Digitaliseringsvoucher voor Overijsselse bedrijven in coronacrisis

Digitaliseringsvoucher voor Overijsselse bedrijven in coronacrisis

  •  10 juli 2020

In heel Nederland spelen organisaties, ondernemers en verenigingen in op de anderhalve meter samenleving, met de mogelijke financiële gevolgen van dien. De provincie Overijssel ondersteunt dit met een subsidieregeling vanuit de Overijsselse Aanpak: een Digitaliseringsvoucher. Deze voucher is vanaf maandag 13 juli aan te vragen via het subsidieloket van de provincie Overijssel.

De Digitaliseringsvoucher

Overijsselse MKB’ers, culturele en maatschappelijke ondernemingen kunnen een Digitaliseringsvoucher aanvragen. Met deze voucher kan een bedrijf/digitaal bureau gevestigd in Overijssel ingeschakeld worden voor het digitaliseren van producten, diensten en processen. Dus heb jij met jouw organisatie goede ideeën om je digitaal beter te profileren? Zie je jouw klanten teruglopen maar kunnen we dat misschien digitaal opvangen? Heeft jouw webshop een boost nodig of wil je jouw werkproces digitaliseren? Vraag dan een Digitaliseringsvoucher aan! Bij De Nieuwe Zaak kunnen we jou uitstekend helpen met deze vraagstukken.

Wat zijn de voorwaarden voor de Digitaliseringsvoucher?

De Digitaliseringsvoucher is breed te gebruiken maar moet ingezet worden bij een Overijssels bedrijf. De provincie verstrekt vouchers van maximaal €2.500 voor digitale dienstverlening en maximaal €10.000 voor digitalisering van producten en processen. Er is sprake van co-financiering, dus de voucher dekt maximaal de helft van de kosten. Je vraagt de voucher vanaf maandag 13 juli aan via het subsidieloket van de provincie Overijssel, maar wees er snel bij als je interesse hebt. Er is namelijk in eerste instantie een totaalbedrag van €250.000 beschikbaar.

Neem contact op

Heb je interesse om gebruik te maken van de Digitaliseringsvoucher en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening voor jou? Neem gerust contact op, dan denken we samen na over jouw aanvraag en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op digitaal vlak!

Contact opnemen

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!