Tweakwise

Tweakwise software helpt e-commerce managers het volledige potentieel uit het aanbod van online winkels te halen. Tweakwise is de ultieme ‘engine room’ en daarom een e-commerce essential.

Toonaangevend

Tweakwise verbetert het zoeken, filteren en navigeren op e-commerce platforms en tegelijk ook het inzicht in dit proces voor de e-commerce manager. Tweakwise optimaliseert, automatiseert en informeert. De techniek is toonaangevend op gebied van merchandising, recommendations en personalisatie en marktleider in de BeNeLux. Via het platform van Tweakwise wordt jaarlijks voor meer dan 1 miljard aan consumentenomzet verwerkt.

Merken

Dit SaaS product wordt reeds gebruikt door ruim honderd toonaangevende e-commerce partijen en toegepast in honderden van hun online platforms, zowel voor multishops als apps. Klanten van Tweakwise zijn onder andere fonQ, ANWB, Hunkemöller, Body & Fit, Relatieplanet, Van den Assem, Brandfield, Foto Konijnenberg, PME Legend, AKO, Lucardi, MS mode, Paradigit, Kijkshop, Flinders, Noppies en Neckermann.

Optimaliseren

Vrijwel alle bezoekers van online winkels maken gebruik van zoek-, navigeer- en filter-opties. Een optimalisatie van deze opties als ook de productvertoningen die hierdoor worden gegenereerd en de sortering daarvan, vergroot de conversiemogelijkheden aanzienlijk. Het gebruik is eenvoudig via een toegankelijk dashboard. Klanten behalen conversieverbeteringen tussen de 15% en 30%.

Merchandising

In het dashboard kan bijvoorbeeld de zichtbaarheid van producten die goed verkocht worden, op voorraad zijn of waar een actie voor loopt, worden ingeregeld en desgewenst geautomatiseerd. Met een trendmodule kunnen bijvoorbeeld producten of productcategorieën worden gepusht die op basis van ‘weertrends’ of ‘feestdagentrends’ op dat moment relevant zijn.

Innovatie

Tweakwise werd in 2012 gestart op basis van wensen van grote e-commerce partijen als fonQ, Kijkshop en Hans Anders. Nog steeds hebben klanten zelf een belangrijke stem bij de volgende innovatie. Achter Tweakwise schuilt een team van specialisten dat ondersteuning biedt waar nodig, maar die vooral ook werken aan verdere ontwikkeling.

Meer weten over Tweakwise?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2020 De Nieuwe Zaak