het gebied van compliancy.

ecManager Server Editie biedt klanten de mogelijkheid om het platform op hun eigen of managed IT-omgeving te kunnen draaien.

ecManager QuickStart

ecManager QuickStart is de best-practice full-responsive b2b of b2b webshop waar veel van onze klanten mee beginnen. Van daaruit gaan klanten doorontwikkelen door te analyseren en aan te passen en te werken naar maximalisatie van klantervaring, aantal orders en conversies.

Een voorbeeld van een ecManager QuickStart implementatie is beschikbaar op https://demo.ecmanager.nl en laat veel van de functionele mogelijkheden van het ecManager platform zien.

 

Six Week Promise

Een eigen gebrande QuickStart Webshop kan door een implementatiepartij eenvoudig binnen zes weken gerealiseerd worden. Een ideaal scenario om snel van start te gaan en vanuit daar door te ontwikkelen.

De voordelen van ecManager

 • Inzetbaar voor alle doelgroepen;
 • Functioneel voor zowel B2B als B2C;
 • Inzetbaar in een omni-channel omgeving;
 • Geïntegreerd inspiratie-, commerce- en marketing platform;
 • Mogelijkheid tot doorontwikkelen en aanpassen webshops zodat deze altijd op klantwensen aansluiten en maximaal converteren;
 • Responsive webshops zodat deze qua look en feel aansluiten op merkbelofte en customer journeys;
 • Echt unieke en consistente user experiences;
 • Gebruiksvriendelijk door een focus op praktisch gebruik en daarom geschikt om te beheren door de organisatie en niet per se door een IT afdeling (er is geen technische kennis vereist);
 • Flexibel door de mogelijkheid om snel uit te breiden, dankzij het grote aanbod beschikbare en aanpasbare open source modules;
 • Schaalbaar door mogelijkheden voor multi-site, multi-language
 • Catalogus kan meer dan 1.000.000 producten bevatten;
 • Eenvoudig en professioneel beheer van productcatalogus en orders;
 • Naadloze integratie met backoffice applicaties (o.a. ERP, CRM en PIM);
 • Optimale conversiemogelijkheden en de mogelijkheid om hier controle op uit te oefenen;
 • Doorontwikkeling vindt plaats op basis van klantwensen;
 • Super performance door Azure serverless native cloud technologie
 • Gegarandeerde veiligheid door een audit door PWC op security.
 • Veilige en robuuste Microsoft .NET / MVC technologie
 • Beste TCO-aanbod in de markt

Meer weten over ecManager?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!