ecWeekend – Het belangrijkste e-commerce nieuws van week 32

ecWeekend – Het belangrijkste e-commerce nieuws van week 32

Beau Feijen   •  11 augustus 2017

Deze week plukken we het laaghangend fruit met 5 snelle SEO tactieken,  geven we 119 e-mailmarketingtips en praten we je bij over testen met Google Optimize. Dit en meer lees je in de ecWeekend van week 32:

Bedenker moeilijk wachtwoord heeft spijt: “$0rRy!”

Gebruik kleine en grote letters, cijfers en speciale tekens voor je wachtwoorden. Bill Burr bedacht de regels voor het National Institute of Standards and Technology, waarmee het een soort standaardadvies werd voor organisaties en bedrijven. Maar nu heeft hij er spijt van want lange wachtwoorden zijn beter! Op Bright vertellen ze er meer over.

Laag hangend fruit: 5 snelle SEO tactieken

We willen allemaal dat onze website het best gerankd wordt en hier kunnen we dan ook uren zoet mee zijn. Maar hoe haal je het maximale resultaat met minimale inspanning? Zet de schaar in pagina’s die weinig bezoekers en weinig waarde hebben, herzie je URL-structuur en werk aan je pagespeed. Lees op Searchengineland alle tips.

Het belang van klantbeoordelingen op de productpagina

Een kader met een kwantitatieve samenvatting van de reviews, werkt volgens een aantal user tests veel sterker dan alleen tekst. Deze informatie is sneller scanbaar en geeft in één oogopslag aan hoe het product wordt beoordeeld. Maar het leidt ook tot minder twijfel bij de bezoekers over de betrouwbaarheid en toepasbaarheid van de meer uitgebreide reviews. Baymard geeft een vijftal goede voorbeelden.

119 e-mailmarketingtips

Op zoek naar goede tips en facts over e-mailmarketing? Welk type e-mail heeft het hoogste open-ratio? Welke psychologische invloeden zijn moet je inzetten binnen je mail? En zo zijn er nog honderden handige feitjes die je kan gebruiken. Op Ochen zijn alle tips te zien!

How to: start testen met Google Optimize

Binnenkort wordt A/B-testen met Google nog makkelijker. Nu Google Analytics Experimenten wordt afgeschaft en vervangen wordt door Google Optimize, wordt het hoog tijd om de eerste testen op te zetten in Google Optimize. Monetizemore laat zien hoe je begint aan je eerste A/B-test in Google Optimize.

Branding steeds belangrijker voor b2b-merken

Facebook neemt het internet over. Niet alleen met Facebook zelf, maar ook met de andere producten Facebook Messenger, Instagram en WhatsApp. Dit jaar werden er al flink wat mijlpalen bereikt door Zuckerberg en co. Op Marketingfacts lees je alles over de meest recente gebruiks- en gebruikersaantallen van alle Facebookplatformen, de omzet- en winstcijfers en de staat van Facebook ten opzichte van de andere grote spelers in de wereld.

 

Goed weekend!

Beau Feijen is Inbound Marketing Consultant. Binnen de Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de inzet, ontwikkeling en strategie van Content Marketing, SEO, Social Media en Online PR.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!

© 2018 De Nieuwe Zaak