De AVG wetgeving

De AVG of GDPR is sinds 25 mei 2018 van kracht voor heel Europa en is inmiddels in vele bedrijven al geïntegreerd. De AVG staat voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Deze privacywetgeving beschermt de privacy van het individu en de manier waarop zijn gegevens worden verwerkt. Deze wet legt meer verplichtingen en verantwoordelijkheid bij organisaties op het gebied van gegevensverzameling. Dit heeft effect op alle informatie die een organisatie verzamelt op persoonsniveau: dit gaat van personeelsinformatie tot gegevens van klanten. Acteert jouw organisatie online? Verkrijgen jullie data via formulieren of doordat bezoekers cookies accepteren? Lees dan snel verder!

Wat is er veranderd?

  • Meer verantwoordelijkheid voor organisaties
  • Aantoonbaar kunnen voldoen aan de wet volgens de verantwoordingsplicht
  • Extra technische en organisatorische maatregelen
  • Uitbreiding en versterking van privacyrechten
  • Mensen moeten controle hebben over de verzamelde data

Wij helpen je organisatie graag vooruit door onze kennis te delen

Doe de AVG scan

Aan de hand van 7 belangrijke AVG criteria toetsen onze digital marketing experts de inrichting van je digital marketing processen. Je ontvangt van ons een overzichtelijke rapportage waardoor je inzicht krijgt in wat er in welk proces aangepast moet worden om te voldoen aan de AVG! Wil je weten op welke wijze je deze bevindingen vervolgens het beste kunt implementeren? Volg dan onze AVG Workshop.

Vraag hier aan!

Volg de AVG workshop

Volg de workshop ‘AVG: van noodzaak naar kans”. In deze workshop geven we handvatten om de acceptatie van informatieverzameling, opslag, en gebruik te verhogen. De workshop wordt verzorgd door Dr. Frank T. Beke, gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen op het onderwerp ‘Consumer Privacy: understanding the acceptance of consumer information collection”.

Vraag hier aan!

Speel de AVG Game

Hoe maak en houd je de mensen in je organisatie bewust van AVG en het belang van het correct omgaan met privacy gevoelige gegevens? Wij hebben voor organisaties een speciale AVG Game ontwikkeld. Deze game laat je medewerkers in een dagdeel actief nadenken over de gevolgen van de AVG aan de hand van een geheel verzorgd interactief programma. Houd privacy onder de aandacht!

Vraag hier aan!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak