Data Driven Marketing

The reason it seems that price is all your customers care about is that you have not given them anything else to care about. - Seth Godin

Full Service & Data Driven Marketing

Internet biedt perfecte platforms om uw doelgroep te bereiken en ze gericht en effectief aan te spreken. Maar het aantrekken van relevante bezoekers voor uw webwinkel is een hele uitdaging. Onze e-commerce marketing experts zijn gespecialiseerd in high performance en data driven marketing voor webwinkels. Uw campagnes worden naadloos afgestemd op uw doelgroep en uw doelstellingen.

Search Engine Optimization (SEO)

Onze SEO experts helpen u met het optimaal inrichten van uw webshop voor zoekmachines. Hiermee vergroten we uw vindbaarheid bij de juiste doelgroep voor relevante zoekopdrachten.

Online Advertising

De unieke kansen van online advertising blijven zich ontwikkelen. We helpen u dan ook graag bij het opzetten, invullen en uitvoeren van uw unieke online advertising strategie.

Search Engine Advertising (SEA)

Zoekmachines zijn de meest bezochte websites van Nederland. Adverteren op de juiste zoekwoorden is dan ook essentieel. Wij zorgen er voor dat uw doelgroep u vindt, in plaats van uw concurrent.

Social Media

Social media biedt ongekende mogelijkheden voor engagement, loyaliteit en bereik. Onze experts kennen de exacte do’s en don’ts voor een succesvolle aanpak, en delen ze uiteraard graag.

Content Marketing

Waardevolle content is de belangrijkste reden om bedrijven online te volgen. Wij helpen u met de strategie, creatie en promotie van effectieve content, voor een optimale connectie met uw klant.

E-mail Marketing

E-mail is het meest krachtige kanaal om klanten te behouden en herhalingsaankopen te stimuleren. We helpen u dan ook graag om op effectieve wijze dialoog in te zetten voor optimaal rendement.

 

Affiliate Marketing

Samen sta je sterker! Affiliate marketing biedt daarom een unieke wijze om te profiteren van populaire websites onder uw doelgroep.

Webanalytics

Uw webshop is een omvangrijke bron van data. Onze experts helpen u deze data door te vertalen naar waardevolle inzichten en data-driven campagnes en optimalisaties.

Vergelijkers

Indien u zich wilt positioneren als prijsvechter, of juist uw excellente product wil benadrukken,
bieden vergelijkingswebsites u de juiste oplossing. Consumenten willen nu eenmaal vergelijken!

Hoe kunnen we u op Marketing vlak verder helpen?

We zien uw reactie graag tegemoet!
Contact
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze wekelijkse e-commerce nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste e-commerce nieuws!

© 2015 De Nieuwe Zaak