Webinar: Hoe creëer je de beste customer experience voor jouw B2B webshop?

Webinar: Hoe creëer je de beste customer experience voor jouw B2B webshop?

  •  16 juli 2020

Binnen groothandels en fabrikanten liggen grote kansen en uitdagingen op het gebied van digitalisering. Voor bijna iedereen is het geen keuze: vandaag de dag moeten dingen anders en vooral meer digitaal!

Van traditioneel naar digitaal

Veel klantgroepen binnen B2B zijn redelijk traditioneel en leunen sterk op niet-digitale contacten en processen. Ze maken vooral gebruik van het ‘gemak’ van een accountmanager, vertegenwoordiger of een interne sales afdeling. Hoe zorg je er dus voor dat jouw digitale klantreis naadloos aansluit bij de behoeften van jouw klant? En hoe speel je in op de steeds groter groeiende klantbehoefte naar self-service?

Webinar terugkijken

Dit webinar vond plaats op 3 september 2020. Wil je weten hoe jij jouw klant beter kunt bedienen, meer waarde kunt bieden, tijd bespaart en interne processen optimaliseert? De oplossing hiervoor? Een self-service portal, waarin alle voor de klant relevante informatie bij elkaar gebracht is, 24/7 beschikbaar. Benieuwd naar dit portal voor jou? Kijk het webinar dan nu terug!

Webinar terugkijken

De sprekers

Marlies Wilms Floet van De Nieuwe Zaak is Teamlead CRO en richt zich met een team van specialisten op conversie boosting door user centered design, usability, user testing, a/b-testing, data-driven relevantie en persuasion.

Roelof Swiers van Intershop is als Country Manager Benelux verantwoordelijk voor de verkoop van Intershop Commerce Suite & Intershop Order Management. In de Benelux heeft Intershop een sterk team van marketing & (pre) sales professionals die zich inzetten voor het succes van hun klanten en partners.

Auteur

Mirle is marketing & communicatie medewerker bij De Nieuwe Zaak. Binnen De Nieuwe zaak houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van corporate marketing en communicatie uitingen, leadgeneratie en events.
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste commerce nieuws!