Blijf up to date met onze CATCH UP kennissessies

Blijf up to date met onze CATCH UP kennissessies

  •  19 augustus 2018

CATCH UP = specialisten van De Nieuwe Zaak die je bijpraten
Specialisten bij De Nieuwe Zaak dagen zichzelf en hun collega’s constant uit om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Deze kennis wordt vaak gebruikt voor het bedienen van onze opdrachtgevers, maar toch blijft sommige kennis in hoofden vastzitten. Onder het credo “delen is vermenigvuldigen” willen we deze kennis delen met onze klanten, retailers, groothandels en A-merken.

Schrijf je nu gratis in!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze CATCH UP kennissessies? Registreer je dan hier! Op deze pagina kun je ook de meest recente evenementen bekijken. Tot ziens op een van onze kennissessies!

CATCH UP = regelmatig kennis delen op verschillende manieren
Ieder kwartaal wordt er een kennissessie gehouden en iedere sessie staat in het teken van een specifiek onderwerp of thema. De afgelopen sessies gingen over de volledige marketingfunnel in samenwerking met Google, over handelsplatformen/marktplaatsen in samenwerking met Bol.com en over de nieuwe privacywetgeving in samenwerking met ICT recht. De aankomende events vind je  hier!

CATCH UP = voor iedereen die met Digital Commerce te maken heeft
De CATCH UP kennissessies zijn bedoeld voor onze klanten, retailers, groothandels en A-merken. De sessies zijn gericht op kleine groepen en daarmee ook op interactie; tijdens de sessies gaan we echt in op de uitdagingen die binnen de participerende bedrijven spelen, op wat zij vragen en wat zij willen weten of leren aan de hand van praktische cases. Op deze manier ben je in korte tijd tóch up-to-date over relevante onderwerpen en thema’s. Interesse om een van onze gratis kennissessies bij te wonen? Registreer je dan hier!

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2021 De Nieuwe Zaak